Meca Huddinge
4.7 i betyg av av
306 omdömen
Här hos oss på Meca Bilverkstad i Huddinge utför vi reparationer och service på de flesta bilmärken. Vi ser till att jobbet alltid är vänligt både för just din bil och just din plånbok!
Vi använder reservdelar av hög kvalitet och jobbar utefter biltillverkarens regler och anvisningar. Garantin gäller självklart efter ett besök hos oss och dessutom får du en MECA-stämpel som visar att du tar ansvar för din bilservice.
Vi tillhör Sverige och Nordens snabbast växande verkstadskoncept. Vi kan din bil och hjälper dig göra bra val.
Välkommen till oss på Novavägen 17!
Välkommen till oss på Novavägen 17!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag306 omdömen om Meca Huddinge
skrev om Meca Huddinge
Duktiga mekaniker och trevlig personal. Hjälpt mig mycket med min bil.
skrev om Meca Huddinge
Otrevliga kommer aldrig tillbaka fick ingen hjälp samt att svenska unga killen med get skägg försökte grejer han inte kunde för att förstöra min bil och kollade snett på mig och min vän
Bra.
Tog lite längre tid än väntat.
Framvagnsinställning. -
skrev om Meca Huddinge
Mycket trevligt personal och personligt och professionellt bemötande.
skrev om Meca Huddinge
Grymma killar bakom disken. Hit vänder jag mig varje gång hädanefter.
skrev om Meca Huddinge
trevligt o hjälpsamt bemötande, slkaffade delar snabbt till min 23 år gamla Saab
skrev om Meca Huddinge
Fick snabbt en offert på önskat arbete samt när arbetet kunde utföras. Fick hjälp med att byta bromsbelägg samt halvljus. Bilen var färdig efter 2 h. Priset ligger i nivå med övriga verkstäder. Väldigt trevligt bemötande och god service av personal.
Fantastiskt trevligt bemötande.
Riktigt proffsigt arbete gjort, snabbt och otroligt tillmötesgående. Anlitat dem ett flertal gånger.
Josef är en pärla -
Jag blir alltid positivt bemött på meca huddinge. 0
skrev om Meca Huddinge
Trevligaste bemötande har fått av alla verkstäder jag besökt. Seat Sätra borde ta lärdom.
Proffsigt!
Kravet på 30 tecken är ju löjligt. Bra intryck o proffsigt. -
skrev om Meca Huddinge
Trevligt bemötande och god service.
skrev om Meca Huddinge
It was a really good experience. The staff was really welcoming & helpful. I asked quite a few questions regarding my car and they answered me in details, even helped me search a part on the internet.
skrev om Meca Huddinge
Grymt på felsöka snabbt åtgärd tack
skrev om Meca Huddinge
Ett stor tack för hjälpen ock för den fina service
skrev om Meca Huddinge
Så bra service med bästa personal
skrev om Meca Huddinge
Toppen service , blev bärgad dit. De fixade hyrbil med drag så jag kunde dra hem hästtransporten. På tre dagar lagade de Volvon med ny drivaxel och ny olja i växellådan. Väldigt trevlig bemött..
skrev om Meca Huddinge
Alltid utmärkt och hjälpsamt där
Trevligt bemötande,
Engagerad för att lösa problem för taxi,
Pålitlig företag -
skrev om Meca Huddinge
Mycket bra tycker jag. Snabbt och effektivt.
skrev om Meca Huddinge
Snabb service och en återkoppling som var lätt att förstå.
skrev om Meca Huddinge
Mycket bra och snabb service. Ärliga och pålitliga.
skrev om Meca Huddinge
Bästa verkstaden i stan. Alltid bästa servicen!
skrev om Meca Huddinge
Väldigt trevligt bemötande och alltid lätt att komma i kontakt på telefon.
skrev om Meca Huddinge
Trevligt bemötande och lagad bil.
skrev om Meca Huddinge
Bra och snabb service!! Rekommenderar denna verkstad
skrev om Meca Huddinge
Vi servade bilen och är väldigt nöjda. Bokningen gick smidigt, personalen var trevligt både på telefon och vid verkstaden.
Hyrbil.
Trevligt bemötande och smidig lämning av bilen. Bilen inte på plats när jag kom. Ok den här gången men hade varit irriterande om jag hade haft en tid att passa. AC på bilen ur funktion vilket gjorde resan ganska jobbig. Det kändes inte ok. -
Trevlig kille José. Jätte bra kund mottagning 🙏🙏👌👌🙌👍👍👍👍👍👍
skrev om Meca Huddinge
Vi fick hjälp ganska snabbt och det blev klart på 2 dagar😍 vi är jätte glada och nöjda.
skrev om Meca Huddinge
Däckbyte, snabbt och smidigt och trevligt bemötande
skrev om Meca Huddinge
Trevligt bemötande och fort klart. Inget att klaga på. Kan tänka mig att återkomma om det är något fel med bilen..
Hälsningar Anne-Marie -
skrev om Meca Huddinge
Jag har fått ganska snabbt hjälp och bra bemötande. Uppskattar verkligen
Bäst och effektivt
//Nenad ND -
skrev om Meca Huddinge
Mycket bra bemötande, trevliga arbetare och allt gick smidigt och snabbt.
skrev om Meca Huddinge
Alltid lika trevligt bemötande och snabba!
Snabbt och korrekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skrev om Meca Huddinge
dåligt rekommenderar den aldrig,det avbokning avgift som är jätte dåligt.
skrev om Meca Huddinge
Snabb och smidig service. Löste ett stort problem åt mig som annat företag ställt till med. Var tillmötesgående och proffsiga
skrev om Meca Huddinge
Bra service trevligt bemötande.
Ärliga, kunde ha monterat kupé filter för 1000:- som jag bad om. Men gjorde inte det då dom såg att det nyligen var bytt. 👍👍👍👍👍 -
skrev om Meca Huddinge
Bra. Allt man förvänta sig. Marknadsmässigt pris, bra service.
skrev om Meca Huddinge
Kompetenta bilmänniskor som löste problem med airbaglampa som Nissans egna verkstad hade problem med
skrev om Meca Huddinge
Bra service, mycket trevlig personal o gott kaffe
skrev om Meca Huddinge
Snabba trevliga och bra service
skrev om Meca Huddinge
Snabb och schysst service! Däckbyte, tog en kaffe, klart!
skrev om Meca Huddinge
Snabb hjälp å bra pris. Lurigt att hitta rätt hus och ingång. Trångt att parkera
skrev om Meca Huddinge
Snabb och bra service. Priset är ganska bra, åtminstone jämfört med den verkstad jag brukade gå till.
skrev om Meca Huddinge
Bytte däck och fick tid snabbt, samt de höll tiden som var bokad
skrev om Meca Huddinge
Genomförde däckskifte, vilket gick väldigt smidigt och fick trevligt bemötande