Mats Lundberg

Mats Lundberg

Mats Lundberg är mäklare på HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Mats Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 1988-01. Mats Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-03 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 4.9. Mats Lundberg har haft 158 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 71% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få hjälpa människor med deras livs största affär - bostadsaffären

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min erfarenhet som mäklare i över 30 år.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Social, kompetent, erfaren och äkta passionerad vinnare.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Det finns många efter mina 30 år som mäklare, men minns försäljningen av en fantastiskt och ovanlig Kvarn med rinnande Fors intill.

Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med min familj, spelar golf, reser, åker husbil

Hur ser din drömbostad ut?
Vid havet med egen sjötomt om man nu ska bortse ifrån den drömbostad man redan bor i nu.

Vad vet vi inte om dig?
Under 2020 blir jag Farfar för fösta gången.

2022-10 - 2023-09

191 omdömen om Mats Lundberg

Sedan starten hos Reco 2012
Johan W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mats Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
Vega

Mycket professionell, social och trevlig. Såg till att vi fick mer än vad vi hade förväntat oss för bostaden på en orolig bostadsmarknad. Tydlig och rak på ett mycket positivt sätt. Vi är mycket nöjda med valet av Mats som vår mäklare!

Ola B
Köpte sin stuga med hjälp av Mats Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
Gålö Kärrmaräng

Ärlig och uppriktig. Tydig och lugn. Tillgänglig för frågor. Serviceinriktad.

Okay Sam D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mats Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
Vega

Mats är helt fantastisk! Jag köpte precis mitt första bostad vilket man känner sig nervös inför. Mats förenklade situationen med tydliga beskrivningar på processen, hur allting ser ut där vi befinner oss, och vad som förväntas av mig och säljaren. Dessutom så fick vi en otroligt trevlig erfarenhet på visningen då han såg till att befinna sig runt alla och besvara frågor. Han har även varit nåbar och snabb på att återkomma med information, vilket underlättade situationen. Det är otroligt hur snabbt allt går, iallafall...

Emma L
Sålde sin stuga med hjälp av Mats Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
Gålö Kärrmaräng

Det finns mäklare som har visning och så finns det mäklare som Mats som gör allt & alltid det lilla extra. Vi är såååå nöjda. Har både köpt & sålt av Mats tidigare. Alltid proffsigt bemötande, effektiva & pålitliga. Rekommenderar Husmanhagberg Haninge med Mats, Daniel & Martin, Verkligen skillnad på mäklare & mäklare, tack för denna gång! På återseende

Carina J
Gålö Kärrmaräng

Trevlig och sakkunnig och hjälpsam så alla va nöjda

Adnan N

Mats är som ett lejon 🦁 han är 10 av 10

Ingela S

Glad, positiv, trevligt bemötande

Nathalie B

Köpte en bostad av Mats. Köpet gick snabbt och smidigt. Mats är väldigt engagerad och professionell. Skulle varmt rekommendera Mats som mäklare.

Ebru K
Centrala Haninge

Hej, Han är väldigt trevlig och hjälpsam. Vi är jätteglad för att träffade med honom. Tusen tack för allt. Mvh, Ebru Koyuncu

Robert Alexander L

Väldigt trevlig. Alla möten gick snabbt men var tydliga. Fick en väldigt bra genomgång och hjälp med köpet för att allt skulle gå så smidigt som möjligt.

Daniel L och Mats L gillar detta