Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Jc Flytt & Städ AB

Jc Flytt & Städ AB

4.0

3 omdömen om Jc Flytt & Städ AB

Lars Stefan B
Skrev om Jc Flytt & Städ AB

Vi valde att köpa packning, flyttning och städning. Packningen gick fint liksom flytten. När det visade sig att vi behövde ytterligare en lastbil ordnade JC fram detta snabbt. Väldigt bra! Städningen har bolaget lagt ut till en annan firma. Den fick vi tyvärr reklamera, och när våra köpare sedan reklamerade ett flertal punkter dagen innan de själva skulle flytta in valde vi att akut ta in en egen städfirma mot extra kostnad. Den kostnaden vill JC inte ersätta mot bakgrund av sin 10 dagars städgaranti. Så totalt sett ändå godkänt för JC’s flytt- och packtjänster.

Sponsor
Arboriststyrkan
5.0/5 i betyg av 1 omdöme 5.0 av 1 omdöme

Pålitlig, snabbt jobbat och städade efter sig efter avklarat arbete med att klippa ner mina två höga häckar på tomten. Rekommenderar honom verkligen för blev nöjd med resultatet.

Violeta W Violeta W
Läs mer omdömen
Sanja M
Skrev om Jc Flytt & Städ AB

Jc flytt va jätte duktiga. Har beställt både flytt och städ och allt gick smidigt. Deras kundservice är också fantastisk. Kände mig trygg med dem. Rekommenderas varmt.

Pär P
Skrev om Jc Flytt & Städ AB

Vi flyttade med JC flytt inom Malmö. Jag mailade företaget under flytten gällande deras personals ineffektivt, de stod med telefonerna och pratade med varandra. Någon från JC flytt ringde upp dem och det blev lite bättre men detta renderade istället att de blev otrevliga och min son hörde dem svära om mig på något språk när jag passerat dem. Jag anser att detta inte är acceptabelt någonstans och att man inte beter sig så som vuxna människor. Gällande offerten så stämde den inte, då jag redan transporterat soffor och...