En mycket professionell mäklare – rak, tydlig och pålitlig genom hela processen. Rekommenderas varmt!
HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
Välkommen till Haninge och HusmanHagberg! Vi hjälper dig rätt på bostadsmarknaden här i Haninge och Västerhaninge. Vi har stor passion, bred erfarenhet och ser alltid till våra kunders bästa. Nöjda kunder är vad vi alltid strävar efter. HusmanHagberg är en av Sveriges största och ledande mäklarkedjor. Vi anpassar oss alltid...
894 omdömen om HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
Sedan starten hos Reco 2017
Daniel tar hand om allt du kan förvänta dig och ger goda rekommendationer om hur man ska agera i läget. Såg till att jag fick rätt köpare som ville ge rätt pris utan stress! Valde Husman Hagberg då de varit synliga i området så länge jag kan komma ihåg och det var helt rätt val! Daniel hade stenkoll på området, föreningen, hur marknaden beter sig i Haninge, och allt annat man kan tänka sig! Daniels höga nivå på motivation, närvaro, medvetenhet, service och stöd är värt varenda krona!
Hade bara äran att träffa Daniel över en signering men intrycket var mer än bra. Supertrevlig och kunnig på såväl objektets dokumentation och föreningen. Skulle inte tveka på att anlita Daniel för försäljning.
Enkelt, proffsigt och lättsamt.
Vi blev mycket väl bemötta av mäklaren – professionellt, vänligt och med stort engagemang. Redan från första mötet kände vi oss trygga och välinformerade genom hela försäljningsprocessen. Våra förväntningar var att få en mäklare som var tydlig, tillgänglig och hade god lokalkännedom – och det levde mäklaren verkligen upp till. Vi fick löpande uppdateringar, tydlig rådgivning och ett bra stöd i varje steg. Sammanfattningsvis var vår upplevelse mycket positiv. Försäljningen av bostaden på gick smidigt, och vi upplevde att...
Vi är fantastiskt nöjda! Samarbetet har känts tryggt, seriöst, professionellt men även personligt! Vi valde att byta mäklare till Mats och det är vi så glada för. Rekommenderar starkt! Tack!!
Stort tack för de fina orden Sarah! Det gläder mig verkligen att ni kände er trygga och väl omhändertagna genom hela processen – det är precis så jag vill att ett samarbete ska kännas. Att få förtroendet att ta över försäljningen och få er nöjdhet i gengäld betyder mycket för mig. Tusen tack för ert engagemang och för att ni valde mig som er mäklare – och tack för den starka rekommendationen! Allt gott framåt & ni vet var jag finns. / Mats
Jag är mycket nöjd över Mats insats med försäljningen av våran fastighet. Han va lyhörd och motiverad, och svarade alltid snabbt på våra frågor. Han hjälpte oss på hela resan med hur vi skulle gå tillväga med allt, vilket va mycket hjälpsamt när man själv inte har så bra koll.
Mycket erfaren och proffsig mäklare med ett fantastiskt engagemang. Han återkopplar under hela processen. Vi är så nöjd med denna mäklare och som vi varmt rekommenderar.
Tusen tack Sieja för ert fina omdöme! Det betyder mycket att ni upplevde mitt engagemang och den löpande återkopplingen som något positivt – jag strävar alltid efter att mina kunder ska känna sig välinformerade och trygga genom hela försäljningsprocessen. Er nöjdhet och varma rekommendation gläder mig stort! Stort tack igen för förtroendet, ni vet var jag finns :-) / Mats
Mycket nöjd med det proffsiga och trygga hanteringen av försäljningen. Höll oss informerade hela tiden. Kan rekommendera mäklaren Mats på HusmanHagberg.
Intresserad och tydlig , bra återkoppling. Väldigt proffsig
Förtroendeingivande och enkel att kommunicera med.
Mäklaren Daniel Lundberg på HusmanHagberg blev ett mycket bra och tryggt val för oss som säljare. Daniel Linberg var lyhörd och okomplicerad i våra tankar inför fotografering och all hjälp därtill. Hjälpte till med allt det praktiska inför visning. Kan varmt rekommendera Daniel Lunberg på HusmanHagberg
Riktigt bra mäklare! För oss som förstagångsköpare så gav Daniel ett bra och tryggt bemötande. Kan varmt rekommendera!
Proffsig och respektfull i den situation man är i. Flitig och jobbar framåt utan att stressa på situationen. Håller uppdateringar hela tiden. Mycket nöjd!!
Jag har sålt två stycken fastigheter via Daniel genom åren. Båda försäljningarna har gått otroligt snabbt och smidigt! Man kan alltid känna sig trygg och säker i att Daniel gör allt för att göra försäljningen så bra som möjligt. Kan starkt rekommendera Daniel!
