Sebastian Granath
Sebastian Granath är mäklare på HusmanHagberg Lidingö
.Sebastian Granath har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Sebastian Granath har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Granath har haft 18 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
79 omdömen om Sebastian Granath
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Granath en del av HusmanHagberg Lidingö
Lugn och sansad, återkopplar snabbt.
Affären gick väldigt smidigt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Granath en del av HusmanHagberg Lidingö
Tyckte samarbetet fungerade jättebra från första dagen, vi kontaktade Sebastian tidigt i processen och fick goda råd från början fram till försäljning
Mycket bra kommunikation och han höll oss hela tiden uppdaterade. -
Sebastian gav ett otroligt gott första intryck och var genom hela processen både utomordentligt trevlig och kännbart kunnig i sin roll. En del av det goda intryck jag fick av bostaden är definitivt att tillskriva Sebastians bemötande. Som förstagångsköpare gav han mig (så gott det går) en känsla av trygghet i processen. Jag fann även att han var rakt på sak och väldigt tydlig i sin kommunikation när det kom till kritan vilket gjorde det enkelt för mig att lägga fram bud.
Jag hade farhågor om att bostadsköp skulle bli en stor utmaning, men med Sebastians hjälp har det hela varit väldigt smidigt och enkelt. -
Overall we've had a great experience with Sebastian and HusmanHagberg. We would highly recommend.
Sebastian är mycket professionell. Alltid ett gott bemötande. Bra på att återkoppla vad som händer i processen. Jag tycker att skött uppdraget med att sälja min lägenhet på ett utmärkt sätt. Skulle jag behöva anlita en mäklare igen så skulle jag anlita Sebastian igen.
Han var bra och gjorde sitt jobb som han skulle.
köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Granath en del av HusmanHagberg Lidingö
Sebastian hade alltid ett trevligt och professionellt bemötande under hela processen. Han var noga med att samtliga parter alltid skulle känna sig hörda och bekväma i samtliga steg och var varm och samlad i sin kommunikation.
Bemötande var utmärkt
Han är kunnig
Trevligt -
Jag har haft en positiv kontakt med Sebastian Granath under hela processen från start till mål. Han är lyssnande, lugn och återkopplar hela tiden under processen med klara besked. Det ger en trygghet hos dig som köpare. Han har levt upp till mina förväntningar på en bra mäklare. Kan varmt rekommendera honom.
Trevlig, engagerad och bra fingertoppskänsla i kommunikationen med spekulanter. Lyckades förhandla upp priset på vår lägenhet trots orolig marknad och svårigheter att sälja.