Mycket engagerad och bra mäklare,
Emma Bivstedt
Emma Bivstedt är mäklare på HusmanHagberg Nacka
.Emma Bivstedt har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Emma Bivstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 337 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Bivstedt har haft 39 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
337 omdömen om Emma Bivstedt
Mycket trevlig och tillmötesgående. Bra kommunikation!
Emma ställer upp, ordning och reda. Hon är solklar och lösningsorienterad.. en pangmäklare..
Tålmodig och kunnig.klara besked.
Engagerad mäklare med god kännedom om området. Mycket nöjd
Har du en chans att köpa en lägenhet med Emma Bivstedt som mäklare så är du att gratulera. Hon är kunnig, saklig, snabb och smart. Dessutom pålitlig och trevlig.
Enastående engagemang och professionalism utöver det vanliga!Vi köpte en lägenhet i Nacka Strand genom Emma och är otroligt tacksamma för hennes fantastiska insats. Allt gick otroligt snabbt och smidigt tack vare Emmas enorma driv och professionalism.
Mycket lättillgänglig och gjorde upplevelsen mycket trevlig.
Emma är en erfaren, trygg och mycket kunnig mäklare. Det här är andra gången jag anlitar henne och hon får mina starkaste rekommendationer. Som säljare har jag känt mig trygg hela vägen och jag vet att Emma inte ger sig förrän lägenheten är såld och jag som säljare är nöjd.
Emma är effektiv och agerar snabbt. Det är lätt att ha kontakt med henne. Hon är hjälpsam och förklarar tydligt vad man behöver göra i olika faser. Jag blev bemött med respekt och mina önskemål togs i beaktande. Det hade inte kunnat vara lättare att sälja lägenhet än det var med hjälp av Emma!