Kläder i Stockholms län

Värmdö  (1 st)

Topp 25 klädbutiker i Stockholms län

• 1 omdöme
    Elina E
    Elina E: Jag tycker om Twilfit i Vällingby. De har fantastiska underkläder och jag gillas speciellt deras exklusiva strumpbyxor. Man känner sig alltid lite finare när man har underkläder från Twilfit. Jag rekommenderar varmt!
  • 8 omdömen
    Shahin A
    Shahin A: Har en dyr shesrlingjacka som hade en stor reva vid armbågen. Lagades först slarvigt av ett annat företag. Slutade med att en ny ful reva uppstod bredvid den gamla lagningen. Lämnade in den här. De sprättade upp den gamla lagningen och sydde ihop allt igen så det knappt syns. Otroligt skickligt hantverk. Rekommenderas
  • Mikael S
    Mikael S: Till skillnad från Simon nedan tycker jag att alla delar av mitt besök på Mäster Arnes var mycket bra. Jag fick hjälp av två kvinnliga anställda och en av skräddarna. De erbjöd mycket god service och kunde mycket om de produkter jag provade på och köpte. Efter en omfattande genomprovning av olika typer av tänkbara utstyrslar till bröllopet föll jag för deras lite bättre frack (men jag kunde, till skillnad från många andra ställen, prova flera olika alternativ i lugn och ro). Tjejerna förklarade att de var nyanställda men jag måste säga att jag blev väldigt imponerad av servicen och deras kunskap (jag har själv under min relativt långa studietid jobbat på en herrekipering). Jag lär bli en återkommande kund!
  • Emma J
    Emma J: Kvalitén kanske inte är den allra allra bästa, men det finns absolut sämre. De har många snygga skor till priser som plånboken verkligen gillar. Din Sko är nog den kedjan jag äger flest skor ifrån och jag har blivit nöjd med i stort sett varenda köp. Ett par supersnygga platåpumps för en 50-lapp är väl inte helt fel? Om det ska reas, ska det reas ordentligt.
  • 3 omdömen
  • Foc

2 omdömen
    Jussi K
    Jussi K: priserna är låga och personalen hjälpsam och vänlig!
  • 3 omdömen
    Elina E
    Elina E: Här har vi ett företag som förstått att inte bara tanter vill handla hos dem. Äntligen kan även vi modemedvetna unga köpa billiga kläder som är riktigt snygga här. Kul att de dessutom börjat ha lite skor i sitt utbud. Jag älskar dessutom deras underkläder, köp 3 betala för 2 finns på många bra bastrosor :) Kanonsmart av Lindex.
    Elina E
    Elina E: Stor, ljus och rymlig bra affär där du kan finna det mesta. Personalen är alltid trevliga och serviceinriktade. Hit går jag alltid när jag är inne och handlar med mamma för ibland har de sina små pärlor som inte andra hittar :) Kul att KappAhl numera även vänder sig till unga modemedvetna tjejer och inte bara äldre kvinnor som det var för något år sen.
  • Astrid H
    Astrid H: Har sällan, om någonsin fått så otroligt proffsigt bemötande som av Best of Brands i Sickla och ffa deras marknadschef. Dels i butiken men även rörande annat (reklamationer, hjälp och återkoppling). De lever verkligen med goodwill! Märks att de har rätt personer på rätt plats. Trogen kund, verkligen.
  • 6 omdömen
    Karin F
    Karin F: Riktigt bra service och supertrevlig support! Min jacka från didrikson gick sönder, inga problem med reklamation. När mitt paket returnerades pga att jag missat hämta ut det fixade de även detta i ett nafs👍😀. Tack Elin på support! Rekommenaderas!
  • 5 omdömen
    kajsa b
    kajsa b: En riktigt bra HM som har alla typer av olika kläder som de vanliga HM har. Tyvärr var den bättre organiserad förrut men den är bra ändå, trevlig atmosfär och ganska lugn (oftast). Snäll, trevlig och hjälpsam personal.
  • Pernilita P
    Pernilita P: Jag skulle vilja rekommendera H&M i Haninge Centrum för att personalen där är pratglad och lokalen är välorganiserad och fin. Butiken har precis öppnat och innan fanns Åhlens där men det gick inte så bra för de men nu går jättemycket folk till nya H&M. De har inte bara damkläder och herrkläder utan också en speciell avdelning för ungdomsmärket DIVIDED vilket annars bara brukar finnas inne på stan. I alla fall min favoritaffär just nu. Besök den!
  • Bitte S
    Bitte S: Bra utbud och bra kvalitet. Personalen är trevlig - skönt att de inte är påträngande utan står bakom disken.
  • Fredrik Johan Erik D
    Fredrik Johan Erik D: Fantastiskt utbud av smokingar och dem hade typ 50 olika storlekar att välja mellan, riktigt imponerande! Blev en vit smokingkavaj och en svar smokingbyxa från Otto. Skitsnyggt!
    Anne H
    Anne H: Förr i tiden, då kapitalet i min lilla pengapung var obefintligt, var det en ren och skär plåga att gå in på Shock, den lilla rockbutiken nästan längst upp på drottninggatan. En kavalkad av färger, former och tröjtryck som kan ge vem som helst spagettiben! Drömmandes lyfte man på jeans och tröjor och rotade lite bland alla pins. Den alltid lika trevliga och härliga personalen hjälpte gärna till att hitta saker som passade just mig, skrattade och var hur välkomnande som helst! Jag ville aldrig lämna butiken! Nu när mitt kapital plötsligt gjort en stor-slam i plånboken så är shock den första butik jag springer till när lönen ramlar in! Jag rotar, jag provar och stannar en liten stund extra bara för att prata med personalen som faktiskt är intresserade av mer än att man ska betala för sina saker och gå. Senast jag var där så jobbade en underbart trevlig tjej som jag hade ett samtal med om backyard babies. Hon slet fram en läcker demoskiva hon hade köpt och visade. Kändes verkligen kul att personalen beter sig som helt vanliga medmänniskor och inte som robotar vars enda endamål är att registrera i kassan och sen gå och hänga kläder! Summan av kardemumman. Shock är en helt enkelt en varm, välkomnande och kanon butik! Kläder, personal och känsla. Toppbetyg!!
  • 6 omdömen
    ASHURIINA A
    ASHURIINA A: Världens finaste personal! Fick så mycket hjälp. Personalen kom med rekommendationer och var väldigt tålmodig samt svarade på allt. Det var inga problem att prova om samma sak flera gånger och det var till och med de som rekommenderade att man skulle prova. Ingen stress eller press på att man var tvungen att handla där och då utan de sa att tänk på saken. Gick ut med tre varor. Efter fiaskot på den gatan så sticker Gucci ut som en pärla med service och produkter
  • 1 omdöme
1...5678910