Fastighetsbyrån Piteå

Fastighetsbyrån Piteå

• BadgeTwelveYears
4.7

Vi på Fastighetsbyrån i Piteå hjälper ungefär 300 familjer i deras bostadsaffärer varje år. Främst förmedlar vi fritidshus, villor, tomter, bostadsrätter och lantbruk i Piteå kommun och våra skyltmöjligheter är stans bästa i och med att vårt kontor ligger centralt på Storgatan. Som köpare vill vi att du lätt ska hitta det...

748 omdömen om Fastighetsbyrån Piteå

Sedan starten hos Reco 2013

Johan B
Munksund

Mycket bra! Duktig på att förklara å beskriva. Och jätte trevligt bemötande.

Frida A
Bunäsudden

Daniel har varit jättebra i hela våran process att sälja och köpa hus! Tydlig och alltid trevlig.

Linda E
Klubbgärdet

Försäljningen har gått bra, det gick fort och allt flöt på bra.

Joakim A
Djupviken

Allt fungerade super från början till slut! 👍👍👍

Frida A
Djupviken

Jag tycker att Daniel har varit tydlig och hjälpsam genom hela processen. Han har svarat snabbt på alla våra frågor och stöttat oss genom hela resan.

Katri K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Johansson en del av Fastighetsbyrån Piteå
N:a Pitholm

Mycket gott/trevligt bemötande. Vi hoppades på en smidig och snabb affär, vilket vår mäklare Daniel hjälpte oss med på ett fantastiskt fint sätt. Bara goda och positiva erfarenheter. Tack!!

Anna L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Johansson en del av Fastighetsbyrån Piteå
N:a Pitholm

Daniel är suverän! Har haft honom som mäklare vid en försäljning och sedan vid ett köp. Han är trygg, kunnig, lyhörd och proffsig. Väldigt lätt att ha att göra med och mycket trevlig. Rekommenderar stark till alla som ska köpa/sälja bostad :) /Anna Larsson

Anna B
Annelund

Amanda är duktig och hjälpsam. Får alltid svar på dom frågor jag har.

Ulf V
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Bergman en del av Fastighetsbyrån Piteå
Annelund

Trevlig sakkunnig mäklare, lättsam att ha att göra med. Svarar när man ringer eller ringer upp inom kort. Tack för bra hjälp.

Jan J

Bra, professionell o engagerad. Kunnig

Mark A
Djupviken

Vid visningen blev vi varmt välkomnade och fick en professionell genomgång av fastigheten. Daniel visade stor kunskap och besvarade alla våra frågor på ett tryggt och professionellt sätt. Kontraktsskrivningen gick smidigt, och vi uppskattade särskilt att han kunde förklara allt tydligt även på engelska.

Katri K
Berget

Bara bra bemötande. Seriös, kunnig och trevlig. Stefan levde upp till de förväntningar vi hade, mycket bra.

Sören G
Berget

Han gjorde sitt jobb jätte bra

Elin Ö
Arnemark

Från start till slut har Amanda varit otroligt hjälpsam, förstående och professionell. Hon har otroligt mycket kunskap och är en stjärna på att förklara. Det hon inte redan vet tar hon reda på direkt för att ge en så bra upplevelse som möjligt. Som förstagångs-köpare finns många frågor och orosmoment men Amanda får en att känna sig så trygg i bostadsköpet genom att alltid finnas tillgänglig och gör sitt yttersta för att besvara funderingar så fort och tydligt som möjligt. Kunde inte vara mer nöjd!

Mathias L
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Bergman en del av Fastighetsbyrån Piteå
Arnemark

Väl bemött och det har känts trygt hela vägen.

Malin P
Öjebyn

Han var riktigt trevlig och ärlig.

Kurt L
Centrala Stan

Daniel har gjort ett bra jobb i en svåmarknad som till slut resulterade i en försäljning inom de ramar jag önskade. Daniel är lätt att ha göra med och en kompetent mäklare. Jag är nöjd med fastighetsbyrån o Daniel som mäklare.

Natanael S
Öjebyn

Trevlig Hjälpsam kunnig, lätt att samarbeta med.

Anna J
Djupviken

En mycket seriös, erfaren mäklare som jag har haft stor tillit till. Snabba svarstider och ett bra kontaktnät bland kunder.

Annika E
Djupviken

Stefan är mycket professionell. Lotsade oss på ett bra sätt vid vårat köp av nytt hus.

Elisabeth W
Djupviken

Stefan var tydlig, här är vi—>dit ska vi, så här sen vägen dit ut.

Jonny K
Holmträsk

När vi beslutade att sälja fick vi snabb återkoppling. Daniel sålde samma fastighet åt oss för 10 år sedan. Bara gott att säga om Daniel. Snabba svar på frågor. Upplevelsen med Fastighetsbyrån och Daniel 10 av 10 poäng.

Marita K
Holmträsk

En trevlig kille bra med snabb återkoppling när ville något

Anna J
Centrala Stan

Mycket kompetent, snabb och proffsig

Rut T
Centrala Stan

Hon är lugn o trevlig. Lätt att tycka om. Hon var inte forcerad, jag kände mig aldrig pressad. Mina förväntningar var att hon skulle vara ärlig, vilket jag tyckte att hon var och på ett fint sätt. Att hon skulle kunna ge mig vägledning och det gjorde hon helt förträffligt!

