Jessica Toubal

Jessica Toubal

Jessica Toubal är mäklare på HusmanHagberg Sundbyberg

Jessica Toubal har varit registrerad mäklare sedan 2016-10. Jessica Toubal har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Toubal har haft 38 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

168 omdömen om Jessica Toubal

Sedan starten hos Reco 2019
Päivi Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Hej Jessica är lugn och proffsig och skötte vår försäljning galant!

Mona F
Skrev om Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg

Jag hade en mindre bra upplevelse. Jag var mycket intresserad av ett objekt men mäklarna hade inte tid och återkom aldrig. Fick känslan av att mäklaren inte var så intresserad av att hitta köpare eller sälja in bostaden tyvärr.

Patrik H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Hallonbergen

Jessica var en exceptionell mäklare som gjorde köpupplevelsen av min övernattning lägenhet mycket smidig och trevlig. Hennes professionalism och dedikation imponerade verkligen på mig. Hon var lyhörd för mina önskemål och behov och lyckades hitta den perfekta lägenheten åt mig. Jessica hade en enastående kunskap om fastighetsmarknaden och kunde ge mig värdefulla råd och vägledning under hela processen. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och se till att allt flöt smidigt. Jag uppskattade verkligen...

Patrik H
Hallonbergen

Jessica har verkligen överträffat mina förväntningar som bostadsrättsmäklare. Hennes professionalism, engagemang och skicklighet har varit imponerande genom hela processen med att köpa min bostadsrätt. Hon visade en djup förståelse för marknaden och gav mig värdefull vägledning kring prissättning och förhandling. Jessica kommunicerade transparent och regelbundet med mig, höll mig informerad om varje steg i köpprocessen och lyssnade noga på mina önskemål. Hennes dedikation märktes verkligen när hon ordnade visningar och...

Soraya S
Ursvik

Hon kan sitt arbete, hon är mycket seriös .

Timothy C
Ursvik

Jessica Toubal is the best in the business. She carefully explained the process to me about how best to sell the apartment. From their Jessica worked hard to find potential buyers. Job well done!

Kerelos Gabra Fawzy S
Hallonbergen

Hon försöker hjälpa människor att köpa eller sälja och det är viktigt

Mustafa S
Hallonbergen

Utmärkt. Att man ska sälja det man annonserade och det gjorde Jessica. I det svåra tiden gick det ändå bra och snabbt.

Harry S
Sålde sitt hus med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Ursvik

Lyssnande, hjälpsam och kunnig. Mer behöver man inte säga.

Eddie J
Centrala Sundbyberg

Att ha Jessica som min mäklare var toppen! Lyhörd, engagerad och driven! Rekommenderar starkt!