Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Kjells Bil/Förmedling

Kjells Bil/Förmedling

3.2

9 omdömen om Kjells Bil/Förmedling

Cesar Augusto M
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Hej. Vill tacka för en bra bilaffär och trevligt bemötande, återkommer gärna vid nästa affär. / Cesar

Reco tipsar!
Bilförmedlingen Helsingborg
4.7/5 i betyg av 438 omdömen 4.7 av 438 omdömen
Badge2025

Har sålt 2 bilar på kort tid. Det tog ca 2-5 dagar för var bil till att bli såld till fullt begärt pris. Måste berömma Erik Odbjer som är fantastisk. Jättefint bemötande och bra förhandlare. Kommer verkligen att rekommendera detta bolag i Helsingborg Mvh Anne-Marie

Anne-marie A Anne-marie A
Läs mer omdömen
Kastriot T
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Köpte en bil för ett tag sen nu vad kan det vara nu cirka 1 månad och lite till. Tyvärr så säger jag att bilen som skulle vara servad och i toppskick inte va i toppskick jag är nu tvungen att byta bakaxel som var hopsvetsat samt fjädrar bak och så var jag tvungen att göra hjulinställning och ändå så vill bilen inte rulla helt rakt. Den drar tyvärr åt höger trots att hjulinställningen är gjort och balansering på alla däck är gjort så skakar ratten lite när man kör i 80km\h och uppåt. Nu så ligger jag tyvärr ute med flera tusen kr men detta misstaget hoppas jag inte att någon annan åker på.

Max K
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Tack så mycket för en smidig affär, väldigt nöjd med min nya V60.

Bernard Mhyr Retuba S
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Har ett pågående ärende hos ARN med ärendenr 2025-04327. Bilhandlaren ger ut felaktiga information om bilen samt att de påstår att deras verkstad som de har samarbete med har utfört en reparation som aldrig har hänt efter att vi köpt bilen. De vägrar dessutom stå för reparationen för ett felmeddelande på displayen (felkod på motorn) en vecka efter att bilen köptes. Uppdatering kommer när beslutet har tagits från ARN.

Måns Karl-Oskar Wiking P
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Sålde min bil till Kjells bil, allt gick supersmidigt, pengarna på kontot innan och lånet löstes sedan på plats av Max som sedan innan hade fått all info om bilen han behövde. Det hela tog nog inte ens 10 minuter tills ägarbyte var gjort och affären klar. Kan klart rekommendera till att sälja sin bil till dom.

Teddie G
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Jag vill gärna dela med mig av min fantastiska upplevelse när jag köpte min begagnade bil från Kjells bil. Från början till slut var hela processen smidig och jag kände mig verkligen välkommen. Först och främst, personalen var otroligt vänlig och kunnig. De tog sig tid att lyssna på mina behov och preferenser, vilket gjorde att jag kände mig trygg i mitt val. Jag fick en grundlig genomgång av olika modeller och alternativ, och de var alltid beredda att svara på mina frågor. Det var uppenbart att jag fick ett bra erbjudande...

Thomas Åke Lennart J
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Jag hade väldigt höga förväntningar på detta företag, men det skulle jag verkligen inte haft och vill uppmärksamma andra. Allt var klart för köp och bilen var reserverad till mig genom att säljaren via mail gjorde ett ok och med 👍. En dag senare meddelar säljaren via mail att bilen blivit såld till annan köpare. Hur kan man göra så? väldigt låg nivå och oseriöst, samtidigt slutar de att svara på mail. Mycket besviken och har inget mer förtroende för detta företag.

Karl Melvin W
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Jag köpte min första bil hos Kjell. Felmeddelanden visades i bilens display vid provkörning, vid fråga svarade han att detta var helt normalt då bilen inte hade dessa utrustningar (bilens esp system - antisladd, samt halvljusautomatik.) Då jag inte har kunskap om bilar litade jag på hans ord och köpte bilen. Det visade sig att detta var faktiska fel som inte hade gått igenom en besiktning. Efter kontakt med konsumentvägledare tog Kjell ändå in bilen och lagade ett av felen. Dock tog det 2 veckor och fick själv ligga på...

David A
Skrev om Kjells Bil/Förmedling

Jag sålde min bil till dem. Supersmidig kontakt och affär. Max var pragmatisk och enkel att ha att göra med. Gav ett gott förtroende.