Mimmi Vu

Mimmi Vu

Mimmi Vu är mäklare på HusmanHagberg Uddevalla

Mimmi Vu har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Mimmi Vu har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 5.0. Mimmi Vu har haft 8 försäljningar sen 2023-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-06 - 2023-08

15 omdömen om Mimmi Vu

Sedan starten hos Reco 2023
Anna Linnea Elisabet S
Köpte sin stuga med hjälp av Mimmi Vu en del av HusmanHagberg Uddevalla

Mimmi var väldigt kunnig och kunde svara på många av våra krångliga frågor. De frågor som var för krångliga kunde hon snabbt ta reda på svaret genom att ringa hantverkare t ex och det kändes väldigt tryggt.

Tack för ditt fina omdöme! 🤗

Stefan K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mimmi Vu en del av HusmanHagberg Uddevalla
Uddevalla centrum

Mycket bra sevice och information.Lätt att hålla kontakten med.Mycket smidig försäljning.

Tack för ditt fina omdöme! 🤗

Johan Kristoffer P
Köpte sin stuga med hjälp av Mimmi Vu en del av HusmanHagberg Uddevalla

Mimmi är en engagerad och lyhörd mäklare som ser till båda parters intressen på ett professionellt sätt. Objektet presenterades på ett bra sätt och stämde väl överens med verkligheten. Vi kände oss väl omhändertagna under hela processen. Jag rekommenderar starkt Mimmi som mäklare.

Svar från Mimmi Vu

Tusen tack för era fina ord! Ni var så underbara och lättsamma personer. Hoppas ni kommer att trivas ❤️

Paul C
Sålde sin stuga med hjälp av Mimmi Vu en del av HusmanHagberg Uddevalla

Att försäljningsprocessen av fastigheten varit smidig och har lyckats är tack vare vår mäklares kompetens, lyhördhet, lugna sätt och kunskap. Vi är glada att det var just Mimmi som hjälpt oss i den processen. Vi kan rekommendera henne mycket varmt.

Tusen tack för era varma ord och ert förtroende! ❤️

Åke A
Sålde sin stuga med hjälp av Mimmi Vu en del av HusmanHagberg Uddevalla

Förtroendeingivande lugn och sansad, kunnig, inlyssnande mäklare som utstrålar säkerhet och förtroende och som jag starkt kommer att vilja rekommendera.

Tusen tack för era varma ord och ert förtroende! ❤️

Lars-Erik L
Dalaberg

Trevligt och proffsigt bemötande. Snabbt agerande, dokument gjorde Mimmi klart med mkt kort varsel på en lördag.Samma dag skrev säljaren och jag kontraktet.

Tack för ditt fina omdöme! Hoppas du kommer trivas 🤗

Emil Olof Linus O
Sålde sitt hus med hjälp av Mimmi Vu en del av HusmanHagberg Uddevalla

Jag tycker hon skötte jobbet väldigt bra och lätta att ha att göra med, lätttingjänglig

Svar från Mimmi Vu

Tack för ditt fina omdöme och förtroendet! 🙏

Lisa S
Uddevalla centrum

Väldigt professionell. Gjorde hela köpet av min lägenhet väldigt smidig.

Svar från Mimmi Vu

Tack för ditt fina omdöme! ❤️.

Maria F
Dalaberg

Mimmi bemötte oss väldigt bra, välkomnande och glatt bemötande. Våra förväntningar var precis som vi hade när vi var på visning, hon bemötte våra frågor samt förklarade väl och gav rikligt med information om boendet, området samt föreningen. Har kunnat höra av oss för frågor som funnits och fått svar direkt och hjälp med dem frågor vi haft. Vi är väldigt nöjda med Mimmi och tacksamma för att hon bemött oss så väl och alla dess frågor vi haft.

Svar från Mimmi Vu

Tack för ert fina omdöme! Hoppas ni kommer att trivas ❤️

Rampian Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mimmi Vu en del av HusmanHagberg Uddevalla
Dalaberg

Jag tycker hon gör ett fantastiskt jobb jag kan rekommendera till alla mycket bra

Svar från Mimmi Vu

Tack för ditt fina omdöme! ❤️