Djuraffär på Södermalm

5 rekommenderade djuraffärer på Södermalm, Stockholm

• Hans B
    Hans B: En mycket bra utförd kastrering (sommaren 2024) av min Franska Bulldog hane !! Jag är förvånad över att allt gick så över förväntan smidigt. Min hund (min bästa o viktigaste vän!) har under tiden, från ingreppet tills ärret läkte ihop. Knappt visat ett tecken på obehag, eller ens försökt slicka eller klia sig i vid ärret. Så tack för ert skickligt utförda arbete, trevliga service och tydliga information. Tacksam Husse
  • Driver du djuraffär i Södermalm?

Wladimir M
    Wladimir M: Mycket trevligt butik, har stort utbud av hundmat o massa roliga leksaker till djuren, ett extra plus är att personalen är super trevliga och hjälper gärna till med tips & råd. Kan varmt rekommendera Sofo´r Pets till alla djurägare :)
  • 2 omdömen
    Wladimir M
    Wladimir M: Riktigt bra djuraffär, dem har stort utbud av mat & leksaker till hund, kunnig personal & sjukt trevliga.. Rekommenderar verkligen denna butik för alla djurägare.
    Ronny M
    Ronny M: Var inne på Hälsofoderbutiken för att köpa ett dragsele åt jycken, tänkte att bilbältet fick vänta till nästa gång. Kom ut med ett kanonfint kombinerat dragsele/bilbälte för ett pris som jag vet att inte många slår. Här bryr sig personalen och ställer många frågor och man kommer till och med aningen smartare vad gäller hunden och tillbehören man köpt. Här finns mycket kompetens hög service bra kvalité och oslagbara priser.
  • Driver du djuraffär i Södermalm?

Ronny M
    Ronny M: BOAs Zoo är en i min mening en mysigt traditionell zooaffär med personlighet! Här finns i stort sett allt, både nödvändigt och mindre nödvändiga men roliga grejer. Jag kan lätt spendera ett par timmar på BOAs Zoo, det är kul att handla här, personlig och rolig butikspersonal som har glimten i ögat.