Miranda W:
Fina lokaler med läcker inredning, trevlig personal och utsikt över Stora torget gör Rob´s café till ett efterlängtat nytillskott i Västerås cafévärld. Här funkar det att läsa, jobba och umgås. Dessutom ett stort plus att Rob's har öppet till sent på kvällarna, något som fick Västerås Knitters att förlägga sin senaste Stickcafékväll här :-)
E:
Efter ombyggnaden har denna butik blivit mycket bättre! Spännande mat och bra pris på grönsaker. Strunta i hemköp som ligger mitt emot och är svinigt dyrt!
Daniel:
Helt oväntat så hittar man mat av den högre klassen i Västerås här. En bra meny med många valmöjligheter och duktiga kockar. Serveringspersonalen är dock av vanlig Västeråsstandard och man får verkligen tjata för att få köpa drinkar och öl.
Arash Edvin T:
Det är första gången jag hade med deras verkstad att göra. Bokade tid för felsökning på deras hemsida. Det var väldigt smidigt. I kommentar till verkstad skrev jag att jag kommer att åka långt, och därför uppskattar om besöket gick att planera så jag inte behöver sitta och vänta där hela dagen. Efter bokningen fick jag samtal från verkstan och de justerade tiden med någon timme så att det blir minimal tid för mig att vänta där. När jag sen åkte till dem, felsökningen och reparationen gick på en timme. Jag uppskattade det hela mycket då jag slapp sitta där länge. De på plats var trevliga och hjälpsamma och ännu viktigare var att en felsökning och reparation av k-stag på båda sidor gick på 3000:-. Jag tyckte priset var också bra och jag slapp boka en ny tid för reparationen och åka långt igen etc... Jag är väldigt nöjd med besöket. Det enda anmärkningen här, vilket är vanligt på alla verkstäder är att man vill veta och godkänna kostnaden för reparationen innan de utför den. Nu var det inga extrema kostnader men jag uppskattar att jag blir informerad om vad en åtgärd kostar kommer att kosta mig. Men de kanske också ansåg att det var snabbare att byta än att komma ut och informera kunden. Jag vet inte men jag är nöjd och trots det långa avståndet kommer jag säkert att besöka dem igen när det behövs. Tack!