Konferens i Uppsala

Östhammar  (1 st)
Uppsala  (1 st)

Topp 4 konferensanläggningar i Uppsala

• Kristian W
    Kristian W: Bra bemötande, rimligt pris och fräscha lokaler. Vi hyrde lokalen från fredag till söndag för att hålla bröllopsfest. Väldigt nöjda med bemötandet från Curt och hans fru.
  • Jessica M
    Jessica M: Nova park hjälpte verkligen oss att skapa ett utrymme med säkra förhållanden under en situation som vi lever i idag. Då var inte samhället under samma restriktioner som idag men vi liksom många var oroliga. Nova Park i gott samarbete hjälpte oss verkligen att lösa detta! Som privatperson så tror jag ändå att jag kan tänka mig en privat weekend här med min närmsta familj då det är stort och rymligt och man man känner sig säker.
  • Anders G
    Anders G: Välsmakande mat, deras whiskey marinerade filé var helt underbar. Trevlig miljöer bra bemötande men lite väl dyrt. Därmed betyget.
  • olga Ö
    olga Ö: Katastrof !!!!! Skulle fira vår 3 års jubileum och bokade en natt via er med jacuzzi på rummet samt entré till relaxavdelningen. Allt som hade med relaxanen att göra gick åt skogen. Först var jacuzzin på rummet trasig. När vi besökte relaxen fanns ingen personal där. Vi ringde och då kom personal och slog på jacuzzi och bastu. Det skulle vara tre utomhus jacuzzi och badtunna. Hon öppnade bara en. . Dessvärre glömde hon att låsa upp dörren till relaxen så vi ringde igen. När vi äntligen kröp ner i jacuzzin visade sig den vara trasig. Vi gav upp och gick till bastun. Där var det kolsvart. Så det gick med den relaxen. Ansvarig i receptionen tyckte att det var tråkigt men kunde inte erbjuda någon kompensation. Däremot kunde hon ta betalt fullt pris. När vi sade att vi kommer att lämna omdöme på secret escapes tyckte hon att det var hot.