Mycket trevligt bemötande och snabb på att svara och uppdatera med information. Genuin och ärlig mäklare!
Johanna Markbäck Zeilon
Johanna Markbäck Zeilon är mäklare på HusmanHagberg Sundbyberg
.Johanna Markbäck Zeilon har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Johanna Markbäck Zeilon har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Markbäck Zeilon har haft 32 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag kan Sundbyberg och Solna utan och innan då både jag själv och mina två barn är uppväxta här.
Du ska kunna luta dig tillbaka och låta mig göra det jag är bäst på.
Som mäklare är det viktigt att vara lyhörd och behjälplig med alla typer av frågor, med mig kan du känna dig trygg från start till slut, ingenting får lämnas till slumpen i en lyckad bostadsaffär.
Jag skräddarsyr alltid en lösning utifrån din unika situation för att vi ska nå en trygg affär och bästa slutpris!
Jag har sedan tidigare lång erfarenhet av försäljning och jag vet exakt vad som krävs för att nå högt uppsatta mål.
Jag har en stark drivkraft och mitt sikte är inställt på att överträffa mina kunders förväntningar och att köpare och säljare ska bli så pass nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.
Om du går i säljtankar, vill värdera eller om du vill ha hjälp att hitta ditt drömboende. Kontakta mig så berättar jag hur vi ska nå absolut bästa resultat för dig!
2023-10 - 2024-09
44 omdömen om Johanna Markbäck Zeilon
Mycket trevlig mäklare, inte som andra som ger ett intryck av lätt obehagskänsla. Allt gick mycket smidigt och snabbt. Johanna var kunnig och väl informerad. Dessutom snabb på att svara på frågor som dyker upp. Toppbetyg.
Bra, tydligt och trevligt! Vi köpte lägenhet för första gången och jag kände mig trygg och säker med alla val, då Johanna var väldigt tydlig med allt som skulle hända
Johanna hjälpte oss att sälja vår bostad i en svår marknad. Vi uppskattade Johannas lokala anknytning och framförallt genuina framtoning, vilket vi upplevt varit en bristvara hos många andra mäklare vi träffat. Duktig på att bygga förtroende både hos köpare och säljare!
Vi har haft nöjet att samarbeta med Johanna under vår försäljning. Hon är otroligt professionell och har en fantastisk känsla för detaljer, vilket gav oss en stor trygghet genom hela försäljningsprocessen. Hennes lyhördhet och förståelse för våra behov och önskemål gjorde att vi kände oss helt delaktiga och väl omhändertagna från första mötet till avslut. Hon är dessutom mycket kunnig och guidade oss med tydlighet och expertis genom varje steg. Inte minst är hon otroligt trevlig och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera...
Johanna var mycket professionell i sitt bemötande under hela processen när jag köpte min lägenhet. Hon var tillgänglig, lyhörd och svarade snabbt på alla mina frågor. Jag kände mig trygg genom hela köpet och uppskattade hennes tydliga kommunikation och expertis.
Tack för fin recension Louise. Det betyder jättemycket!
Johanna är Mycket duktig. Vi är så nöjda med försäljningen av vår lägenhet.
Tusen tack för fin recension det var ett nöje att hjälpa er med försäljningen av er fantastiska lägenhet!
Supertrevlig mäklare som är snabb på att svara och kommer med bra förslag! Gillar henne massor och rekommenderar varmt!!!
Jag har uppskattat att jöbba med Johanna. Hon är duktig, pålitlig, tillgänglig. Johanna utfört uppdraget baserade på mina behöv och, på vägen, gav hon värdefullt råd utav sin professionel erfarenhet. Resultatet blev det som jag önskade. I marknaden som är fortfarande ganska trångt. Och processen uppfattats av mig som rolig och menningsful. Jag är mycket tacksam till Johanna för allt!
Tack George för en jättefin recension!
Super trevlig och tillmötesgående, fick oss att känna att vi var i trygga händer!