Butik i Stockholms län

• Reference Audio

Verifierat företag
    1,997 omdömen
    Kasper V
    Kasper V: Jeg købte en Advance Paris A10 Classic. Betjening foregik hurtigt og nemt via email. Forstærkeren ankom dagen efter den var blevet afsendt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
  • Kaminer, Kakelugnar & Hantverk gör ditt hem varmare
    Lars L
    Lars L: Hej! Jag blev mycket trevligt bemött. Fick hjälp med att lösa mitt problem med att en fågel fastnat i min kammin. Jag fick en lucka till kamminröret som gör att kamminen går att städa. (Satte sen själv dit nät för skorstenen för att unvika fler fåglar.) MBSS var snabba, proffsiga och trevliga. /Lars
  • Wild & Arrow

Verifierat företag
    19 omdömen
    EVA O
    EVA O: Det var lätt att beställa och betala genom Klarna om man vill. Jag beställde en ögonskugga som motsvarade mina förväntningar.
  • 18 omdömen
    Patricia H
    Patricia H: Underbara produkter av hög kvalitet. Superbra service och snabba leveranser. Jag älskar alla mina smycken jag köpt där och fler köp lär det bli.
  • 14 omdömen
    Amin L
    Amin L: Personlize it; is a revolutionary company which brings back nostalgia in producing art combined with fashion. There is so far nothing like them in Sthlm, a small company delivering top notch art on peoples favorite clothes, shoes or benies etc.... Let just say if you think you are unique, without having an artistic logo, text or emblem from Personlize its like saying I am a soccer player but dont play the game. Be yourself, use your imagination and Personlize it will fulfill it!
  • Kaminer, Kakelugnar & Hantverk gör ditt hem varmare
    Peder N
    Peder N: Bra snabb service Kunnig säljare Snabba svar och uppdaterade offerter under säljfasen. Bra med e-signering Leverans inom utlovad tid Väldigt trevliga och kunniga hantverkare som utförde installationen. Generellt mycket nöjd med Mariebergs Brasvärme som leverantör / Peder
  • Fredrik L
    Fredrik L: Har handlade min mor när jag var liten. Har handlar jag varje gång jag är i Stockholm. Inte av tradition, utan för varje besök är en ny fantastisk upplevelse.
  • 5 omdömen
    Jesper K
    Jesper K: Grymt bra slipning. Två knivar (tälj) och en yxa
  • 6 omdömen
    SANDRA E
    SANDRA E: Dominika är supertrevlig! Och man får en underbar känsla att vistas i butiken, bra musik och stort utbud av clubwear kläder :)
  • ANDREAS I
    ANDREAS I: Bästa bageriet i Stockholm enligt mig. De har ett brett utbud av kakor, bullar, tårtor, matbröd och praliner. Semlorna och västerbottensostbrödet är att döda för. Som en bonus så är butiken väldigt o-konditori-ish, ser mer ut som en guldsmedsaffär.
  • 10 omdömen
    Maurine F
    Maurine F: Supermysig butik med allt som har med pyssel och kreativitet att göra! Kunnig och trevlig personal som finns där då man behöver hjälp. Älskar denna butik! Super!
  • 4 omdömen
    Livia P
    Livia P: Var på tjejkväll. Kul och trevligt. Jag kan rekommendera det.
  • 2 omdömen
    Jonas J
    Jonas J: Fyndade loss idag! Trevlig personal och stort utbud.
  • lisa n
    lisa n: Bugaboo Stockholm Babytown.se , Här hittade jag min bugaboo vagn, Cameleon. Den är superbra :) jag är så nöjd. Fungerar perfekt även nu i all snö med snöhjulen!!!!
  • 2 omdömen
    Lena C
    Lena C: Tjejer och kanske killar om ni vågar er dit, tycker jag skall göra ett besök i denna boutique som erbjuder en upplevelse av hög kvalitet och roliga detaljer med det lilla extra. Servicen är klanderfri, man möts av expedit som uppmärksammar att man klivit in i butiken och frågar utan att verka påflugen om de kan hjälpa till och vill man ha hjälp så ser de till att man får den perfekta storleken i en modell med den perfekta passformen. Kan varmt rekommenderas om man har lust att öppna upp plånboken lite extra.
  • Annika T
    Annika T: Direkt när man kommer in så blir man bara så LYCKLIG av att se allt snyggt som hon har i butiken. Mycket fina armband har hon. Köpte ett ursnyggt armband som jag fick mycket beröm för av mina vänner. :-)
  • elisabeth e
    elisabeth e: Lite trång och ganska opolerad butik, sortimentet av sommarväxter och krukväxter är brett med ganska stora växter till rimliga priser. Jag kan varmt rekommendera ett besök på deras plantskola där Sveriges förmodligen trevligaste och kunnigaste trädgårdsmästare arbetar, han svarar på alla dina trädgårdsfrågor och han hjälpte oss tom med att välja ut precis rätt växter till vår nya rabatt och han prickade exakt rätt. Ett tips är att ringa till butiken innan besöket och fråga om han jobbar just den dagen innan ni åker dit. (Fråga efter Anders.)
  • fieldy n
    fieldy n: Trevlig liten butik med glad personal. Har alla specialkollektioner från Eckö, så det kan inte bli bättre!
    Errol L
    Errol L: Bra service snygga skor och trevlig personal. Rekommenderas starkt
    Lasse S
    Lasse S: dom har det mesta av det bästa, till humana priser, stort sortiment av begagnat svenskt, och mycket svenskt manga. trevlig och hjälpsam personal
  • Otto A
    Otto A: Fina jobb o ett mycket trevligt bemötande! Har anlitat dom under många år för nytillverkning, rep o tvätt.
    Jeanette B
    Jeanette B: Otroligt serviceminded och trevlig personal.
  • Lars R
    Lars R: Brädkultur har övertagit lokalerna efter OneOff och har ett ännu mycket justare sortiment. Har alltid bara rätt kvalitet och är snabba på att erbjuda det senaste. Alla som vill ha bra utrustning och rätt skor och kläder till skateboard eller snowboard bör kolla in Brädkultur. Personalen är väldigt hjälpsam.
    Jessica H
    Jessica H: Snygga kläder både till vardags och fest. Finns för ung som äldre. Och den bästa service man kan önska sig! Får alltid kanon tips om kombinationer. Bara +++++
  • Anna Maria L
    Anna Maria L: Jag vill verkligen rekommendera alla inredningsintresserade att besöka denna lilla butik. Själv specialbeställde jag en härligt grön matta till mitt vardagsrum. Den blev helt fanstastisk! Himla häftigt att man kan få en handvävd matta helt efter sina egna önskemål!