Daniel Lundberg

Daniel Lundberg

Daniel Lundberg är mäklare på HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Daniel Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Daniel Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 196 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Lundberg har haft 23 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

196 omdömen om Daniel Lundberg

Sedan starten hos Reco 2020
Madelaine S
Köpte sin stuga med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Förtroendeingivande och enkel att kommunicera med.

Yvonne B
Sålde sin stuga med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Mäklaren Daniel Lundberg på HusmanHagberg blev ett mycket bra och tryggt val för oss som säljare. Daniel Linberg var lyhörd och okomplicerad i våra tankar inför fotografering och all hjälp därtill. Hjälpte till med allt det praktiska inför visning. Kan varmt rekommendera Daniel Lunberg på HusmanHagberg

Thilda L
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Riktigt bra mäklare! För oss som förstagångsköpare så gav Daniel ett bra och tryggt bemötande. Kan varmt rekommendera!

Eva Å
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Proffsig och respektfull i den situation man är i. Flitig och jobbar framåt utan att stressa på situationen. Håller uppdateringar hela tiden. Mycket nöjd!!

Gabriel L

Jag har sålt två stycken fastigheter via Daniel genom åren. Båda försäljningarna har gått otroligt snabbt och smidigt! Man kan alltid känna sig trygg och säker i att Daniel gör allt för att göra försäljningen så bra som möjligt. Kan starkt rekommendera Daniel!

Daniel L gillar detta
Ebba A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Vi letade efter en mäklare med beskrivningen längre ner och Daniel Lundberg prickade in på allt vi önskade. Daniel Lundberg ger ett genuint tryggt mottagande. Är engagerad och noggrann och kände oss väldigt trygga. Besvarade alla våra frågor och bra på förklara frågor när försäljningen var klar med vint och skatt.

Anders A

Han var lyhörd Förklarade bra hur saker gick till

Margaretha B
Vendelsö

Vänlig, kunnig, lyssnar på kundens önskningar. Bättre kunde det inte vara.

Ramunas D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Tydliga instruktioner och bra kommunikation! Starkt rekomenderar👌

Åsa L
Vendelsömalm

Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Mycket engagerad i hela försäljningsprocessen. Kommer varmt rekommendera Daniel för bekanta som är i säljtankar.