Ana Maria C:
Den nya säkerhetskontrollen i terminal 5 är inte alls genomtänkt. Det tar alldeles för mycket extra tid att ta sig till gaten och viceversa att komma ut. Att stänga de mindre kontrollerna gör saken ännu värre. T.ex. från Skycitys fönster ser jag min gate 13. Om säkerhetskontrollen till vänster i den stora hallen hade varit öppen hade det tagit för mig Max 10 min att komma fram. Genom den nya kontrollen tog för mig ca 40 min att komma fram.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sigtuna?
Linnea Embla Matilda Y:
Paket har varit fast här sen den 6 augusti, nu är det 20 september och fortfarande står det att paketet är ”påväg”. Vad gör ni med det som kommer fram till er egentligen?
Jari Markus Tapio K:
Jag har ett presentkort som blivit förläng på grund av inställd bilkörning sommaren 2023. Nu går det inte komma in på hemsidan, via telefon får jag beskedet att kundtrycket är högt och blir sen bortkopplad. Antar att bolaget är bluff, ser ju på allabolag.se att det finns och att de tjänar pengar, smart affärsidé, sälja presentkort utan att leverera upplevelsen... BLUFF
Hur ska man gå tillväga för o få tillbaka sina pengar?
Peter A:
FedEx har skjutit upp min leverans för tredje dagen i rad. Använd postnord eller DHL om du vill ha din leverans i tid.
Men viktigast av allt använd INTE FedEx!!!
Elvin K:
Vi Köpte 8 däck med fälgar,vi betalade för frakt till en annan leverans adress.vi hade fått info att dom ska ringa 1 timme innan leveransen.vi beställde däck o fälgarna omonterade‼️Men men men
Allt gick åt helvete igår‼️
Igår ringer bud föraren och säger att han är framme men han är inte framme där vi hade beställt leveransen till utan han har åkt till vår kontor. Jag bad honom komma leverera till rätt adress men han skit det.jag bad honom vänta på oss där han hade kommit till men men han skit det också.han sa att han ska köra tillbaka våran däck till terminalen!
Jag bad honom tusen gånger att vi måste ha våran däck idag då sa han att Ni kan möta upp mig nån stans så kan jag lämna eran däck.
Vi fick åka till en adress som vi fick av honom och tog emot våran däck.
Fick 1 däck mindre och inga buntar och inga centrum koppar va med‼️
Har ringt sen igår till byt hjul och DHL frågat efter däcken som vi inte har fått.
Men men får ingen återkoppling😡
Sitter fortfarande utan en däck som vi har betalt för 😡
Båda DHL kundservice och BYTHJUL kundservice verkar inte bry sig om sina kunder😡‼️
Fick lov att dom skulle höra av sig idag men fortfarande ingen har ringt och gett en besked‼️
Riktigt Skit kundservice‼️
Kommer Aldrig mer handla på bythjul‼️😡
Marianne N:
Håll koll på arbetstiden då dubbla timmar faktureras, och därigenom görs för hög för lagligt ROT-avdrag. Antal arbetstimmar i huset specificeras inte i fakturan, trots att kunden begär det. Reklamerade fel åtgärdas inte, arbetet slutföres inte om du invänder mot fakturan, annan rörmokare måste anlitas för att rätta till felet. Efter att ARN avslutat ärendet, skickar företaget, utan avtal, en faktura på 5 timmar till kunden för att som företaget påstår: ha skrivit en sida svar till ARN och konsultation. ARN är gratis. Företaget kommer kl 8.30 och tar lunch 1 timme och 40 minuter. Företaget borrar felaktigt i bärande bjälke o svarar att det inte är företagets ansvar. Företaget begär själv tillträde till huset, efteråt, för att kontrollera vilka rör han tidigare satt upp och fakturerar sedan utan avtal 1,5 timme arbetstid för ett kort besök, trots att han är skyldig att ha en dagbok hemma med sitt sålda använda material och har mycket kort resväg. Företaget ger inget säkert vatten intyg vid fakturering, trots medlemskap. När man invänder blir man väldigt otrevligt bemött till och med i företagets skrivelse till ARN. Företaget vägrar diskutera gjorda fel och dubbla fakturerade timmar och skapar en väldigt obehaglig känsla. Kommer aldrig att anlita detta företag igen. Jag tycker det är viktigt att dela med mig om mina händelser.
Rolf G:
Undvik att parkera på Benstocken långtidsparkering vintertid. De snöröjer med oförsäkrade traktorer och om de skadar din bil så står du för allt. Inte ens parkeringsskada fungerar då det krävs att ett trafikförsäkrat fordon skadat din bil. Jag fick en skada nu i januari och har gett upp att komma tillrätta med Benstocken
Kent niclas P:
Stor varning för detta företag! Stor bedragare! Fel årsmodell i annonsen 2006 istället för 2008 som det stod i annonsen.
Inget köpeavtal! Ägarbyte via papper ,bilen har nu blivit vår men inte påställd!
Vi kan inte använda bilen förrän vi fått koder till att ställa på den.
Fel på ej luftad koppling efter 10 min körning.Köp inte bil här går inte att få tag i någon på firman.
Lovade fixa kopplingen om vi ställde upp bilen men den stod i 2 dagar och inget hände.
Fick hämta den och lämna in den för lagning.
Firman har ett seriöst namn men där slutar precis allt.
Riktig oseriös firma som inte borde få finnas.
Ellen Karin Charlotta E:
Jag har haft Sara Dahlström som skött min redovisning när hon jobbade på Bokföringsproffsen. Hon är extremt långsam och petig samtidigt som hon gör massor med fel. Hon missade att redovisa utdelning i årsredovisningen, redovisade skatten för utdelningen fel vilket ledde till en restskatt på >100 000 kr, konton där köp i webbshoppen redovisades stämde inte mot bankkontot och momsen var felredovisad. Hon var så långsam att jag betalade 50 000 kr mer på 6 mån mot vad jag normalt har i arvode. Min nya redovisningskonsult kunde tack och lov reda ut allt detta. Jag rekommenderar inte att ni anlitar Sara, det blir bara trubbel och det går inte lita på att hon gör rätt. vid förfrågan om dessa uppgifter stämmer kan ni ringa Kameral ekonomikonsult så kan de bekräfta allt detta.
Johanna S:
OBM Gruppen gjorde en besiktning på det hus vi skulle köpa. De missade totalt en vattenskada som osakade vattenläckage rakt in i källare.
Vid reklamation duckade de totalt för deras egna misstag vid besiktningen.
Bedrövligt.
Lita inte på besiktningsprotokoll från OBMgruppen.
Linus Joel C:
Hej, bor på skogsvägen ** märkt att dom som bor på skogsvägen 30 har ungefär 5 valpar som är ute hela tiden på dygnet, ägarna går inte ut med dom. Hundarna bajsar och kissar på gräsmattan och inte sett dom tagit bort det. Nu 29/03/25 så har hundarna börjat sätta på sig varandra. Hundarna skäller på allt och alla även på kvällen efter klockan 22:00 även på natten fåtalgånger. Jag har full rätt att änmäla dehär till kommunen. Men väljer att kontakta er istället.
JOHAN S:
Sämsta fraktbolaget jag varit med om.
7e April skulle min leverans kommit, 20e april kom leveransen TROTS att jag varit i kontakt med DSV:s kundtjänst och däckföretaget jag beställt ifrån om att varorna ska gå i retur. Pga det missade jag inte en, utan två verkstadstider och gick miste om ca 4h arbetstid då jag åkte hem tidigare den 7e April.
Dessutom påstod DSV att deras chaufför försökt leverera till mig men att jag inte varit hemma.
Jag var hemma hela dagen och hade inga missade samtal eller sms.
Jag kommer i fortsättningen avbryta köp om jag ser att företaget jag beställer något ifrån använder sig av DSV.