Försäljningen har gått bra, det gick fort och allt flöt på bra.
Stefan Bergstedt
Stefan Bergstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Piteå
.Stefan Bergstedt har varit registrerad mäklare sedan 1992-06. Stefan Bergstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.6. Stefan Bergstedt har haft 39 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 82% av sina kunder efter omdömen.
Man ska välja mig om man vill ha en engagerad mäklare som alltid gör sitt yttersta för att få alla kunder, såväl köpare och säljare, nöjda med affären. Med mig kan alla kunder känna sig trygga. Jag har verkat som mäklare under många år och tycker fortfarande att det är jättekul att gå till jobbet.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
För mig är det självklart att alla ska få ett trevligt bemötande, vilket är en sak som ofta återkommer då våra kunder lämnar recensioner om mig som mäklare. Själv skulle jag dessutom använda ord som kunnig, professionell, tydlig och lyhörd på en beskrivning av mig själv.
2024-05 - 2025-04
224 omdömen om Stefan Bergstedt
Bra, professionell o engagerad. Kunnig
Bara bra bemötande. Seriös, kunnig och trevlig. Stefan levde upp till de förväntningar vi hade, mycket bra.
Han gjorde sitt jobb jätte bra
Trevlig Hjälpsam kunnig, lätt att samarbeta med.
En mycket seriös, erfaren mäklare som jag har haft stor tillit till. Snabba svarstider och ett bra kontaktnät bland kunder.
Stefan är mycket professionell. Lotsade oss på ett bra sätt vid vårat köp av nytt hus.
Stefan var tydlig, här är vi—>dit ska vi, så här sen vägen dit ut.
Mycket kompetent, snabb och proffsig
Trygg och seriös. Lyssnande på våra önskemål. Lätt att samtala med runt villkor, önskemål och upplägg. Tryggt pedagogisk vid genomgång vid försäljningen. Vi har anlitat honom vid köp och försäljning. Rekommenderas.