Wilhelm Hammarskiöld

Wilhelm Hammarskiöld

Wilhelm Hammarskiöld är mäklare på HusmanHagberg Lidingö

Wilhelm Hammarskiöld har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Wilhelm Hammarskiöld har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 4.9. Wilhelm Hammarskiöld har haft 50 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

180 omdömen om Wilhelm Hammarskiöld

Sedan starten hos Reco 2019
Sara K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Wilhelm Hammarskiöld en del av HusmanHagberg Lidingö

Proffsig, noggrann, kommunikativ!

Artur F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Wilhelm Hammarskiöld en del av HusmanHagberg Lidingö
Näset

Vi valde Wilhelm som både köpande och säljande mäklare. Då vi upplevde att Wilhelm snabbt kunde sätta sig in i vår situation och agerade direkt för att få fart på processen. Under processens gång tyckte vi att Wilhelm var väldigt professionell genom att ständigt hålla oss uppdaterade. Samt väldigt lyhörd då vi fick bra tips och rekommendationer som kombinerades väl med våra egna idéer. Resultatet blev en smidig och snabb affär från köp av nytt till sälj av gammalt på under tre veckor. Med det kan vi varmt rekommendera Wilhelm som din nästa mäklare.

Erik S
Sålde sitt hus med hjälp av Wilhelm Hammarskiöld en del av HusmanHagberg Lidingö
Kottla

Trygg, klok, lugn, lyhörd och professionell

Jenny H
Näset

Kommunikativ och tillgänglig under hela processen. Kan varmt rekommendera Wilhelm.

Ann-Kristin B
Baggeby

Vi är mkt nöjda. Han är väldigt kunnig och säker. Mycket bra initiativförmåga. Gör det lilla extra. (Låter klyschigt men så är det 😊)

Siddra T
Näset

Jag tyckte att han var väldigt förstående och snabb med processen, så jag personligen tycker att han är riktigt professionell och även i sitt hektiska schema är han väldigt uppmärksam och duktig på sitt arbete, så jag rekommenderar honom starkt. Mvh Siddra/

Erika H
Näset

Wilhelm har varit toppen från första början. Lätt att kommunicera med, svarar snabbt och tydligt och hjälper till med alla frågor man har. Vi är helnöjda!

Lena G
Näset

Wilhelm har tagit sig an vår försäljning med en drivande och positiv anda . Han hittar intressenter och erbjuder visning på ett engagerat sätt. Dessutom har han hållit oss båda ägare uppdaterade hela tiden . Trots det kärva läget på marknaden har han fått till en bra deal. Han är super duktig och trevlig.

Erika H
Näset

Wilhelm är noggrann, tydlig och lättillgänglig. Lätt att kommunicera med hjälper en på vägen med alla frågor och funderingar man har, både som säljare och köpare. Wilhelm är påläst och visar på stort engagemang.

Carl L
Näset

Jag upplevde Wilhelm som professionell och engagerad. De var tillgängliga och snabba med att svara på mina frågor, vilket underlättade processen. Mina förväntningar var att få en smidig försäljning och tydlig kommunikation, och mäklaren levde upp till detta. Sammanfattning av upplevelsen Försäljningen av min lägenhet fungerade bra. Mäklaren lade fram en genomtänkt strategi och hanterade processen på ett effektivt sätt. Jag är nöjd med resultatet och kan rekommendera Wilhelm till andra som står inför en försäljning.