Jessica Toubal
Jessica Toubal är mäklare på HusmanHagberg Sundbyberg
.Jessica Toubal har varit registrerad mäklare sedan 2016-10. Jessica Toubal har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Toubal har haft 38 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
161 omdömen om Jessica Toubal
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Utmärkt.
Att man ska sälja det man annonserade och det gjorde Jessica.
I det svåra tiden gick det ändå bra och snabbt. -
sålde sitt hus med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Lyssnande, hjälpsam och kunnig. Mer behöver man inte säga.
Att ha Jessica som min mäklare var toppen!
Lyhörd, engagerad och driven!
Rekommenderar starkt! -
Rekommenderar Jessica för att hon är lyhörd, tillmötesgående och trevlig.
Hon gjorde ett bra jobb och sålde vår lägenhet i dessa svåra tider. Vi är supernöjda. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Jessica var jättetrevlig och hjälpsam. Hon var flexibel med tider för möte och privatvisning som vi fixade virtuellt i början. Hon gav tillräckligt info om lägenheten/området och svarade på alla mina frågor. Överallt fick jag en jättetrevlig upplevelse och verkligen ska rekommendera Jessica till andra kunder.
Jessica är en mycket trevlig person att ha med att göra. Väldigt engagerad, alltid tillgänglig och följde upp löpande. Hon skötte försäljningen på ett exemplariskt sätt och det kändes verkligen tryggt att anlita Jessica som mäklare.
Jessica gav mig ett mycket fint bemötande och hon var grundlig med att förklara hela proceduren, jag sålde lgh den första gången. En erfaren mäklare som var kunnig och påläst. Rekommenderas! -
Jessica är en ödmjuk, informativ och professionell mäklare. Hon har svarat på alla frågor vi haft, återkopplat och haft en dialog under hela processen från förhandsvisningen till kontraktsskrivningen.
Vi är mycket nöjda och skulle rekommendera alla att köpa och sälja med Jessica. -
Jessica är med stor skillnad en av dom trevligaste och mest proffsiga mäklare ute på branschen!
Hon hjälpte mig och informerade mig direkt när hon fick information och va alltid tillgänglig via telefon eller sms.
Supertrevlig och mycket hjälpsam, speciellt eftersom detta va mitt första köp!
Man kan känna sig trygg med henne. -
Super bra service, genuin och härlig!
Bra och snabb respons
Väldigt enkel att ha och göra med och professionell
Kände mig trygg. -
Väldigt trevligt bemötande och flexibel till att möta upp mina behov vid köpet.