Bank på Södermalm

8 rekommenderade banker på Södermalm, Stockholm

Damian G
    Damian G: Jag har haft Swedbank som bank hela livet och jag har aldrig tänkt på att byta bank. För den servicen och omtänksamheten man får här tror jag inte man kan få på en annan bank. Dessutom är deras säkerhet bland de bästa på marknaden vad gäller internet betalning och betalning med kort. Så är du missnöjd med din bank varför inte byta till Swedbank.
  • Driver du bankverksamhet i Södermalm?

• 3 omdömen
    Emma K
    Emma K: Fick en ny personlig bankman på 6timmar, fick ett möte på osmidig kvällstid och mitt bostadslån på 3dagar. Mycket bra bemötande och jag uppskattar verkligen att det gick att lösa så bra trots att jag hade kort varsel och är allmänt förvirrad ;) Tack Johan för ett bra jobb!
  • 2 omdömen
    Tobbe O
    Tobbe O: Jag har hittills tyckt rätt bra om detta Nordeakontor. Men senaste besöket för två veckor sedan gav en helt annan bild. Den man som betjänade mig var ganska oförskämd. Rent av besynnerlig i sitt uppträdande. Även flera av de andra ur personalen är märkliga i sitt uppträdande.
  • Tobias E
    Tobias E: Kort och konkret - absolut sämsta tänkbara kundservice. De skiter fullständigt i dig som kund. Exempelvis genom att inte informera om att ni personliga bankman har slutat (hänt tre gånger). Att de ringer upp på den utlovande tiden är bara att drömma om. Totalt värdelöst kontor. Känns som personalen hatar sitt jobb och sina kunder. Tvi! Kunde jag ge minus hade gjort det.
  • Patrick E
    Patrick E: Vi fick påminnelser med extra avgifter trots att det var flera (2) veckor kvar till förfallodatum på ursprungsfakturan. Ringer och påpekar detta och får till svar att det är "den mänsliga faktorn" som har felat. Ingen vidare ursäkt och inga erbjudanden om kompensation då deras fel medförde betydande stress för min fru och extra kostnader för mig då jag befann mig i utlandet vid det tillfället. Mao anser Flexil Finans att det är helt ok att skylla på mänskliga faktorn. Kom ihåg detta om ni får någon extra avgift på en faktura eller påminnelse från Flexil Finans, hänvisa till ansvariga hos företaget och att det är helt ok att fela utan att det ska kosta. Hade ansvariga tagit sitt ansvar och erbjudit kompensation (åtminstone en blombukett till min fru) hade mitt betyg med största sannolikhet sett mycket annorlunda ut.
    PETER E
    PETER E: Den 22/10 betalade jag 10.000kr från mitt SEB-konto till mitt SAS Eurobonus Mastercard hos SEB Kort. Idag den 31/10 så finns MINA pengar inte där. De har alltså gratis lånat mina pengar nu i sju dagar! Troligtvis ligger de på ett konto hos dem som de använder för att tjäna pengar på räntemarknaden. Jag har inloggad skrivit ett antal meddelanden till dem, men inte fått något svar. Att ringa är helt hopplöst pga långa väntetider. Jag har sagt upp mitt kort (efter säkert +20 år som kund). Jag har istället valt AMEX, som inte har årsavgift och dessutom bättre intjäning av Eurobonuspoäng.
    KIAMAL A
    KIAMAL A: Tidigare var jag ofta på Forex (kontoren i Stockholm) i både privata och yrkesmässiga ärenden. Många handläggare är trevliga och professionella - all eloge till dem (t.ex. till Natalia som jobbade på Forex på Götgatan). Men ett par gånger har jag tyvärr behövt att göra med en (ung, mörkhårig) tjej som heter "Sara", och som jobbade på Forex på Ringvägen (den vi Åhlens/Skanstull). Varenda gång har jag överraskats hur arrogant och cynisk denna person är - en genuin översittare. Den bästa känslan jag har kunnat få efter kontakt med henne är "kyligt", och den sämsta känslan är "hallå - denna översittare ska absolut inte jobba mot kund". Kedjan är aldrig starkare än den svagaste länken, och så länge Forex anställer medarbetare som är olämpliga att arbeta mot kunder, kommer mitt betyg för kundbemötandet att förbli mycket lågt. :(
  • Driver du bankverksamhet i Södermalm?

Katarina D
    Katarina D: Jävla Swedbank tar 400 kr för borttappad dosa. Vilket jävla rån!