Adam carl fredrik L:
Köpte bil av Bengt i Hörby! Super trevlig säljare och otroligt bra bemötande. Bra kunskap och hade stort förtroende hela vägen till affär. Och leveransen var 10/10.
Tack snälla! Är super nöjd. Tack Bilmånnson och speciell Bengt i Hörby! Rekommenderar starkt!! :)
Alexander B:
Har både fått min bil reparerad (en SAAB), och tittat på en begagnad bil de hade till salu. Mycket proffsigt och trevligt bemötande i båda fallen. Reparationen var snabbt och smidigt genomförd, och priset var helt OK. Dessutom var man klar lite tidigare än avtalat. Jag är mycket nöjd. Rekommenderas!
Peter Christian A:
Toppenkillar som genomförde en smidig bilaffär och ställde upp till 100 procent när bilen gick sönder. Jag fick tillbaka bilen i bra skick igen.💯
Hanan D:
Fick min leasing bil igår. Allt gick som förväntat om inte bättre. Säljaren Robin gjorde ett underbart jobb. Han va med oss från dag ett tills vi fick bilen och exakt som lovat. Svarar alltid i telefon och har ett underbart bemötande. Tack för allt Robin
Hone V:
Vilken underbar Bilsalong och härlig personal!
Hjärtligt bemötande! Tack så mycket för all hjälp jag har fått och för en bil i toppskick in och utvändigt.
Så himla bra bemötande och god service. Rekommenderar detta företag för alla som vill få den hjälp dem behöver. Man kände sig välkommen och dom tog väl hand om. Jag har rekommenderat mina vänner om er
Helt enkelt bästa bilhandlarn!
Ett stort TACK Robin, Ni är en helt fantastisk personal duktiga o kunniga personal!👏👏👏
Carin D:
Hi5 !! Mitonga ÄR bland de allra bästa i Skåne vad gäller personlig service,bemötande,snabbt åtgärdade reparationer,bra kvalite´på delarna och framförallt vettiga priseri jämförelse med andra MCverkstäder!
Carl Andreas B:
Bra bemötande och svar på frågor om den nya bilen. Väldigt behjälpliga med inbyte av min gamla bil och resonabla kring prissättning och villkor.
Tack för detta och på återseende!
Mvh Andreas
Robert E:
Köpte en begagnad bil hos Favoritbilar.
Jag fick ett bra och balanserat pris samt generösa garantier.
Någon vecka efter köpet uppstod problem med batteriet.
Fahed agerade snabbt, höll mig informerad och såg till att bilen var körklar igen på kort tid. Det gav ett stort förtroende och visade att de står bakom sina garantier även efter att affären är avslutad.
Precis så här ska kundservice fungera. Jag återkommer gärna vid nästa bilköp. 👍
Fredrik P:
Mycket seriöst företag. Köpte vår första husbil här. Noggrann genomgång av alla funktioner. Kunniga säljare och egen verkstad. Fick leverans av husbilen på utsatt tid dock med ett nytt kylskåp då dem upptäckt att de gamla inte kylde för fullt. Kan varmt rekommendera detta företag.
Jan W:
Trevliga att ha att göra med. Raka besked och man kan ha en dialog med dem om vad som skall/bör göras på bilen. Verkar genuint intresserade av (engelska) bilar och att reparera dessa på ett bra sätt. Hoppas det fortsätter så här...