Stefan Bergstedt

Stefan Bergstedt

Stefan Bergstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Piteå

Stefan Bergstedt har varit registrerad mäklare sedan 1992-06. Stefan Bergstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 196 omdömen med ett betyg på 4.6. Stefan Bergstedt har haft 25 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Man ska välja mig om man vill ha en engagerad mäklare som alltid gör sitt yttersta för att få alla kunder, såväl köpare och säljare, nöjda med affären. Med mig kan alla kunder känna sig trygga. Jag har verkat som mäklare under många år och tycker fortfarande att det är jättekul att gå till jobbet.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
För mig är det självklart att alla ska få ett trevligt bemötande, vilket är en sak som ofta återkommer då våra kunder lämnar recensioner om mig som mäklare. Själv skulle jag dessutom använda ord som kunnig, professionell, tydlig och lyhörd på en beskrivning av mig själv.

2022-09 - 2023-08

196 omdömen om Stefan Bergstedt

Sedan starten hos Reco 2015
Per R
Djupviken

Erfaren mäklare med en lugn stil som passar in i den miljön han verkar.

Urban S
Öjebyn

Proffsigt bemötande och kommunikation genom hela säljprocessen.

Fredrik B
Kopparnäs

Stefan är trevlig och lättsam som person och en mycket kompetent fastighetsmäklare.

Jan-Erik P
Pitsund

Saklig och inte för gåpåig

Mikael S
Hattudden

Snabb och smidig försäljning och ett erfaret sått av mäklaren!

Urban S
Roknäs

Bara positiva erfarenheter. Trevligt bemötande, informativ med svar på alla våra frågor, mycket kompetent mäklare.

Sven-Erik S
Hemlunda

Har upplevt honom som seriös! Har även fungerat som mellanhand när vi syskon inte varit helt överens om försäljning Tanken var att behålla det ett år till, men på grund av meningsskiljaktigheter kom försäljning till stånd detta år och vår broders planering gick fel! Inga problem med mäklaren!

Andreas L
Hemlunda

Ett bra bemötande första stund. Genuint intresserad och en nära kontakt hela vägen vilket skapar en trygghet för en som köpare. Det motsvarade verkligen våra förväntningar vad en mäklare kan hjälpa till med och vi rekommenderar verkligen Stefan för ett bostadsköp!

Berit L
Stockbäcken

Bemötandet var mycket bra. Vi hade en ganska omfattande SMS kontakt vilket gjorde att kontakten upprätthölls snabbt. Han försökte aldrig att påverka mig i mina beslut på något sätt. Däremot fick han ta del av mina tankar och beslut som gjorde att jag kunde acceptera köpare som kändes rätt för mig. Jag blev mycket nöjd!

Bo J
Strömnäs

Bra information och snabba svar vid frågor även efter kontorstid