Elvis R:
Hej Elvis Ramanovic heter jag, från Trollhättan och Köpte Billar från Gabriel i 20år Mycket Snäll Säljare , Altid Hjälper och Ställer Upp, Aldrig blev Lurad , Jag Kan Starkt Rekommendera
Gt Center i Vellinge , bästa Firma i Sverige Mycket Proffesionela Säljare och bra Priser,👏👏🙏🙏🙏.
SARA H:
Köpte min bil på Auto Viva för ett par veckor sedan och har verkligen förvånats av deras goda service. Har fått så mycket mer hjälp än jag kunnat drömma om. Har redan rekommenderat er till familj och vänner!
Ronnie Olov Åström Å:
När man kommer till små bilhandlare som säljer gammal skrot men påstår motsatsen, så finns det så många.
Men det finns undantag och ”Bilaffären i Skåne” är ett sådant.
Inga dolda fel, inga övermålade rostfläckar.
Väldigt nöjd och glad!
Linda H:
Sålde vår bil och köpte en ny på automobila. Fantastisk service, gott bemötande samt en trygg affär. Rekommenderar verkligen denna bilfirman. 👍🏼⭐️
Tommy L:
Jag behövde en ny bil och fick syn på en hos bilsalongen i Hörby som kunde passa. Jjag fick mycket bra information om bilen. Man kände sig välkommen och dom tog väl hand om en. Jag har rekommenderat mina vänner om er
Mvh Tommy
OSCAR R:
Vi krockade bilen mitt under semestern. MB Bilverkstad gjorde det där extra för att få fram reservdelar mitt under semestern och fixade allt på ett mycket professionellt sätt och dessutom väldigt smidiga att ha att göra med! Kan varmt rekommendera MB Bilverkstad, högsta betyg!
Kristian D:
Köpte en BMW X4 from Autohub Sverige.
Trevligt och seriöst bemötande från första kontakt via mail och telefon till besöket i bilhallen.
Smidig och snabb affär med bra diskussioner kring bilen.
Kände efter någon vecka att bilen hade behövt en hjulinställning och det har Magnus lovat att beskosta om det behövs vilket är tacksamt.
Man är alltid lite orolig när det är mindre firmor som man inte känner till men läste recensioner innan kontakt men viktigast av allt för mig var att jag kände mig trygg med Magnus som säljare, det fanns ett engagemeng från hans sida att han vill att du ska bli nöjd som kund.
Rekommenderar att köpa bil hos Autohub och passar på att tacka för ett otroligt bra bemötande :)
MVH
Christian
Misu R:
Hej tack igen för bilköpet, är en son här till en gammal farfar som skriver har tidigare inte lämnat recensioner, men här kände jag ett måste då grabbarna på som var på plats theo och mike tror jag han hette, jag var rädd att lämna farfar ensam på bilköpet jag vrukar inte lita på bilhandlare i övrigt, men dessa grabbar och firman står verkligen för vad dem säger transparens förrän konkurrens!! Jag tackar er grabbar då min farfar kunde köna sig trygg fast än han inte hade annat hjälp så hjälpte ni honom med korrekt betalning korrekt ägarbyte upplägg, jag vet inte annat sätt att tacka er än att verkligen rekommendera er till mitt svenska folk ni är 10/10 tack biltorgetM
Jacob J:
Köpte nyligen min första Mercedes-Benz här och mycket på grund av att Stjärngaraget och Anders fått så bra betyg. Var trött på oärliga handlare och dålig service. Redan vid första mötet var det en bra magkänsla och genom hela affären med inbytesbil och allt därtill. Rekommenderas varmt!
Annette R:
En Merca 200 SLK -07. Mycket trevlig personal och bra bemötande. Köpet uppfyllde mina förväntningar, så stor uppskattning till företaget M&M Cars i Eslöv. Så än så länge är jag jättenöjd, och hoppas att jag så förblir. Mvh Annette Roth
Adrian R:
Köpte bil av Johan på JLW och fick fantastisk service.
Efter att ha pratat med flera bilhandlare så valde jag att göra affärer med Johan då han var den som verkade mest seriös och uppriktig gällande affären. Han talade inte illa om konkurrenter, istället fokuserade han på vad han kunde erbjuda oss.
Bilen vi köpte stämde med våra förväntningar och var i bättre skick än vad jag hade förväntat mig.
Värderingen på vår inbytesbil var inte lika hög som hos några andra, men den var realistisk. Istället för att locka oss med ett högt pris för att sedan pressa ner det med dolda avgifter eller annat påhitt så gav han oss ett pris som var rättvist.
Vi fick svar på det mesta om bilen via telefon innan vi åkte in för att titta på den och de frågor som inte kunde besvarar på direkten fick vi svar på när vi var på plats.
Väldigt nöjd med denna affären.
Mats L:
Trevlig med ett lugnt bemötande.
Mycket kunnig med rimligt pris.
Känns ärlig och seriös.
Använt mig av sk ett flertal gånger och är mycket nöjd