Intrex AB

Gamla Dalarövägen 43, 136 49 Vega — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 40 rekommendationer
Ranhammarsvägen 29, 16867, Bromma
Kompakt Bygg Stockholm
Ola B:
Kompakt Bygg har gjort ett mycket bra jobb. De är proffsiga, väl planerat projekt och under arbetet kommunicerade de med oss. Noggranna och ...

Byggkonsulter nära Intrex AB:

Culimar

Culimar

29 recos
Slakthusgatan 20, JOHANNESHOV
Culimar hjälper er att bygga era drömmar. Vi har aldrig någonsin haft lika många... Läs mer ›
Culimar
Mickael B:
Vi fick professionell, personlig och supertrevlig hjälp med planering, ritning och leverans av vårt drömkök från Culimar. Hög kvalitet rätt ...
Dåderman Bygg och Badrum

Dåderman Bygg och Badrum

75 recos
Blecktornsgränd 13, STOCKHOLM
Vi gör allt för att säkerställa en problemfri renovering. Du träffar en arbetsle... Läs mer ›
Dåderman Bygg och Badrum
annika w:
Mycket bra firma. Kom i tid, yrkesskickliga, lätta att få tag på, tog hand om allt när vi valde att totalrenovera vårt kök i en 60-talsvilla...
Ostara Produktion

Ostara Produktion

5 recos
Västberga allé 1A, Västberga
Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er och erbjuder även fasta priser. Läs mer ›
Ostara Produktion
Andreas M:
Över förväntan. Vi har gjort om ett badrum där förmannen var mycket tillmötesgående och inlyssnande. Vi anlitade även dem för ett annat ...
Baranowski Badrum & Kök

Baranowski Badrum & Kök

20 recos
Döbelnsgatan 64, Stockholm
Badrumsrenovering på 10 dagar! Läs mer ›
Baranowski Badrum & Kök
Fanny B:
Vi är oerhört nöjda med vårt badrum från Baranowski Badrum & Kök. Oliver var ett enormt tryggt stöd under hela processen. Han är kunnig, pro...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 1 kund tycker om Intrex AB

 • Nico P
  Nico P skrev om Intrex AB
  Intrex/ Arredo 3. Varning för Intrex Arredo 3 Hammarby Sjöstad.
  Levererar dyra kök men är oseriös.
  Vi köpte kök från Intrex/Arredo 3 i hammarby sjöstad hösten 2013, allt verkade bra till en början. Det första som hände var att leveranstiderna inte höll, och då tänkte man, ibland blir det så. Efter ett tag när man började påpeka dett, och svaret var alltid ," Nu kommer det" "Pratade precis med leverantören"" Senast fredag".
  När han fick ett argt mail med klagomål så reagerade han med att bli arg istället för att göra något åt saken.
  Vi märkte att han ljög väldigt mycket. Han hade helt enkelt inte kontroll eller den proffsighet som en leverantör skall ha och särskilt efter ett kök som kostar nästan 400 000 kronor. Lovade mycket men glömde hälften, men skyllde hela tiden ifrån sig så att man kände sig dum. Han blev arg när man störde honom för mycket med konkreta saker som han själv lovat både per mail och samtalsenligt.

  Efter många om och men så levererades köket, men den dyra marmorskivan som nästan var lika dyr som själva köket, hade blivit försenad. Det skulle komma nästa vecka sa dom. Det tog nästan 6 veckor efter det att köket levererats. Och då hade själva köket tagit 8 veckor istället för utlovade 5 veckor. Alltså 12 veckor för en marmorskiva, nästan 3 månader.
  När skivan var levererad och monterad hade vi en restskuld på 6000 kronor till honom. Efter några veckor så blev skivan fläckig bara av att vatten kom på den. Naturligtvis så anmärkte vi detta för honom. Detta var i November 2013.
  Hans svar var att, leverantören kommer nästa vecka. Efter några veckors påtryckningar så kom leverantören och tittade på skivan och sa att jag skulle kontakta Intrex Arredo 3 för att dessa skulle åtgärda med ny slipning/vaxning. Sista mailet skickade jag i februari 2014 sen beslöt jag att strunta i Intrex och hans åtgärder. Vi orkade helt enkelt inte. Vi betalade naturligtvis inte den sista skulden på 6000 kronor.
  I oktober 2015 började en kran(blandare) droppa och läcka, Vi tog åter kontakt med Intrex eftersom det är 3 års garanti( Enligt leverantören till Intrex av blandaren)
  Då fick vi ett krav på 6000 kronor plus ränta med 2200 kronor. Vi kontaktade Intrex och då fick vi svaret att man betalar sina räkningar först.
  Självklart är det så att jag skall hålla inne räkningen tills det åtgärdas.
  På min fråga om han skulle åtgärda bristerna först var det samma svar som innan. NÄSTA VECKA!!!!!
  Jag återskickade mailet( där det står klart och tydligt att han redan då skulle fixa det och nästa vecka!!!!) sen februari 2014 och undrade hur det kommer gå med marmor skivan, fick vi åter samma svar. NÄSTA VECKA.
  Jag bör tillägga att jag hade även skrivit i mailet att jag ville betala skulden redan i februari 2014, bara allt åtgärdas.

  Jag betalade vår restskuld med ränta och krävde från honom att veta när detta skall ske, jag ville ha datum och tid.
  NÄSTA VECKA var svaret.
  Efter en vecka var jag inne hos Intrex Arredo 3 i Hammarby sjöstad för att kontrollera status på hans fortsatta löften om åtgärder.
  Svaret var den här gången att jag var en besvärlig kund samt att jag ordagrant skall hålla käften och dra åt helvete.
  Och inte är min blandare fixad eller skivan.
  Det fixas NÄSTA VECKA enligt Intrex Arredo 3 i Hammarby Sjöstad.
  Då har det gått två år.

  Gällande blandaren som droppar, jag det skulle man också skämmas över då Intrex gör oss en tjänst som hjälper till med garantin som leverantören Blanco skall stå för. Efter ett samtal till Blanco fick jag reda på att Intrex skall stå för det eftersom det alltid är så, att återförsäljaren är den som står för garantier och det är Intrex.
  Innehavaren av Intrex och Arredo3 borde börja förstå ett och annat. I alla fall borde han titta på sin fallande omsättning som är offentlig att inte mycket står rätt till i detta företag. Företaget har omsatt 30 % mindre under 2014 från föregående år när ROT och köksbranchen går som bäst . Från 8 anställda till 3 betyder mycket. Fallande förtroende.

  Det som gäller är Konsumentombudsmannen och Allmänna Reklamationsnämnden så att ingen mer drabbas.
  Råd och Rön med svarta listan kommer automatiskt.

  Vänligen
  Nico P Hammarby Sjöstad
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Gamla Dalarövägen 43, 136 49 Vega
Kategorier