Bilverkstad in Kungsbacka

9 reviewed bilverkstäder in Kungsbacka municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Motorkompaniet i Åsa AB

Verifierat företag
    472 opinions
    Marianne B
    Marianne B: Bästa verkstaden! Grymt hjälpsam, trevlig & kunnig personal! 👍🌺😊
  • Driver du bilverkstad i Kungsbacka?

• 1,099 opinions
    Välkommen till oss på Schmiedmann – Sveriges största fristående BMW-Specialist.
    Khaled J
    Khaled J: Åkte 40mil enkel väg för att låta proffsen ta hand om pärlan. Riktigt nöjd med Schmiedmann. Gjorde service av vår 530d och allt från bokning till betalning gick smidigt till. Mycket trevligt bemötande och bra rimliga priser. Kommer definitivt tillbaka!
  • Kungsbacka Bilservice AB

Verifierat företag
    103 opinions
    Maria Madale F
    Maria Madale F: Dom gjorde ett gott jobb. Snabbt och bra :-)
  • 385 opinions
    Mikael L
    Mikael L: Denna verkstad har uppfyllt vad man förväntar sig som kund
  • Carin B
    Carin B: Bra och snabb sevice som alltid föklarar. vad dom gjort Och alltid glatt bemötande !
  • Niclas N
    Niclas N: + Bra service, trevlig och bra priser./ROP 180
  • Alan M
    Alan M: Köpte en BMW hos Bilia Group i Kungsbacka och fick toppenservice. Bra bemötande från första mailet, flög ner från Stockholm för att hämta bilen, fick då bilen fulltankad för att kunna köra hem den. Efteråt visade det sig att vi missade att få med insynsskyddet till bilen, inga problem. Skickade ett mail och sa att den inte åkte med när sommardäcken lades in i bagaget och nu sänder de upp insynsskyddet. Jag var väldigt orolig för servicen efter att ha läst alla dessa omdömen men efter att själv köpt en bil hos dem så är min slutsats att andra tyvärr hamnat hos en dålig säljare men Rolf i Kungsbacka var väldigt professionell.
  • Per Gustav Martin H
    Per Gustav Martin H: Har haft mina däck hos dem i flera år och alltid bra service.
  • Driver du bilverkstad i Kungsbacka?

• 2 opinions
    Anna H
    Anna H: Pojkarna som arbetar där är så otroligt serviceminded, gör allt för kunden och arbetet blir jättebra. ANNA i Åsa
Show page: