Per S:
Detta är ett av de bästa lunch-ställen i Sundbyberg. För det är just lunch man kommer hit på. En resturangskola driver denna matsal och eleverna är duktiga och man blir väl omhändertagen. Menyn är mångsidig och det verkar finnas något för alla. Det är serviering vid bordet, vilket medför att prisnivån ligger på ungefär dubbelt jämfört med en vanlig "bricklunch". Men detta är värt pengarna för maten är vällagad. Ett perfekt ställe för kundluncher?
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Sundbyberg?
Catharina E:
Efter många svettiga, avklädda timmar i ett provrum på Twilfit i centrala Sundbyberg kan jag lugnt konstatera att de vet vad service är och är mån om sina kunder. Jag gled in och blev omedelbart tillfrågad om de kunde hjälpa till med någonting. Det tyder enligt mig på en bra butik, bra personal och intresse för sitt arbete. Väl i provrummet sprang säljarna omkring och sökte med ljus och lykta efter rätt underkläder för just mig, en ganska så "besvärlig" kund då det gäller bh:ar då det sällan finns de kupstorlekar jag kräver i vanliga butiker. Jag fick hjälp med hämtning, provning, åsikter, passning och en hel del vänskapligt snack och skratt. Detta utan provisionsbaserad lön vilket är ovanligt.
Maria A:
Trevlig personal och härliga saker! Underbart skönt att kunna klämma och känna på alla dom där fina sakerna man oftast bara hittar på internet. Perfekt om man letar efter en present till sig själv eller någon man tycker om. Färgglatt, fint och inspirerande.
Simon C:
Gjord en ögonbrynspiercing och blev nöjd. Antar att det inte säger mycket om dom för ett sådant litet ingrepp men ändå, jag är toknöjd i slutändan. Bra bemötande och schysst service. Kan rekomenderas för mitt ändamål i a f, resten vet jag inte om.