Erik S
Sjulsmark

Trygg och seriös. Lyssnande på våra önskemål. Lätt att samtala med runt villkor, önskemål och upplägg. Tryggt pedagogisk vid genomgång vid försäljningen. Vi har anlitat honom vid köp och försäljning. Rekommenderas.

Karin S
Sjulsmark

Stefan Bergstedt har varit vår mäklare både när vi köpte vår fastighet för drygt 13 år sedan och nu när han sålt densamma. Vi är mycket nöjda med bemötande och handläggning av affären. Stefan är lyhörd för våra önskemål, kunnig och noga med respekt och sekretess. Från visningsdag till skrivningsdag gick det åt fyra dagar- vilket vi naturligtvis är tacksamma för.

Pontus T
Centrala Stan

Har inget att anmärka på. Är väldigt nöjd av hennes gedigna arbete.

Lisa S
Backen

Vi är fantastisk nöjd med Daniel. En otroligt trevlig mäklare att vara i kontakt med ☺️

Åsa S
Öjebyn

Mycket idog mäklare. Tålamod och vänlighet har hon visat. Gjorde allt för säljarna. Trevlig och förstående mot oss köpare.

Charlotta L
Sjulsmark

Stefan är trevlig och hanterade affären smidigt och professionellt. Vi köpte från ett dödsbo och där var vissa uppgifter okända (som status på avloppsbrunn) men det var vi medvetna om och inget han kunde göra något åt.

Mikael Å
Klubbgärdet

På grund av att inte husförsäljningen inte klar ännu att huset inte är överlämnad till ny ägare förrän den 16/12 så är svår att bedöma men tills nu har jag bra erfarenhet av Åsa Lundgren

Ingemar D
Klubbgärdet

Mycket gott bemötande och tydlig

Erik Å
Klubbgärdet

Det fungerade klockrent utan några större frågetecken. Det är väl så här man vill att en försäljning ska gå till, tryggt, säkert och professionellt.

Mats Å
Klubbgärdet

Ett bra bemötande och tydlig information samt bra kommunikation. Missade själv att kommunicera tillbaka men det löste sig.

Björn A
Djupviken

Daniel är väldigt trevlig, kunnig och erfaren. Han lyssnar återkopplar och visar engagemang i sitt uppdrag som mäklare för min bostad. Jag är jättenöjd med Daniel! /Björn

Gunhild D
Djupviken

Altig anträffbar. Mycket vänlig och intresserad av mig som kund. Affären gick fort och bra.

Jens W
Degeränget

Proffsigt, förståendet och hjälpsam.

Anders B
Kopparnäs

Jag blev alltid bemött på ett vänligt sätt. Eftersom jag inte tidigare haft behov av mäklare så förliar man sig helt på den man har att göra med. Det var ju mycket man skulle sätta sig in i, och det kanske borde ha varit en betänketid innan man skriver avtal. Då tänker jag framförallt beslutet att teckna en besiktning och en försäkring. I mina ögon så var besiktningen en värdelös besiktning. Jag hade väl velat ha lite mer info om varför det gick så trögt. Men till slut löste det sig och jag fick bud som jag accepterade. Sammanfattningsvis så är jag ganska nöjd.

Birgitta L
Djupviken

Dsniel är mycket trevlig och social. Ställde upp på allt.. Vi tycker mycket bra om Daniel.

Ulla B
Djupviken

Vi blev bra bemötta. Lagom trevlig, ok insatt i huset. Han svarade snabbt på mail/ sms och hittade snabbt en tid när vi kunde se på huset. Vid mötet med husägarna var han väl förberedd och kunde på ett lättförståeligt sätt förklara vad texten i kontraktet betydde.

Erik L
Djupviken

Daniel har visat ett mycket trevligt bemötande. Alltid positiv och hjälpsam. Han uppfyllde våra krav och hittade rätt köpare.

Ronny E
Djupviken

Trevligt bemötande.Kändes vederhäftig.Bra att ha att göra med

Johanna N
Öjebyn

Stefan upplevs som dryg och ointresserad. Redan vid värdering av min bostad pratade han illa om kunden som anlitat honom. Det finns felaktigheter i objektsbeskrivningen och den är genomgående dålig.

Mona-Lisa J
Furulund

Är väldigt nöjd med Daniel som mäklare. Han upplevs som proffsig, och väldigt trevlig och lätt att ha göra med Har fått all den hjälp jag behövt

Stefan L
Degeränget

Daniel Johansson har motsvarat alla våra förväntningar genom sin profesion och sitt trevliga sätt bemöta oss i vår försäljningsprocess. Han har haft en konternuelig kontakt med oss. Vi kan varmt rekomendera honom till våra vänner som ska sälja sitt hus. Mvh Maria & Stefan Lundquist

Mikael K
Degeränget

En toppen mäklare som ja kan varmt rekommendera

Lillemor Å
Djupviken

Vi är mycket nöjda med Åsa o kan gärna rekommendera henne

Eva Katarina V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Lundgren en del av Fastighetsbyrån Piteå
Djupviken

Kom in i slutet budgivningen. Träffades först sensre

Ronald V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Lundgren en del av Fastighetsbyrån Piteå
Djupviken

Vi kom in sent i budgivningen, vi hann aldrig träffa Åsa men hon fixade en privat visning där vi bestämde oss att delta. Jag var bortrest genom jobbet men lämnade ett bud via telefon som vi vann på. Vi träffade Åsa första gången vid kontraktskrivningen och det funkade bra. // Ronald Wikberg