marianne j:
Min risiga trädgård blev fantastiskt fin efter att Tiid & Co AB hjälpte mig med beskärning av buskar och träd, men även luftade de min gräsmatta och planterade nya blommor i trädgården.
Jag är jätte nöjd det blev så FINT.
De ska även ta hand om min trädgård under sommaren med ett abonnemang med gräsklippning att krattning!
Marianne
Billdal, Göteborg
Marija A:
Mycket bra och trevlig personal. Sällskaplig och noggrann. Särskilt beröm till vår städare. Hon är så härlig, snygg och punktlig. Kudos Purger. Vi kommer att fortsätta att samarbeta länge!
Steve C:
Jag har anlitat V-Städ för städning av mitt kontor. De arbetar regelbundet enligt vårt avtal och gör ett mycket bra jobb.
Jag har även anlitat dem privat för flyttstädning. Vi gjorde upp en plan i förhand och sedan kunde vi kryssa av mot checklistan när stäningen var klart. Mycket bra och effektivt arbetat.
Nella L:
Jag bokade en flyttstädning av min tvåa på Tjörn i slutet av december 2022 av Orange Städ. Mycket prisvärd städföretag. Fick möte av två killar som skulle utföra jobbet, väldigt trevliga bemötande personer. Tog några timmar men dem gjorde ett jätte bra jobb. Jag var väldigt nöjd med deras flyttstädning. Jag kommer boka dem igen i framtiden för flyttstädning. :)
Lela:
Första städningen idag! Härlig känsla att få komma hem till ett skinande rent hem.
Toppenbra de känns seriösa och bra.
Rekommenderas verkligen.
//H