Jag hade bra och smidig erfarenhet.
Linda Nirs
Linda Nirs är mäklare på HusmanHagberg Karlstad
.Linda Nirs har varit registrerad mäklare sedan 2005-08. Linda Nirs har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Nirs har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
130 omdömen om Linda Nirs
Kunnig, engagerad och mkt service medveten. Inger gott förtroende.
Topp bemötande och professionell hantering av allt från start till sålt!😎
I vårt sökande efter ett hus i Sverige för att emigrera till hittade vi det på Bosweg I i Segmon. Vi fick hjälp med den här fastigheten av Linda, en vänlig och hjälpsam fastighetsmäklare som kan sitt yrke. Hon är flexibel med tidsbokning och vi tycker om att arbeta med henne.
Vi fick direkt ett stort förtroende för Linda. Hon kunde på ett enkelt sätt förklara de olika stegen i att sälja sin fastighet. Hon var duktig och snabb på att informera oss när olika saker skedde i försäljningen. Om vi hade fler hus att sälja så skulle vi gärna anlita hennes tjänster och vi kan varmt rekommendera henne. Ronny o Eva-Lena Lundberg
Tack snälla ni :) Det har varit en ära att få hjälpa er med försäljningen av ert fina hus. // Linda
Professionell och lyhörd, toppen mäklare!
Tack för de fina orden Sophia! // Linda
Fint bemötande och stöttande under hela processen!
Tack! Jag är så glad att jag fick hjälpa er med er försäljning. // Linda
Otroligt serviceinriktad och en god rådgivare.
Tack Robin! Jag är verkligen tacksam att jag fick hjälpa er. // Linda
Linda är en duktig och erfaren mäklare. Inger ett stort förtroende lugn. Är glad och tacksam för att jag hade henne. Tack Linda
Tack! Tillsammans gjorde vi ett bra jobb, och nu får du se fram emot nya lägenheten. Lycka till! // Linda
Linda är toppen! Alltid tillgänglig och behjälplig. Proffsig och trevlig. Kan verkligen rekommendera.
Tack Åsa, det värmer att höra. // Linda