Gustav Westergren
Gustav Westergren är mäklare på HusmanHagberg Kungsbacka
.Gustav Westergren har varit registrerad mäklare sedan 2017-11. Gustav Westergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 187 omdömen med ett betyg på 4.8. Gustav Westergren har haft 26 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
187 omdömen om Gustav Westergren
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Westergren en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Lugn, trygg och kunnig!
Kglfkfkfkxkzkzkzkzkzkxk -
sålde sitt hus med hjälp av Gustav Westergren en del av HusmanHagberg Kungsbacka
God proffsigt uppträdande mycket informativ sakkunnig på det hela taget jättebra
sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Westergren en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Vi är så himla nöjda med Gustav! Han är effektiv, lojal och kreativ! Vi hade en försäljning av vårt hem som behövde gå fort - och det löste han trots en seg marknad! Han återkopplade alltid och tänkte utanför lådan för att få till en försäljning under tidspress och lyckades utmärkt. Vi rekommenderar Gustav som mäklare till alla, de är en man som man kan räkna med!
Gustav är mycket engagerad och har extremt god kännedom i området.
Stort kundregister och inte en sekund som vi behövde känna oss oroliga. -
Gustav levererade över förväntan. Bra bemötande och lätt att kontakta vid behov. Raka rör och snabba puckar. Precis vad vi sökte i en mäklare. Han hjälpte oss även med ett skrivuppdrag som han löste efter våra önskemål. Vi skulle både rekommendera och anlita Gustav igen.
köpte sitt hus med hjälp av Gustav Westergren en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Bra bemötande o snanb respons
Väldigt bra bemötande, nåbar och vi är jättenöjda med allt!
Trevlig, påläst och tydlig i sin information
skrev om Gustav Westergren en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Gustav har hjälpt oss med husförsäljning vid två tillfällen. Vi återkom till honom när vi var tvungna att sälja igen. Alltså bästa betyg.
Gustav är pålitlig, ärlig och proffsig. Han har alltid tid och ställer upp i alla lägen.
Jag kan verkligen rekommendera Gustav.
/ Linda -
köpte sin stuga med hjälp av Gustav Westergren en del av HusmanHagberg Kungsbacka
Bra bemötande och professionell.
Allt bra.