Vi köpte en fantastiskt fin röd Volvo V90 av Robban i juni 2020 och är mycket nöjda med kontakten samt information inför köpet och service i samband med detta. Då vi inte bor i Skåne blev vi hämtade på tågstationen i Malmö och fick dessutom hjälp med förmedling av vinterdäck av den tidigare ägaren till bilen. Vi är nöjda med köpet och kan varmt rekommendera Automobila för er nästa bilaffär. All information kring bilen hade tagits fram självmant utan uppmaning från oss inför köp.
Automobila i Skåne AB
16 omdömen om Automobila i Skåne AB
Jag köpte nyligen en bil från Robert och jag är väldigt nöjd med mitt köp! Robert var mycket professionell, trevlig och ärlig genom hela processen. Jag rekommenderar starkt Robert till alla som letar efter en pålitlig bilhandlare!
Köpte nyligen en Golf av Robban. Han var väldigt hjälpsam och hade ett stort tålamod. Robban lotsade mig igenom hela köpet vilket kändes väldigt tryggt. Jag kan varmt rekommendera Robban till alla som är på jakt efter en ny bil. Anna
Seriös och bra bilhandlare, rekommenderas varmt
Vi har köpt vår nya bil, Audi på Automobila av Robert som är den bästa bilförsäljaren jag har nånsin träffat ( hade önskat se i alla branscher en sån kunnig säljare som han är; han har förmågan att kunna sälja vad som helst, när som helst, helt fantastisk; han skulle vara den bästa lärare i försäljning i Skåne).Mycket trevligt bemötande, kunnig och med stor erfarenhet. Robert satsar hundra procent på "KUND I FOKUS". Varmt rekommenderar honom om man vill göra en ÄRLIG och BRA affär! Mvh//Cristina
Absolut en av dom bästa bilförsäljarna jag varit med om. Bilen är i sånt fint skick och stämmer överens med beskrivningen han get . Många goa skrat under affär . Tack Robert mvh micke /annelie
Jag köpte en Tiguan och i efterhand upptäcktes ett mindre fel som inte visade sig under provkörning. Efter att ha pratat med Daniel blev lösningen att jag lämnade in bilen på verkstad för åtgärd och att Skånes Bilcenter stod för kostnaden. Daniel kan upplevas som barsk i tonfallet, men jag har enbart en positiv upplevelse av köpet och kontakten med företaget och Daniel.
Vi har köpt vår nya bil av Robert på Automobila och fick allt igenom fantastisk service. Mycket trevligt bemötande och vi fick en noggrann genomgång och gott om tid att ställa frågor. Robert är otroligt kunnig och har stor erfarenhet. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar varmt ett besök om du ska köpa bil.
Köpt två bilar från Robban. Toppen handlare med fina och bra bilar. (För er som orkar läsa längre inlägg kan fortsätta neråt) Efter 7 år med min Mercedes-Benz B180 var det dags för ny stjärna. Inte för den var sönder eller bråkade utan för där stod ett elskåp i vägen och försäkringen ville köpa ut den. Tittade runt lite men hittade ingen fin som passade, vi kom och tänka på Robban som sålde min B180 till mig. Körde dit utan att bokat tid och som tur var han på plats.. lika seriös och hängiven som sist vi köpte bil. Körde...
Kan rekommendera stark, en ärlig och super trevlig försäljare och ger en trygghet. Det är en sådan seriös bilförsäljare ska vara. Allt gick smidigt från första kontakten till man körde ifrån med sin nya bil. 5/5 verkligen
Supernöjd kund med både servicen och professionaliteten hos Robban! Han var kunnig, hjälpsam och engagerad, men också oerhört vänlig! Han tog sig tiden att svara på alla våra frågor och funderingar vi hade och såg till att vi fick den bästa möjliga bilen för våra behov! Vi vill tacka så mycket för ditt trevliga bemötande. Jag rekommenderar verkligen att köpa bil av Robban!
Köpte bil här Super trevligt bemötande Väldigt service inriktad och hjälpsam Kan varmt rekommendera denna 🙏
Sålde vår bil och köpte en ny på automobila. Fantastisk service, gott bemötande samt en trygg affär. Rekommenderar verkligen denna bilfirman. 👍🏼⭐️
Jag kan verkligen rekommendera Robert på Automobila. Ett seriöst bemötande från början till avslutad affär av en Mercedes C-klass. Han tog sig tid att besvara eventuella frågor och var väldigt trevlig och hjälpsam igenom hela affären. Jag skulle absolut köpa fler bilar av honom i framtiden.
Rekommenderar starkt, helt klart den bästa bilförsäljaren varmt bemötande och ärlighet. Ger kunden en trygghet!
Helt klart den bästa och ärligaste bilförsäljare jag träffat och köpt bil utav, rekommenderar Robban och Automobila i Skåne AB och ger även högsta betyg!