Jag anlitade Husman Hagberg i Haninge för att sälja min lägenhet i Haninge, och trots ett initialt bra samarbete valde jag till slut att avsluta uppdraget efter tre månader utan försäljning. I början av processen var jag nöjd med hur mäklaren hanterade förmedlingen. Mäklaren var tydlig, trevlig och återkopplade efter varje visning, vilket gav ett professionellt intryck. Det kändes som att allt gick enligt plan till en början. Tyvärr utvecklades situationen på ett sätt som fick mig att ifrågasätta samarbetet mot slutet....
Hej Samuel, tack för din feedback. Det är glädjande att du upplevde vårt samarbete som positivt i början, med tydlig återkoppling och ett professionellt bemötande – precis det vi alltid strävar efter. Vi beklagar att du upplevde att engagemanget minskade under processens gång. Vår ambition är att alltid ge ärliga råd utifrån marknadsläget, men självklart med respekt för dina önskemål. Angående intyget vill vi förtydliga att det normalt inte ingår i mäklarens uppdrag, utan är en fråga mellan bostadsrättshavaren och föreningen. Vi tar till oss dina synpunkter och önskar dig all lycka till framåt!
Vi letade efter en mäklare med beskrivningen längre ner och Daniel Lundberg prickade in på allt vi önskade. Daniel Lundberg ger ett genuint tryggt mottagande. Är engagerad och noggrann och kände oss väldigt trygga. Besvarade alla våra frågor och bra på förklara frågor när försäljningen var klar med vint och skatt.
Han var lyhörd Förklarade bra hur saker gick till
Excellent and Professional estate agent with a goal to maximise the potential. We were well informed on everything and the most important thing was Mats got the job done. Great work Mats and Husman Hagberg.
Stort tack Scott för det fina omdömet! Så kul att ni kände er väl informerade hela vägen och att ni uppskattade mitt driv att få ut det bästa möjliga av försäljningen. Att ni är nöjda och att allt gick i mål känns riktigt bra! Tack igen för förtroendet – det har varit ett nöje att hjälpa er! / Mats på HusmanHagberg
Vänlig, kunnig, lyssnar på kundens önskningar. Bättre kunde det inte vara.
Tydliga instruktioner och bra kommunikation! Starkt rekomenderar👌
Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Mycket engagerad i hela försäljningsprocessen. Kommer varmt rekommendera Daniel för bekanta som är i säljtankar.
Engagerad, kunnig och trevlig mäklare som vi varmt rekommenderar.
Vi hade en superbra upplevelse när vi jobbade med Mats vid köpet av vår villa. Han var snabb, hjälpsam och trevlig och vi kände oss trygga hela vägen i en väldigt proffsig process. Skulle varm rekommendera Mats och HusmanHagberg.
Tack Sofia för fint omdöme och stort GRATTIS till ert köp av det underbara huset, jag är glad för er skull, vi hörs framöver, allt gott //Lundberg, Mats, fastighetsmäklare.
Mats är professionell, håller sitt ord, punktlig, tillgänglig och tillitsingivande. Mats lämnade bra råd om timing av flera moment i husförsäljningen vilka har gett bra resultat. Vi sålde huset efter första visningstillfället så kan inget än rekommendera Mats.
Hej Izabela, jättetack för fina ord och omdöme, jag är glad för er skull och tack för förtroendet jag fick att sälja erat underbara hus, vi hörs framöver och hälsa Jakob, allt gott // Lundberg Mats, fastighetsmäklare.
Mats är en mäklare av högsta rang
Tusen tack för fina ord, omdöme, vi hörs framöver, allt gott // Lundberg Mats, fastighetsmäklare.
Hela säljprocessen gick snabbt, tryggt och enkelt. Högsta betyg till Mats Lundberg som gjorde att både vi som köpare, och säljaren blev så nöjda att vi faktiskt även fick en känsla av harmoni.
Tusen tack Elisabet för fint omdöme, grattis till köpet av den fina bostaden, vi hörs framöver, allt gott // Lundberg Mats, fastighetsmäklare.
Fantastisk mix av erfarenhet, talang, moral och felxibilitet i denna Mats. Mycket nöjda säljare.
Tusen tack Jakob för fina ord, omdöme och ett underbart samarbete, jag är så glad för er skull, vi hörs framåt, allt gott och hälsa Iza // Lundberg Mats, fastighetsmäklare.
Bra bemötande, återkoppling och genomförande.
Stort och jättetack för fint omdöme, jag vill tacka för förtroendet jag fick att sälja er fina bostaden, vi hörs framöver, allt gott //Lundberg Mats, mäklare.
Vi vill ge Mats Lundberg högsta betyg för hans mäklarinsats! Mycket bra och tydlig information om objektet och med förmågan att hitta den viktiga balanspunkten där köpare, säljare och mäklare - ja alla - är helt nöjda.
