Daniel gav ett seriöst och tryggt intryck genom hela affären. Vi är helt nöjda på alla sätt.
Daniel Lundberg
Daniel Lundberg är mäklare på HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
.Daniel Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Daniel Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 211 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Lundberg har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
211 omdömen om Daniel Lundberg
Väldigt kunnig mäklare som lyckades över förväntningarna. God kommunikation för att bolla tankar kring försäljningen.
Hej! För ca 2-3 veckor sedan tyckte jag till om Daniel Lundberg och det har inte ändrat sig. Han är fortfarande jätte jätte bra
Proffsig och trevligtbemötande sedan kunde han ju området där huset ligger mycket bra...
Jag hade gärna haft information om nya tillfällen för visning. Istället för att få den informationen via annonseringen på försäljningen
Vi drog en vinstlott när vi fick Daniel Lundberg som vår mäklare. Han är professionell, engagerad, lyhörd och supertrevlig. Kan starkt rekommendera Mäklar-Daniel till andra.
Väldigt professionell och hjälpsam
En engagerad trevlig Mäklare som finns där för alla frågor man har. Förväntningarna av försäljningen slutade bra för alla och känns jätte skönt.Inte utdraget gick rätt snabbt att sälja vilket va ett önskemål av mig. Kan varmt rekommendera denna mäklarfirma
Väldigt trevlig och professionell, rekommenderar!
En mycket professionell mäklare – rak, tydlig och pålitlig genom hela processen. Rekommenderas varmt!