Kläder i Stockholms län

Tyresö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 klädbutiker i Stockholms län

• Emilie L
    Emilie L: Det här är verkligen ett fint litet krypin undangömt på St Eriksgatan nära Västermalmsgallerian. Här finns noga utvalda kläder och accessoarer i en otroligt liten, mysig och intim miljö. Får inte missas! Rekommenderas varmt!
    Frida Johanna S
    Frida Johanna S: Fint bemötande av trevlig och glad personal. Butiken är liten med personligt utbud, ett smultronställe! Stämningen är mysig i hemtrevlig miljö, den roliga skyltningen speglar urvalet av kläder, skor och väskor! Butiken ger mersmak och har blivit en riktig favorit!
    Erika J
    Erika J: Här skall Twist & Tango-kläder inhandlas! Hjälpsamma och glada tjejer, ljus och fin butik, bra ordning.
    Rebecca A
    Rebecca A: coolaste butiken i Stockholm ! Otroligt stort urval med tanke på den lilla lokalen.En doft av Paris-New York - Världen sveper förbi...Vill ha mer !
    Anna W
    Anna W: En kul och mysig liten butik där alla kan hitta något snyggt!Bra utbud av spännande märken och coola smycken. Min kompis sydde dessutom upp sin brudklänning där och blev helnöjd!
    Aron S
    Aron S: Bra utbud och gediget engagemang
    Mathias W
    Mathias W: Sköna o snygga kläder
    Kristina A
    Kristina A: En privatägd affär som har satsat mycket på festkläder för barn, underbara prinsessklänningar som liknar konsverk!Och små kostymer, man häpnar. Är supernöjd med mina klänningar
  • Jennifer B
    Jennifer B: Fantastiskt bra lunchställe! Underbara lokaler, riktigt god och prisvärd mat (mellan 90 - 100 kr för väl tilltagen portion ink bröd, fräsch sallad o kaffe som serveras vid borden alltihop) och framförallt grymt bra service (råka tappa din servett på golvet och en servitör en på nån sekund framme och ger dig en ny!)
  • Mq

1 omdöme
    Cecilia L
    Cecilia L: Här ska jag köpa alla mina kläder framöver! Jag har alltid handlat mycket på MQ, men nu när jag har upptäckt denna stora och välfyllda butik är jag såld. Personalen är trevlig och verkar kunnig dessutom.
    Ian N
    Ian N: Väldigt trevlig liten affär med roligt och spännande utbud av kläder. Väldigt trevlig och engagerad personal. Dessutom samarbetar de med en skräddare ifall något skulle behöva kortas eller fixas till.
  • Thomas A
    Thomas A: Trevlig och kunnig personal och bra urval med hög kvalitet.
    Micke
    Micke: En av Stockholms bästa herrekiperingar. Kostymerna kostar drygt 5500:- med Super 100's tyg och bra konstruktion vilket måste anses prisvärt om man jämför med stora svenska modemärken så som Tiger och J.Lindeberg.
    Rolf  H
    Rolf H: Trevligt bemötande, bra urval, bra prissättning.
  • Anette N
    Anette N: Den här vänlige mannen är alltid lika roligt att handla av. Han plockar fram rätt storlek utan att blinka och jeansen sitter alltid lika bra.
  • Annika R
    Annika R: De är toppenbra, både när jag vill köpa något eller sälja. De fixar allt!!! Och dessutom med ett leende och i övrigt trevligt bemötande. Vänder mig alltid dit först. /Annika
  • 4 omdömen
    Damian G
    Damian G: Top Shop har snygga kläder till bra priser. De har många matchande kollektioner då man lätt kan hitta en matchande slips till en skjorta man gillar eller t-shirt som passar ihop med collegetröjan man fastnat för. Personalen är trevlig och hjälpsam och är du student får du även rabatt med mecenatkortet.
  • Carl-Johan H
    Carl-Johan H: En väl uppdaterad modebutik med mycket god personlig service. Stort utbud med något som passar de flestad, liten större tonvikt mot det dressade modet.
    Bella F
    Bella F: Tycker deras produkter är mycket trevliga med spännande design!!
  • Magnus B
    Magnus B: Med långa armar och bred bringa. Då har man inte lätt att hitta skjortor av typen slim fit som är så modernt dessa dagar. Tills jag hittade in till Shirt Factory på Götgatan. Och killen som jobbar där behandlar sina kunder med den i det närmaste perfekta balansen mellan skräddare och bror. Skjortornas färgrikedom påminner om plockgodis man hittar i sötare butiker. I am keep coming back.
  • Olof B
    Olof B: Högt betyg på grund av den riktigt bra service som du kan få, men det krävs givande och tagande. Priserna är som Carlings generellt, kvalitetskläder till rimliga priser. Tyvärr en ganska trång ´butik.
    Sini K
    Sini K: I denna klädaffären hjälpte en i personalen mig att förstå årets mode. Det var coolt gjort tycker jag.
  • Sofia K
    Sofia K: Med ett stort och varierande utbud av kläder som t.ex mammakläder, herrkläder, DIVIDED och accessoarer tycker jag absolut att H&M Hamngatan är den bästa i stan om man inte vet vad man vill ha men söker efter lite av allt.
  • 3 omdömen
    Damian G
    Damian G: Här kan man hitta schyssta skor och kläder. Det är skoavdelningen jag fastnat för den är inte alls stor men de har ett väldigt bra utbud enligt mig. De är väl mest kända för att sälja Canada Goose jackor. Men det finns mycket mer att hitta där. Personlen är duktig och trevlig. En liten nackdel är att det inte har 30 dagars öppet köp.
  • Elina E
    Elina E: H&M i Vällingby är en lättöverskådlig butik där jag alltid har lätt att hitta kläder. Personalen är jättetrevlig och hjälper alltid till när man behöver det. Tycker om att de både har kläder och smink i denna butik. Öven bra utbud av kläder till män.
1...4567810