Jättestort tack för fina ord och omdöme, jag älskar nöjda kunder efter att ha varit mäklare i 33 år, stort grattis till er och vi hörs framöver, allt gott // Lundberg Mats, mäklare.
Mats har stor kunskap och är mycket seriös i det han företar sig
Jättetack för fina ord och förtroendet att sälja din bostad, vi hörs framöver och allt gott// Lundberg Mats, mäklare.
Bra bemötande, fick svar på alla möjliga frågor, förklaringar och handledning genom processen. Kan definitivt rekommendera!
Jag tycker att han har vart mycket hjälpsam, mycket bra speciellt när det är första gången man köper ett boende. Han förklarar bra och är tydlig så man får svar på alla sina frågor.
Tack Ella för fina ord och omdöme, superkul och stort för mig att få hjälpa er att köpa er första bostad, vi hörs framöver och allt gott //Lundberg Mats, mäklare.
Professionellt och hjälpsamt bemötande.
Hej Måns, stort tack för fina och och omdöme, superkul och stort för mig att få hjälpa er att köpa er första bostad, vi hörs framöver och allt gott //Lundberg Mats, mäklare.
Mats är Haninges bästa mäklare och därmed basta
Stort tack för fina ord och omdöme, vi hörs framöver och allt gott //Lundberg Mats, mäklare.
Professionell mäklare med en plan. Lyhörd och intresserad av att fånga upp våra önskemål. Bra guidening genom säljprocessen gjorde oss trygga med försäljningen. Vi kan starkt rekommendera Daniel.
Daniel är en grym mäklare . Stöpt i en form som gör honom till en grym person att jobba med . Inget krångel , utan raka rör från start till mål . Dessutom är han väldigt duktig på golf .
Supertrevlig och proffsig. Lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt.
Stort tack för fint omdöme Stefan och tack för förtroendet att sälja huset, du/ni vet var jag finns i framtiden, vi hörs framöver och allt gott //Lundberg Mats, mäklare.
Han är trevlig och återkopplar snabbt när man hör av sig till han.
Kan varmt rekommendera Mats på husmanhagberg. Hans professionalism och engagemang har verkligen gjort processen smidig och bekymmersfri. Jag är mycket nöjd med bemötandet från Mats!
Tack Tobias och stort grattis till ditt köp av det fina huset, jag är övertygad om att du kommer trivas, du vet var jag finns för frågor eller hjälp i framtiden, vi hörs framöver och allt gott //Lundberg Mats, mäklare.
Vi bytte mäklare efter 1 år av försök att sälja vår bostad. Mats på Husman Hagberg lyckades sälja vårt hus på 1 månad. Mats har lyssnat på vad vi vill och varit behjälplig med tips och råd. Han har marknadsfört vår bostad på bästa sätt. Mats har alltid varit lätt att nå och han har alltid återkopplat till oss inom rimlig tid. Mycket bra samarbete.
Hej Jeanette och Patrik, stort tack för erat förtroendet att få sälja erat hus, jag är jätteglad att jag kunde hjälpa er då ni bytte mäklare till mig, vi hörs framöver och allt gott //Lundberg Mats, mäklare.
Daniel Lundberg har varit otroligt engagerad genom hela processen och gjort ett mycket bra arbete med försäljningen av vårt hus.
Anlita Daniel, du kommer inte bli besviken! ⭐️
Jobbar stenhårt och levererar i en tuff marknad. Vi hade höga förhoppningar som överträffades. Alltid trevlig och enkel att kommunicera med.
Bra bemötande, tydlig information och snabb hantering vid försäljning av bostadsrätt.
Vänlig och trevlig mäklare. Det som drar ner betyget är att det fanns ett par sakfel i beskrivningen av bostaden som jag köpte, vilket såg slarvigt ut. Till viss del också större stöd till säljaren än till mig, köparen.
Trevlig , tydlig kommunikation , Han infriade våra förväntningar . Allt gick smidigt tillväga .
Tack så mycket för fint omdöme Katja och stort tack för förtroendet att sälja din bostad, vi ses framöver. Allt gott //Mats
Blev jättebra bemött. Mats ordnade en privat visning innan allmänna visningen. Jag tittade på lägenheten på förmiddagen och hade köpt den på kvällen. Mats var kunnig och saklig och allt gick smidigt. Jag hade stora förhoppningar att lägenheten skulle vara bra för mig och det var det.
Tack Kirsti för fina ord och grattis till köpet av din fina bostad, där kommer du trivas. Allt gott //Mats
Duktig mäklare, inget krångel.
Martin har varit mycket proffsig från första mötet och informerade mig kontinuerligt om vad som hände och vad nästa steg var under säljprocessen. Jag har kännt mig trygg under hela tiden Martin har skött försäljningen av min sommarstuga. Jag skulle inte tveka en sekund att ringa Martin om jag behövde en mäklare igen.