Annika Granath

Annika Granath

Annika Granath är mäklare på HusmanHagberg Lidingö

Annika Granath har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Annika Granath har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Annika Granath har haft 21 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

109 omdömen om Annika Granath

Sedan starten hos Reco 2014
Jonas D
Torsvik

Annika är trevlig, saklig och effektiv!

Emil J
Skärsätra

Jag upplevde mäklaren som väldigt trevlig, proffsig och genuint mån om att både säljaren och jag (köparen) skulle bli så nöjda som möjligt.

Eva M
Rudboda

Med Annikas proffsighet, energi och positiva attityd, lyckades vi göra två bra affärer tillsammans. Mycket trevligt!

Hans Harvest C
Sålde sin stuga med hjälp av Annika Granath en del av HusmanHagberg Lidingö
Storholmen

Annika har verkligen varit ett fantastiskt stöd i hela svåra processen med att avyttra en kärt långvarigt förhållande med ett älskat sommarhus. Hon har även varit ett fint stöd i alla krångligheter som uppstått vid försäljningen. Lägg sedan till att jag känner att hennes målsättning varit att det ska bli så bra som möjligt för mig som säljare. Annika får mitt hela odelade förtroende och jag är totalt nöjd.

Zoey F
Skärsätra

Trevlig, noggrann, påläst, kunnig. Svarar snabbt på mejl/sms.

Minoo B
Torsvik/Herserud

Tillgänglig och tillmötesgående

Zulfia B
Larsberg

Väldigt professionellt arbete!

Per L
Dalénum

Upplever Annika som mycket kunnig, noggrann, hjälpsam och trevlig. Tar hand om både köpare och säljare på ett bra sätt.

Cristoffer L
Brevik

Snabb respons, tillgänglig och lösningsorienterad

Daryna M
Brevik

Annika är mycket professionell, tillmötesgående, lugn och samtidigt mycket driven. Hon har alltid varit tillgänglig för oss, även under udda tider (som vi självklart inte ville utnyttja, men inbland blev det bara så). Vår försäljning gick snabbt, smidigt och smärtfritt med Annikas trygga hand.