Byta Däck i Huddinge

11 rekommenderade däckbytare i Huddinge kommun

• Speedy Bilservice Huddinge

Verifierat företag
    1,527 omdömen
    Välkommen till Speedys bilservice i Huddinge! Lång erfarenhet av branschen och kunniga mekaniker som brinner för säkra och snabba bilreparationer.
    Maria Therese K
    Maria Therese K: Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
  • Driver du däckverkstad i Huddinge?

• 307 omdömen
    Mats Göran D
    Mats Göran D: Akut problem med ett bromsok i början på resa längre än trettio mil. Bra bemötande, de beställde reservdelar samtidigt som jag beställde reparation, för att spara tid. Mycket bra bemötande, och min förhoppning var att få hjälp samma dag. Fick bilen perfekt reparerad samma dag. Prisnivån stämde med vad jag förväntade mig. Snygg välskött verkstad, det kom till och med en servicemekaniker och frågade min vän som körde mig, och frågade om han fått hjälp. En bra verkstad som man som kund vill ha.
  • 217 omdömen
    Roland A
    Roland A: jag har alltid känt mig nöjd och trygg efter mina besök hos er. Ja har fått svar på alla mina frågor stora som små. Kominkatonen med er hat vart helt underbart. Tack för eran goda arbeten ni gör.:-)
  • 20 omdömen
    Anders H
    Anders H: Duktiga, snabba, trevliga, bra priser!
  • Anssi L
    Anssi L: Kan inte annat än vara mycket nöjd efter god dialog och löst knepigt problem med belysningen på min Renault Megane. Bra kompetens och "lite" nödvändig innovation resulterade i att allt det elektriska nu efter många resor hos andra aktörer fungerar utmärkt. Tack! Mvh Anssi
  • R M Helena T
    R M Helena T: Bästa och trevligaste servicen när jag fick punktering på mitt ena däck, inom en timme fick jag hjälp och det var mycket prisvärt.
  • Peter Werner R
    Peter Werner R: Mycket snabb tidsbokning med bra kommunikation utan krangel. Hade fel pa batterie (Volvo), bakljus (Ford), Framrutabyte, Däckskifte, Bromsbyte (Volvo V60, Ford SMax) osv. Arbete är första klass med förmanliga priser och alltid trevligt bemötande. Och inga oförväntade kostnader som tillkommer.
  • Kristian P
    Kristian P: Har lämnat bilen till dem i många år. Alltid bra service var det gäller byte däck, rekonditionering, köp av däck/fälgar. Bra jobbat!
  • Claes R
    Claes R: Kunnig,trevlig och noggrann personal
  • Driver du däckverkstad i Huddinge?