Amanda Karlström

Registrerad mäklare
Fastighetsbyrån Piteå
Affärer senaste året

Amanda Karlström är mäklare på Fastighetsbyrån Piteå

Amanda Karlström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Karlström har haft 16 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

57 omdömen om Amanda Karlström

Sedan starten hos Reco 2022
Christina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Karlström en del av Fastighetsbyrån Piteå
Djupviken

Mycket trevligt bemötande. Hon lät oss i lugn och ro lägga våra bud i budgivningen och lämnade bra information som hjälpte oss i vårt val. 🤩🤩🤩🤩🤩

Yves P
N:a Pitholm

Husförsäljningen gick smidigt, snabbt och bra. Som man vill ha det.

Malin P
N:a Pitholm

Snabba återkopplingar, trevlig, lätt att prata med.

Hanna H
Svartudden

Vi är otroligt nöjda med Amanda och hur hon hanterade försäljningen av vårt hus. Hon har varit engagerad, lyhörd och professionell genom hela processen och alltid fått oss att känna oss trygga. Vi har känt oss väldigt väl omhändertagna och uppskattat hennes engagemang och personliga bemötande. Kan varmt rekommendera Amanda!

Jan-Birger E
Norrfjärden

En trevlig o glad mäklare som kan sin sak, högt över förväntan

Gustav L
Svartudden

Blev bra bemött. Vi är supernöjda med vårat husköp och Amandas hjälp på vägen!

Marianne M
Norrfjärden

Amanda er hyggelig og imøtekommende. Hun er dyktig i sin jobb. Hun ser potensialet bak det ytre, i mitt tilfelle… Rett og slett tipp topp , tommel opp! Har ingenting å sette fingeren på.

Christin E
Norrfjärden

Engagerad, mycket trevlig och ger ett stabilt och tillitsfullt intryck. Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare. Mycket proffesionell och lätt att få kontakt och svar av vid div frågor.

Ann-Cathrine B
Öjebyn

Duktig och professionell. Huset blev sålt direkt utan problem.

Louice P
Sikfors

Väldigt trevlig och tillmötesgående. Det blev en snabb och smidig affär och Amanda gjorde så att hela upplevelsen kändes trygg och och rolig.

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Stefan K
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Lillpite

mycket bra lyssnar på vad jag tycker. och ger för slag på vad hon tycker vi ska göra har fungerat bra

Susanna V
Öjebyn

Professionellt bemötande. Snabb affär och ett snabbt avslut. Rekommenderar Amanda i allra högsta grad.

Ann M
Fårön

Bra svarade an på våra synpunkter

Stefan H
Bergsviken

All fungerade smärtfritt, snabb på att svara på frågorna och lösa mina frågor.

Elisabeth D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Piteå

Mycket trevlig och professionell! Bra bemötande! Allt gick mycket bra.