Han hjälpte till med ett enkelt snabbt köp för min första bostad, allt gick smidigt och han var alltid glad o posetiv, Daniel är en mäklare ja kommer kontakta nästa gång ja ska köpa/sälja en bostad 👍🏻😁
Daniel Lundberg
Daniel Lundberg är mäklare på HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
.Daniel Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Daniel Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Lundberg har haft 40 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
165 omdömen om Daniel Lundberg
Daniel har varit professionell och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Alltid på glatt humör, även när marknaden var trög har han sett till att uppmuntra oss. Han är otroligt anpassningsbar till alla förändringar och alltid redo att testa en ny strategi. Vi är glada att vi valde just honom!
Daniel Lundberg är otroligt proffsig och ger snabb återkoppling kring allt. Att anlita Daniel som mäklare är en trygg och metodiskt proffsig upplevelse. Jag kan rekommendera honom till alla som vill anlita en mäklare som har koll på allt.
Då vi köpt en lägenhet o sålt ett radhus med hjälp av Daniel är vi otroligt nöjda med resultatet. Daniel är lyhörd, trevlig o ansvarsfull.
Vi köpte en lägenhet och sålde ett radhus med hjälp av Daniel Lundberg. Han får högsta betyg av oss, då allt gick fort o smidigt. Rekommenderas verkligen.
Daniel är en riktig stjärna! Lugn och trygg genom hela processen. Väldigt närvarande och duktig på att förklara alla steg för oss som förstagångssäljare. Framför allt har jag uppskattat hans raka och ärliga sätt och hans förmåga att sätta helt rätt förväntningar, trots en tungrodd marknad.
Daniel är extremt trevlig, rak och ärlig med en skön och avslappnad inställning, och samtidigt levererar som en proffsig och duktig mäklare. Topp!
Daniel mötte alla våra förväntningar med mer och jobbade alltid för vårat bästa. Rekommenderar!
Artig trevlig lyssnade upplyste hur marknade är/var och hur det går till. Fått tips av en granne som hade Daniel som mäklare att han var bra Vi valde rätt mäklare rekommenderar Daniel.
Bra bemötande och det gick lätt få telefonkontakt med honom.