Linnéa L:
Fantastiskt företag att jobba med!
Otroligt professionella och service minded! Ger raka och ärliga svar, gör allt för att hjälpa till och hitta de bästa lösningarna för oss. Allt görs på ett trevlig sätt, med extremt hög servicenivå och alltid med ett leende.
Har varit en öppen och ärlig dialog från dag ett vilket jag värdesätter väldigt högt!
Vi är extremt nöjda med alla delar vi har via XEC Group och jag kan utan tvivel rekommendera dem till andra!
Fredrik F:
Börja med kontakt i Stockholm men fick konf.bord reserverat i Malmö som vi köpte med stolar samt besöks soffa.
Bra och tydlig service av Rebecka.
H:
Jättefina skjortor. Man kan designa dem precis som man vill och de skickas hem direkt i brevlådan. Kostar inte mer än en skjorta på stan. Mycket hjälpsam support!
www.skjortmakarna.se kan verkligen rekomenderas!
Amanda E:
Jag brukar alltid köpa min kalender hos Bookbinders. De har många fina olika varianter och färger att välja mellan. Dessutom har de en massa annat inom papper också, så som fotoalbum, pärmar, kort och lådor. Perfekt om man ska pyssla med bilder, göra någon present eller vill ha lite snyggare förvaring till papper och liknande.
HÅKAN N:
Dyr lösning.
Så mycket kostnade så det äter upp eventuellt besparing på andra frankerings lösningar. Krångligt och jätte dyrt avslut.
Ska skicka in en stor frankerings maskin bara för att postnord vill läsa av sändnings listor.
Tänk dig för innan ni skriver avtal med detta företag.
YLVA B:
Andra gången jag blir otrevligt bemött här. Behövde hjälp med att hitta en patron till min reservoarpenna. Deras expert bemötte mig med sur min och hård ton när jag inte visste exakt modell på patronen. Kan inte välja annan butik eftersom pennan bara säljs på NK. Kommer framöver bara handla mina tillbehör på nätet.
Marcus A:
Företaget 3 gör alldeles för många fel. Alldeles nyligen beställde jag ett micro-SIM till min iPad. De skickar kortet i en stor kartong, som jag måste gå till utlämningsstället för att hämta.
När jag beställde en iPhone med 16GB minne så tog det en månad efter utlovat datum innan den kom, och då hade de skickat fel iPhone och började fakturera mig ett högre pris än överenskommet.
Annars trevlig kundservice, även om de gör allt fel.