Tobias B:
Ett väldigt trevligt och proffisionellt bemötande och snabbt svar. Fick tid snabbt och bilen fixad på nolltid. Kan varmt rekommendera din meko Malmö
Adam carl fredrik L:
Köpte bil av Bengt i Hörby! Super trevlig säljare och otroligt bra bemötande. Bra kunskap och hade stort förtroende hela vägen till affär. Och leveransen var 10/10.
Tack snälla! Är super nöjd. Tack Bilmånnson och speciell Bengt i Hörby! Rekommenderar starkt!! :)
Alexander B:
Har både fått min bil reparerad (en SAAB), och tittat på en begagnad bil de hade till salu. Mycket proffsigt och trevligt bemötande i båda fallen. Reparationen var snabbt och smidigt genomförd, och priset var helt OK. Dessutom var man klar lite tidigare än avtalat. Jag är mycket nöjd. Rekommenderas!
Sabina M:
Kan verkligen rekommendera detta proffsiga företag! Vi köpte en äldre modell av bil, fick lite problem med den efter ca 1 månad. De löste det på ett suveränt sätt: de tog tillbaka bilen, vi fick en gratis lånebil, de åtgärdade problemen och nu går bilen bättre än tåget. De svarar snabbt på frågor, det var ett smidigt köp och vi är supernöjda.
Anders G:
Stort tack för den fantastiska servicen – ni levererade verkligen på topp! Det här var min första bilaffär hos er, men definitivt inte den sista. Den välkomnande atmosfären, den förstklassiga servicen och ert engagemang gör det till ett sant nöje att vara kund hos er. Jag rekommenderar er varmt till alla som går i bilköpartankar! Ett extra stort tack till Oliver, som med sitt engagemang och sinne för detaljer överträffade alla förväntningar.
Hone V:
Vilken underbar Bilsalong och härlig personal!
Hjärtligt bemötande! Tack så mycket för all hjälp jag har fått och för en bil i toppskick in och utvändigt.
Så himla bra bemötande och god service. Rekommenderar detta företag för alla som vill få den hjälp dem behöver. Man kände sig välkommen och dom tog väl hand om. Jag har rekommenderat mina vänner om er
Helt enkelt bästa bilhandlarn!
Ett stort TACK Robin, Ni är en helt fantastisk personal duktiga o kunniga personal!👏👏👏
Peter Christian A:
Toppenkillar som genomförde en smidig bilaffär och ställde upp till 100 procent när bilen gick sönder. Jag fick tillbaka bilen i bra skick igen.💯
Hanan D:
Fick min leasing bil igår. Allt gick som förväntat om inte bättre. Säljaren Robin gjorde ett underbart jobb. Han va med oss från dag ett tills vi fick bilen och exakt som lovat. Svarar alltid i telefon och har ett underbart bemötande. Tack för allt Robin
Carin D:
Hi5 !! Mitonga ÄR bland de allra bästa i Skåne vad gäller personlig service,bemötande,snabbt åtgärdade reparationer,bra kvalite´på delarna och framförallt vettiga priseri jämförelse med andra MCverkstäder!
Björn R:
Jag köpte (osedd) en begagnad Renault av Göinge Bil och dess eminenta säljare Joacim Svensson. Bilen utlovades vara i eminent skick och det var den också. Joacim och Göinge Bil kan man lita på fullt ut - vilket gör såväl honom som firman något unik i bilhandlarbranschen.
Zakaria Mohamed A:
Kundbemötandet var en utav de bästa och vänligaste jag någonsin varit med om. Personalen på plats såg till att hjälpa till och förklara allt steg för steg
Susanne Yvonne Jeanette J:
Hittade precis den bilen vi letade efter tack vare en mycket trevlig och kunnig säljare. Servicen var suverän och bilen fungerar perfekt. Hoppas vidare kontakt kommer vara lika positivt.