Hotell i Stockholm

71 rekommenderade hotell i Stockholm kommun

• 4 omdömen
    Qpaqex
    Qpaqex: Detta är ett av mina favorithotell i Stockholm. Det känns verkligen som service genomsyrar hela verksamheten. Det är fantastisk utsikt över vattnet. Det är så pass det är svårt att slita sig. Priserna är ok. Inte billigt, men läget och kvalitén gör mycket. För en romantisk weekend är det här man skall ta in!
  • Driver du hotell i Stockholm?

• 11 omdömen
    Stina L
    Stina L: Bra hotell i perfekt läge på söder. Rummen är kanske lite små, men annars inget att klaga på. Restaurangen och frukosten är också mycket bra!
  • Karin H
    Karin H: Man borde nog skilja hotellet och taktesrassen. Det förra har jag ingen erfarenhet av men den senare gillar jag skarp. Smakar det så kostar det men man behöver bara beställa in någon enkelt att dricka och sedan sitta och låta sig förföras av utsikten. Härifrån är nog Stockholm som vackrast! Eller som en vän sa: Den som aldrig varit här har aldrig sett Stockholm
    Erik W
    Erik W: Mysigt, fräscht och väldigt prisvärt!
    Ida V
    Ida V: Trevligt hotell mitt i sthlm ett stenkast från Arlanda Express. OK rum till bra priser.
    Deeped S
    Deeped S: Jag blev fast på Terminus när SJ misslyckades att leverera. Det var ett helt ok hotell, bra och rätt så tysta rum - inte speciellt stora men man sov gott. Ett extra plus för deras pub som serverade riktigt bra öl och där det var helt ok att hänga när man inte kunde göra så mycket annat. Fördelen är också närheten till Centralstationen liksom att du bor mitt i city.
  • karl u
    karl u: Ett alldeles utmärkt litet hotell. Trevlig atmosfär och fantastisk serviceminded receptionspersonal.Centralt beläget med mysig innergård. För den som har tid på morgnarna serveras en utmärkt frukostbuffe. Prisnivå klart lägre än likvärdiga hotell mitt i stan.
    Susanne S
    Susanne S: Jag och mina systrar var på show på Wallmans salonger och bodde då på Hotell Kung Carl i Stockholm. Fantastiskt fint hotell, vänlig personal, mysiga rum. De ordnade så vi kunde bo i ett rum tillsammans, vilket var extra roligt då vi systrar inte träffas så ofta.
  • Frans I
    Frans I: Underbart charmigt hotell i Gamla stan. Det här är verkligen något för den som söker en lite mer personlig upplevelse jämfört med att åka Ålandsbåt. Bastu/relaxavdelningen i källaren är en upplevelse.
    Emma K
    Emma K: Var där på pokerakademin. Mycket snyggt event. Smidig, trevlig personal och snygga lokaler. Det som var mest minnesvärt (från hotellets sida) var middagen. Den biffen kommer jag minnas länge. Rätterna var lätt i klass med mat jag ätit på finare restauranger, och då tillagades ändå maten till ett par hundra personer. Alla fick varm mat, och dessutom samtidigt. Bra jobbat.
    Jonas F
    Jonas F: Hotell Anno har en riktigt trevlig frukostbuffé där man i lugn och ro kan sitta i extremt trevlig miljö och avnjuta morgonen innan all stress hinner komma ikapp! Har inte sovit på hotellet ännu men om rummen är i närheten så trevliga som personalen tar jag gärna en natt på hotellet här./Jonas
  • Cecilia K
    Cecilia K: Att bo på gloen inger en känsla av lite lyx. Det är häftigt att bara kliva in där. Jag har övernattat där ett par gånger och det är vekligen jättefina rum med supersköna sängar. Underbar utsikt. Bra shoppingmöjligheter runtomkring. Härlig frukostsalong med utsikt över arenan.
    Björn W
    Björn W: Fräscht och nytt, bra service och trevlig personal. Läget är som sagt inte supercentralt, men som affärshotell eller för de som bara vill slappna av och inte frestas av allt för mycket bar-liv så är det perfekt. Maten i restaurangen får klart godkänt (lammytterfile med väldigt krispig och god klyft plugg till)
  • Nils G
    Nils G: Å vad jag tycker det är skönt att det inte finns några blinkande banners eller annat klotter på websidan. Det är enkelt att hittta den resa man söker, till och med min mamma som knappt vet vad google är lyckades.
  • Rasmus P
    Rasmus P: Bodde här med jobbet en natt. Ligger mitt i city så läget är kanon. Enda jag har att klaga på gällande rummen var sängen som i mitt tycke var lite för mjuk, i övrigt var rummet riktigt bra med stort och fint badrum. Plus till konferensrummen, bra frukostbuffé samt en trevligt inredd bar längst upp på hotellet med fantastisk utsikt.
  • Qpaqex
    Qpaqex: Förvånandsvärt bra. Nära till tunnelbanan, tar 3-4 minuter. Bra frukost och låga priser. Rent och snyggt och artig personal. Dock är rummen tråkiga, men man sover gott. Svårt att få så bra valuta för pengarna som att bo här. Nära till mässan och lätt att komma till med bil. Gratis parkering med. Låst bakom grindar. Känns tryggt!
    Melanie D
    Melanie D:
  • 4 omdömen
    Anders K
    Anders K: Bra hotell, stora, luftiga rum med bra sängar och riktiga kuddar, inga små tunna hotellkuddar. Personalen var bra och efter erfarenheter från Elite i bland annat Malmö så var detta faktiskt riktigt fräscht och trevligt.
    Simon H
    Simon H: Riktigt smakfullt inrett hotell med den service som man kan önska sig med tanke på priset. Kommer garanterat bo på Haymarket igen.
  • Driver du hotell i Stockholm?

Områden i Stockholm
Norrmalm  (23 st)