Erfaren mäklare med en lugn stil som passar in i den miljön han verkar.
Fastighetsbyrån Piteå
Vi på Fastighetsbyrån i Piteå hjälper ungefär 300 familjer i deras bostadsaffärer varje år. Främst förmedlar vi fritidshus, villor, tomter, bostadsrätter och lantbruk i Piteå kommun och våra skyltmöjligheter är stans bästa i och med att vårt kontor ligger centralt på Storgatan. Som köpare vill vi att du lätt ska hitta det...
633 omdömen om Fastighetsbyrån Piteå
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig och tydlig! Bra och förenklad information så man förstår.
Amanda gav ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Svarade inom kort (trots att hon var ledig vid nåt av tillfällena) på alla mina frågor. Vid kontraktsskrivning gav hon rätt mängd av utrymme för oss parter att lära känna varann lite och komma på rätt fot först. Jag skulle definitivt kontakta henne igen.
Mycket bra trevlig tillmötesgående. God kontakt. Hörde av sig då och då för vidare information. Hur allt framskrider med budgivning och annat. Jag är mycket nöjd
Amanda har en förmåga att beskriva och förklara alla delar i prosessen. Klart och tydligt. Vi kände från första mötet att vi fick ett gott förtroende för henne. Hon var mån om att uppdatera oss och hålla kontakt hela vägen. Bättre mäklare kunde vi inte haft. Glad och positiv även när det gick lite snett, men uppmuntrade oss att fortsätta vara positiva. Amanda skall ha all kredd att det gick så bra.C o H.
Proffsigt bemötande och kommunikation genom hela säljprocessen.
Proffsig, vänlig, lyhörd, helt enkelt jättebra
Vi är mycket nöjda med Daniel. Bra kunskap som han förmedlar på ett bra och trevligt sätt. Berith Landgren och Hans Lundkvist
Stefan är trevlig och lättsam som person och en mycket kompetent fastighetsmäklare.
Vi är mycket nöjda med mäklaren. Snabba och smidiga affärer, bra information och snabb återkopplingar.
Amanda har alltid varit glad och trevlig. Allting har gått smidigt.
Tillmötesgående, tillgänglig, förstående, glad och naturligt trevlig!
Saklig och inte för gåpåig
Mycket trevligt och bra bemötande. Stort stöd under hela tiden, positiv, valde att poängtera fördelar istället för nackdelar. Amanda är en suverän säljare som också är mån om köparna. Hon överträffade mina förväntningar då huset blev sålt innan visning och priset blev det jag hade tänkt mej.
Amanda är toppen. Med ett professionellt och trevligt bemötande har hon gjort detta bostadsköp till en trygg och fantastisk upplevelse som har gått smidigt och över förväntan. Rekommenderar Amanda alla gånger och tackar för allt.
Blev bra bemött och mina förväntningar levde mäklaren upp till.
Jag tycker att hon uppträder på ett professionellt sätt. Dessutom trevlig med en stor utstrålning
Snabb och smidig försäljning och ett erfaret sått av mäklaren!
Bara positiva erfarenheter. Trevligt bemötande, informativ med svar på alla våra frågor, mycket kompetent mäklare.
Vi fick ett gott intryck av Amanda Bergman. Hon är både professionell och duktig, samt har ett trevligt sätt att bemöta människor. God uppdatering under försäljningens gång. En mäklare vi gärna kan rekommendera!
Väldigt trevlig, proffesionell. Har bara fått ett positivt intryck .
Trevlig, rak och informativ. Egenskaper man uppskattar hos en mäklare. Träffade han enbart på husvisningarna och hade lite kontakt med han över telefon där han var lätt att nå/svarade fort. Däremot semestertider så när första delen skrevs under var vi istället i kontakt med en kollega åt han men de sköttes bra
Har upplevt honom som seriös! Har även fungerat som mellanhand när vi syskon inte varit helt överens om försäljning Tanken var att behålla det ett år till, men på grund av meningsskiljaktigheter kom försäljning till stånd detta år och vår broders planering gick fel! Inga problem med mäklaren!
Ett bra bemötande första stund. Genuint intresserad och en nära kontakt hela vägen vilket skapar en trygghet för en som köpare. Det motsvarade verkligen våra förväntningar vad en mäklare kan hjälpa till med och vi rekommenderar verkligen Stefan för ett bostadsköp!
