Marcus T:
En frisörsalong med men väldigt bra servis och väldigt stor kunskap som gör att man både är nöjd och glad när man lämnar salongen. Priset är detsamma som många av frisörerna nere i centrala Helsingborg, men det är verkligen värt priset!
Montaha E:
Jag besökte Rabije på Scalp med ett omöjligt fläckigt hemmafärgat hår. Jag hade inga förväntningar trots att Rabije på Scalp är en av Malmös bästa på ”omöjligt hår”. Allt jag ville var att känna att hon verkligen gjorde sitt bästa. Rabije la ner sin själ på mitt hår och släppte inte mig förrens hon hade gjort ALLT! 6 timmar senare sitter jag här med ett perfekthår. Kollar på före/efter bilden hela tiden.
Anna P:
Snooze är den absolut bästa frisörsalongen i Hässleholm! Jag har klippt mig hos alla frisörerna och har varit lika nöjd varje gång. Så letar ni efter frisör i metropolen Hässleholm så rekommenderar jag denna!
Carina J:
Jag tycker att I A Salongen är toppen,har alltid varit nöjd när jag har klippt eller färgat håret där.Och de lyssnar alltid hur man vill bli klippt,men kommer gärna med tips om vad de tycker skulle passa mig.
Martin M:
Supernöjd. Har herrklipp av Mi nån gång i månaden och är aldrig missnöjd... och jag har gott om hår thank you very much! Trevlig, lyssnar på kunden och bra pris.
Paul S:
very good hairdresser from london
after 40 years in sweden working
as a hairdresser I have no complaints
homely and different but friendly
kerstin bengtsson yes prisvärt
Anya L:
Jag brukar klippa och färga mig hos Linda på denna salong och har aldrig varit missnöjd! Har klippt mig hos henne i många år och jag låter ingen annan gå nära mitt hår. Hon är mån om ens önskemål vilket gör att man alltid får den frisyr man ber om.
Det är väldigt lätt att ta sig hit även om man inte bor i Staffanstorp då salongen ligger precis vid ändhållsplatsen i Staffanstorp centrum. Priserna är väldigt bra så även om man bor utanför kan det löna sig att komma hit. De har ett bra utbud på produkter och kan rekommendera rätt shampoo/balsam/spray för just ditt hår. Linda är verkligen en frisör jag rekommenderar!
Rebecca S:
Att hitta en frisör som "pratar samma språk", förstår vad man menar och kan genomföra det är svårt, men jag har hittat superduktiga och supertrevliga Karen på Get Cut! Rekommenderar henne alla dagar i veckan... i alla fall tisdag, onsdag och torsdag när hon jobbar ;-).
Emma R:
Absolut bästa bemötande, Erika liksom övriga på salongen är jätte trevliga och väldigt serviceminded. Ställer upp och klipper sent en kväll om man behöver en tid!
Kan varmt rekomendera Erika och Rockee!!
Sofia M:
Lotta är en fantastisk duktig och erfaren frisör som jag har gått hos i många år. Hon finns tillgänglig på flera ställen i Lund, vilket är superbra för mig som konsument.
Ingen tandläkarskräck här utan mer frisörskräck, men Lotta är en av få som jag känner mig trygg med!