Jätteledsen! De har förstört vårt hus. Så besviken och förtvivlad.
Karaten Bygg Väst AB
10 omdömen om Karaten Bygg Väst AB
Har anlitat Karaten för att lägga nytt parkettgolv i vårt hus. Plockat undan gammalt golv och omsorgsfullt lagt nytt golv (kök, hall o sovrum) Golv, lister samt foder nytt och allt har blivit toppen.
Fick hjälp ifrån dom med golvläggning efter en vattenläcka. Jobbet tog ca 1 vecka. Nu efter ca 4 år har golvet rest sig lite var stans då underlaget inte är jämn vilket vi inte blev informerade om innan golvläggningen
Karaten Bygg, anlitad av Länsförsäkringar för att hantera en vattenskada, utförde genomgående bristfälligt arbete. De ignorerade rekommendationerna från företaget som skulle utföra fuktsaneringen och glömde att lägga ett temporärt golv, vilket tvingade oss att gå på exponerade reglar. Teamet försummade att isolera golvet och täcka krypgrunden ordentligt, vilket lämnade fri sikt in i huset från grunden. Först efter upprepade klagomål åtgärdades detta delvis. En stor glipa mellan vägg och golv under köksbänken gjorde det...
Vi anlitade Karaten Bygg via vårt försäkringsbolag efter en vattenskada i taket. Arbetet präglades av kraftiga förseningar, obefintlig kommunikation och ett genomgående oproffsigt bemötande. Det var nästintill omöjligt att få kontakt med företaget, trots upprepade försök via telefon. Ingen återkoppling, inga besked – och när vi till slut fick tag på dem, över en månad senare, fick vi veta att vår ursprungliga kontaktperson blivit avskedad på grund av interna problem. När endast ytskikt och målning återstod, meddelade Karaten...
Lagt isodrän runt mitt hus, bästa firman! Lyhörda för alla önskemål om att bevara växter runt huset, trevliga, kommunicerar om allt så inga överraskningar uppstår. Noggranna. Snyggt oc snabbt jobb! Rekommenderar varmt!
Duktiga med ett gott bemötande!
Vi har haft läckande avloppsrör till vilket själva skadehanteringen Karaten kopplades in via vårt försäkringsbolag. I början av projektet var det svårt med kontakten då den ursprungliga kontaktpersonen slutade. När så den nya kontaktpersonen, Mathias, väl kom in i projektet har det varit utan problem från deras sida. Toppen hantverkare och vi är mycket nöjda. Pga rörfirmans dröjsmål så tog projektet över ett år från anmälan om skada tills det att Karaten kunde komma in och återställa. P o J i Askim
Vi fick iordningsställt vårt hus efter vattenskada. Av Karatens snickare och övriga som elektr. , rörläggare m.m. Vi värdesätter snickarna Kleon och Aline . De utförde ett proffsigt arbete och var mycket trevliga mot oss i röran. Dessutom målaren från Trollhättan som också uppskattades mycket. Jättebra alla. P.s Johan A från Ocab skall också nämnas , trevlig. DS Så viktigt att man träffar rätt människor vid tillfälle när det ser mörkt ut. MVH Vi på Brattås i Gråbo
Försäkringsärende vid takläckage. Skulle ta en vecka att fixa. Tog över ett år. Slutresultatet ser inte professionellt ut. Försäkringsbolaget har nu slutat använda sig av Karaten.