Peter N:
Riktigt bra hotell.
Ser inte mycket ut för världen när man ser på det från gatan men rummen håller god standard och frukosten är inget att klaga på.
Lätt att köra till då man inte behöver yra runt i Nordstan. Parkering finns i direkt anknytning till hotellet.
Promenadavstånd till det mesta.
Susanne S:
Du kan gå till centrum från hotellet, nära GöteborgsOperan, vilket var bra när vi var och besökte operan en höst. Vi hade en underbart fin utsikt mot Göteborgs hamn. Väl tillagen frukost. Skönt med golvvärme på toaletten.
Andreas H:
Välkommen till Scandics Rolls Royce!
Standardrummen är som majoriteten av kedjan, men lägg några extra kronor och få rummen där den norrliggande väggen är helt gjord av glas och hela Göteborg ligger för era fötter!
Underbar och väldigt service minded personal!
Maten är som den alltid är - Fantastico!
David H:
En butik som erbjuder det mesta för en mysig hemmakväll. Godis i mängder, hyrfilmer som passar alla, en imponerande skivsamling där alla kan hitta något.
Anders K:
Kanonbra hotell att bo på under sommarsäsongen, nära till torget och nära till vattnet för bad och liknande. Har nu oxå en egen SPA-avdelning som höjjer ribban ytterligare ett steg. Maten är OK men inte mer, däremot är nattklubben helt fantastisk, speciellt på sommarn när Kokaburra öppnar sin krog precis vid vattnet.
Andreas H:
Ett hotell som alltid är värt priset måste jag säga!
Härlig personal, fantastisk mat, mycket varierande frukost, bra standard på rummen och även lämplig för intervjuer, möten och andra företagshappenings.
Rekommenderas starkt!
Emma J:
Litet trevligt hotell i mölndal med humana priser. Enklare kvällsmat ingår samt en bra frukost.
Trevlig personal och bra service. Rummen håller bra standard utan något överdåd.
Ett extra + för den fria kvällsmaten som skapar en trevlig stämmning i matsalen.