Mäklare i Piteå

4 rekommenderade mäklare i Piteå kommun

• Från ett läge till ett annat med en fastighetsmäklare som är engagerad, kan sin sak och brinner för att förmedla bostäder!
    Gunilla O
    Gunilla O: Sålt villa i Sjulsmark i Piteå. Sofie Strömberg som var vår mäklare var väldigt tillmötesgående och mycket pedagogisk i sin genomgång av samtliga dokument. Trygg, lugn och kunnig, känns pålitlig. Kan bara ge gott omdöme om henne. Våra förväntningar för försäljningen uppfylldes utan att det blev några ”överpriser” men mycket nöjd! En bra mäklare!
  • Driver du mäklarfirma i Piteå?

• Fastighetsbyrån Piteå

Verifierat företag
    750 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Kenneth H
    Kenneth H: Glad, trevlig, professionell, effektiv och "mänsklig" mäklare, som gjorde husaffär enkel och smärtfri. Tummen upp!
  • HusmanHagberg Piteå

Verifierat företag
    20 omdömen
    Wilma L
    Wilma L: Ja blev bemött på ett otroligt professionellt och trevligt sätt. Mäklaren var alltid tillgänglig och svarade oftast inom några minuter på mina frågor, vilket verkligen uppskattades. Ja förväntade mig en smidig och transparent process och det fick ja verkligen. Mäklaren var duktig på att förklara alla steg på ett sätt som var lätt att förstå, och hon höll mig väl informerad genom regelbundna uppdateringar om visningar och budgivning. Överlag är ja väldigt nöjd med mäklarens insats, hennes ärlighet och lyhördhet skapade en känsla av trygghet genom hela processen. Ja kan varmt rekommendera henne.
  • Driver du mäklarfirma i Piteå?

• Karl S
    Karl S: Sålde min lägenhet med JNF i Piteå och är otroligt nöjd! Ett särskilt tack till Peter Marklund som skötte allt utmärkt och felfritt. Försäljningen gick snabbt och smidigt med ett slutpris på mer än 200 000 över utgångspris. Tack och bock!