Otroligt proffsig och otroligt bra bemötande
Wilhelm Hammarskiöld
Wilhelm Hammarskiöld är mäklare på HusmanHagberg Lidingö
.Wilhelm Hammarskiöld har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Wilhelm Hammarskiöld har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 219 omdömen med ett betyg på 4.9. Wilhelm Hammarskiöld har haft 70 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
219 omdömen om Wilhelm Hammarskiöld
Lyhörd – lyssnar på kundens önskemål och tar dem på allvar. * Tillgänglig – återkopplar snabbt och håller kunden uppdaterad. * Kunnig – har god kunskap om området, bostadsmarknaden och försäljningsprocessen. * Engagerad – arbetar aktivt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för affären. * Trygg och lugn – gör processen mindre stressig och förklarar sådant som är svårt att förstå. * Professionell och respektfull – är saklig och behandlar både säljare och köpare seriöst.
Bra energi, välinformerad och smidig. Totalt mycket gott intryckt!
Väldigt nöjd. Snabb på att svara. Allt gick smidigt.
Grym mäklare, lyhörd och alltid snabb återkoppling
Har bara goda erfarenheter av Wilhelm som mäklare. Påläst, informativ och gav en genuin känsla av att vilja hjälpa mig att hitta mitt framtida boede, utan att vara påstridig. Toppbetyg från mig.
Trevligt bemötande samt otroligt duktig på sitt jobb med kundrelation, bra trygghetskänsla.
Professionell och påläst, samt mån om att affären ska bli bra för såväl köpare som säljare. Bra kommunikation genom hela processen.
Superproffs ut i fingerspetsarna!
Mycket positiv upplevelse att få hjälp av Wilhelm. Bra driv, struktur och tillgänglighet.