Jag är jättenöjd med Daniel!! Allt har fungerat klockrent!! Toppbetyg!!
Proffsigt bemötande från början till slut. Bra information, snabba svar.
Daniel var mycket professionell och lyhörd mäklare
Bemötandet var mycket bra. Vi hade en ganska omfattande SMS kontakt vilket gjorde att kontakten upprätthölls snabbt. Han försökte aldrig att påverka mig i mina beslut på något sätt. Däremot fick han ta del av mina tankar och beslut som gjorde att jag kunde acceptera köpare som kändes rätt för mig. Jag blev mycket nöjd!
Om Daniel tycker Anita mycket bra. Tydlig och gav "pepp" om pris för huset, 990 utgång det blev 930, så jättenöjd. Snabba svar på frågor.
väldigt trevlig person med god bemötande förmåga, lättillgänglig och snabbt att svara så kommunikationen flyter på utan fördröjningar, bra tips och vägledning hela vägen genom transaktionen. Jag är bara nöjd med affären och Åsa som mäklare :)
Bra information och snabba svar vid frågor även efter kontorstid
Professionell och trevlig, väldigt flexibel när det gäller kontakt angående frågor eller annan hjälp.
Det enda jag saknade var godis på husvisningsdagen, hans kollegor hade det. Jag kan leva utan godis men det är "det lilla extra", kunde ha varit snittar, alkoholfri champagne eller vad sol helst. I övrigt absolut inget att anmärka på.
Bra bemötande, duktig på att förklara praktiska detaljer och ge handfasta tips samt snabb respons vid funderingar
Fint bemötande och lätt att få kontakt med. Daniel är lätt att samarbeta med och är kunnig och serviceinriktad
Han var suverän å försäljningen gick smidigt
Levde upp till alla förväntningar. Allt var positivt ⭐️
Min erfarenhet av Amanda är att hon är trevlig, tillmötesgående, tydlig. Kan nog säga professionell.
Trevligt och väldigt bra bemötande, duktig och snabb på att återkoppla. Fick väldigt bra hjälp av henne i allt så man känner sig trygg med både återkoppling visningar och försäljning . Nådde upp till dom förväntningar som gavs. Rekommenderas varmt.
Skulle vilja beskriva Amanda som en väldigt professionell mäklare som man får stort förtroende för , väldigt trevlig och man får hjälp hela vägen med vad man ska göra osv! Mycket bra uppföljning och fortlöpande information om hur de går och behöver man hjälp eller har funderingar så svarar hon väldigt fort! Hon får betyget 5/5🥳 Kan varmt rekommendera henne att sköta din försäljning👍
Stefan Bergstedt var bra och hjälpsam.
Proffesionell ! Sakkunnig och påläst . Trevligt bemötande. Mycket nöjd med henne i hela processen!
Funkat bra med försäljning i en lite knepig period, då marknaden för bostadsrätter gått lite på sparlåga vad det gäller bud och prisbild. Vi är nöjda trots att vi kanske inte fick ut riktigt vad vi önskade av det slutgiltiga försäljningspriset. Kontakten med fastighetsbyrån levde absolut upp till våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med Stefans bemötande och positiva engagemang. Bra med tät information via telefon eller sms om visningar, läget i budgivning och andra funderingar. Tydlig information vid upprättande av...
Jag tycker att: Stefan har visat ett väldigt fint engagemang och han har alltid varit anträffbar som klok rådgivare till oss säljare. Vi har erhållit information kontinuerligt ang. budgivning och info. om köpare. I alla steg kring försäljningen har Stefan visat ett mycket väl genomfört arbete och samspel med oss. /S-E
Mycket bra. Tät kontakt och bra bemötande. Även om kronofogden ägde ärendet.
Mer än nöjd! Flexibel och trevlig mäklare.
Bra information noggran kunnig
Svårt att säga något, då jag endast träffade Daniel under husvisningen. Övriga delar av köpet som kontraktskrivning mm sköttes av en annan mäklare eftersom Daniel var ledig. Dock trevligt bemötande på husvisningen och i telefon.
Jag är jättenöjd. Åsa har skött sig exemplariskt.
Vi fick ett mycket positivt bemötande, hon var väldigt bra på att förklara processen och svara på frågor. Hon skötte försäljningen av vårt hus på ett mycket bra sätt. Jag rekommenderar verkligen andra att använda Amanda som mäklare.