Kiropraktor in Vasastan

16 reviewed kiropraktorer in Vasastan, Stockholm

• KAN-kliniken

Verifierat företag
    237 opinions
    KAN-kliniken är din hjälp om du har problem med smärtor! Vi utför individuella behandlingar och följer vetenskapliga metoder. Välkommen!
    Eva K
    Eva K: Vänlig intresserad och kunnig kiropraktor. Trevliga o centralt belägna lokaler
  • Driver du kiropraktik i Vasastan?

• Agilokliniken - Hagastaden

Verifierat företag
    147 opinions
    OLOF B
    OLOF B: Jag var hos tre olika personer. När de två första inte lyckades kom jag till Ola Klackenberg. 5 stjärnor till honom!
  • Lisa M
    Lisa M: Upplevde ett proffsigt och samtidigt personligt bemötande av Marcus. Han lyssnade verkligen och såg till helheten, inte bara mina yttre symptom. Jag kände mig helt trygg med Marcus gedigna kompetens, kloka råd och mjuka händer, vilket hjälpte mig genom några månaders rehabilitering av diskbråck i nacken och smärta i arm/skuldra. Hittills sex besök och om mina besvär återkommer vet jag vart jag ska gå igen. Kan bara varmt rekommendera Marcus Vig och Kiropraktorvård!
  • JESSICA B
    JESSICA B: Fredrik har varit väldigt bra! Rekommenderar starkt. Hade problem med huvudvärk och stel i kroppen, märker stor skillnad sedan jag fått hjälp.
  • Sebastian O
    Sebastian O: Träffade Morgan pga stel nacke, tungt att andas och ont i bröstet. Kan sammanfatta mitt besök med att säga att Morgan ger både ett oerhört kunnigt intryck samt ett bemötande utöver det vanliga. Kommer utan tvekan besöka igen! Kiropraktik/Naprapati, Medicinsk massageterapi & Rehab. 60 min.
  • Göran W
    Göran W: Alltid trevligt bemötande och mycket duktiga och kompetenta medarbetare
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • 11 opinions
    Björn S
    Björn S: Mycket bra!! Mycket kompentent.
  • 2 opinions
    Jack S
    Jack S: Varit där många år för flera olika problem. De har lyckats fixa allt. Mycket trevligt bemötande och otroligt skickliga. Anders Benktander löser alla mina åkommor och känns närmast som en gammal vän ! Högsta betyg !
  • Smilla B
    Smilla B: Mycket bra! Hjälpte mig med mina skador från gymnastiken. Går lätt tillbaka dit.
  • 1 opinion
    Mehmet Servan K
    Mehmet Servan K: Bra kundbemötande och trevlig personal. Kunniga inom sitt område, rekommenderar starkt.
  • Nina S
    Nina S: Riktigt bra fotvård! Fina lokaler och ett bra bemötande - rekommenderas verkligen! Jag valde "fotvård light" och min pojkvän har varit där på "medicinsk fotvård", vi är båda väldigt nöjda. Dessutom säljer de tåstrumpor som var pricken över i:et :)
  • 1 opinion
    Hans F
    Hans F: Fantastisk kiropraktor! Hjälpte mig massor med min långa ömma rygg. Jag hade tidigare ryggskott regelbundet, men efter Stefans behandlig, nästan aldrig mer. Rekommenderas varmt /Hans Fast
  • Per-Arne S
    Per-Arne S: Jag gick i 7 år med en blålila och uppsvullen vänsterfot och gick till slut till AAA-kliniken på Surbrunnsgatan - och fick där både massage av benet och vaden/foten men även akupunktur. Det kändes väldigt skönt att få framförallt massagen speciellt eftersom jag är mycket stillasittande i mitt jobb och akupunkturen var "spännande" att få pröva på - men jag tror det var främst kombinationen av dessa två som gjorde att jag efter några behandlingar började känna mig bättre och svullnaden började dra sig tillbaka. De har olika personer med kunskap, utbildning och erfarenhet från både det västerländska och det österländska som jag tycker de verkar kombinera på ett bra sätt.
  • Driver du kiropraktik i Vasastan?

Show page: