Järnhandel på Södermalm

3 rekommenderade företag inom järnhandel på Södermalm, Stockholm

• Katarina P
    Katarina P: Beställde tapeter via websidan. Skrev nån dag därefter till kundtjänst om att makulera ordern. Inget svar. Tapeterna skickas till Colorama Huddinge ändå. När jag kommer i kontakt med personalen i Huddinge om att returnera ordern får jag förklarat att jag måste komma dit personligen och skriva på returlapp. Så efter mkt om o men kommer jag från Haninge dit, träffar på en okunnig personal som också i all sin okunnighet är otrevlig. Får hjälp av hennes kollega med att lämna en enkel underskrift- det var allt. Efter nästan två veckors väntan på återbetalning börjar jag kontakta Colorama- dels via e post dels telefon. Kommer i kontakt med fler olika personer varav de flesta inte har en aning om var jag ska vända mig??! På min e-post får jag inget svar. Tills slut får jag mejlbekräftelse på makulerad order och en vag ursäkt från Colorama via sms! Min slutsats blir att företaget vill göra det så svårt för kunden att returnera att man låter bli. Dessutom de flesta jag pratat med saknar kunskap och eller är otrevliga!
  • Driver du järnhandel i Södermalm?

• 3 omdömen
    Susanne A
    Susanne A: JÄRNIA SÖDERMANNAGATAN! DENNA BUTIK FÅR TOPPBETYG , PROFESSIONELLT BEMÖTANDE AV PERSONAL ! DERAS VAROR OCH TJÄNSTER AV HÖG KVALITE TILL RIMLIGA PRISER, REK. VARMT! HJÄLPER DIG SOM KUND ATT HITTA DET DU SÖKER! JAG GÅR GÄRNA DIT IGEN OCH HANDLAR! BRA RYKTE SOM BÄSTA BUTIK I STAN! MVH SUSANNE
  • Driver du järnhandel i Södermalm?

• Henry S
    Henry S: Fruktansvärt bemötande! Är ute efter toalettring och får tveksamt hjälp trots mycket personal i butik. Väl vid kassan försöker jag fråga om ringen kommer att passa till avsedd stol samt om det är möjligt att göra återköp ifall den inte passar. Hinner inte prata till punkt innan personal nummer två, ej vidtalad inbryter och gör en utläggning om hur väl ringen passar till alla toaletter förutom estetiska variationer. Då ringen långtifrån passar återkommer jag till butiken för återköp och får ett oengagerat bemötande av tidigare nämnde person som inte har något råd om hur jag kan få en passande ring utan hänvisar till annan byggmarknad. När kvitto skall signeras av mig på disken ställer sig säljaren och trummar med fingrarna på ett mycket ljudligt, envetet och aggressivt sätt precis framför där jag lägger kvittot för att signera. Då jag ber säljaren att sluta trumma med fingrarna tappar han humöret fullständigt och sliter åt sig kvittot och slänger mina pengar på disken och skriker att jag skall ut och att jag skall "söka för det där"! Vad säger man? Sätter aldrig min fot i den butiken mer. Katastrof!