Sebastian är nogrann, förstående, arbetsam, kompetent, förstår köparen. Vi har känt oss trygga och nöjda med Seb och han har levererat.
Sebastian Granath
Sebastian Granath är mäklare på HusmanHagberg Lidingö
.Sebastian Granath har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Sebastian Granath har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Granath har haft 28 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
88 omdömen om Sebastian Granath
Trevlig, noggrann, professionell och lätt att ha att göra med.
Mycket noggrann, hårt arbetande och bra bollplank i en process att sälja!
Sebastian hjälpte till från första samtal med att hitta en bostad som passade just oss. Lugn och trygg i medling mellan säljare och köpare. Extremt nöjda med det hus vi nyligen köpt. Tack!
Lugn och tillmötesgående. Otroligt skicklig mäklare. Rekommenderar varmt
Vi är som vanligt väldigt nöjd med Sebastian. Sebastian är trygg, proffsig och är enkelt att jobba tillsammans med. Tack Sebastian!
Trygg och proffsig! Vi kände att vi hade Sebastians stöd hela vägen. Han var väl förberedd från första mötet, strukturerad, jordnära. Han har hela tiden varit lyhörd för våra önskemål kring försäljningen där vi kunnat ha en bra dialog och kunnat landa i en affär som känns rätt och som uppfyllde våra förväntningar. Kan varmt rekommendera!
Sebastian har varit tydlig i dialogen med oss längs hela processen och har vad vi upplever varit mån om både säljare och köpare. Vi använder gärna Sebastian i en framtida affär. Guldstjärna!
Väldigt bra på att kommunicera, tydlig och tillgänglig. Som köpare kände vi att Sebastian brydde sig om oss och var mån om att sy ihop en affär som alla parter var nöjda med.
Lugn och sansad, återkopplar snabbt. Affären gick väldigt smidigt.