Trevligt bemötande. Klart och tydligt hur köpet går till och allt har gått lätt och smidigt. Mycket nöjd.
Wilhelm Hammarskiöld
Wilhelm Hammarskiöld är mäklare på HusmanHagberg Lidingö
.Wilhelm Hammarskiöld har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Wilhelm Hammarskiöld har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 209 omdömen med ett betyg på 4.9. Wilhelm Hammarskiöld har haft 63 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
209 omdömen om Wilhelm Hammarskiöld
Mycket nöjd med bostadsaffären och rekommenderar Wilhelm som den bästa möjliga mäklaren.Han är seriös,effektiv och kommunikativ till max. Om möjligt anlitar jag Wilhelm så snabbt som möjligt igen!
Vi är otroligt nöjda med vår bostadsaffär och vill ge Wilhelm våra varmaste rekommendationer. Han är extremt effektiv, driven och gjorde verkligen sitt yttersta för att sälja vår lägenhet. Kommunikationen fungerade klockrent under hela processen och vi kände oss ständigt uppdaterade och trygga. Vi tycker genuint att alla på Lidingö/Dalénum som går i säljtankar borde anlita honom.
Korrekt, pålitlig och trevlig!
Det är andra gången vi anlitar Wilhelm för en försäljning och vi är jätte nöjda. Trevlig, korrekt och snabb kommunikation. Rekommenderas starkt!
Trevlig och professionell. Lagom bra inte för mycket på. Ärlig och reko.
Vi är väldigt nöjda med Wilhelm Hammarskiöld. Han har varit trevlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Vi har fått snabb återkoppling på våra frågor och känt oss trygga vid vårt bostadsköp. Tack för ett fint bemötande och ett stort engagemang!
Bästa rekommendationen till mäklare och tillika maratonlöpare Wilhelm
Wilhelm är extremt kunnig och professionell. Vi kände oss väldigt trygga med honom.
W är reco, noggrann och vänlig