Mycket bra! Duktig på att förklara å beskriva. Och jätte trevligt bemötande.
Amanda Bergman
Amanda Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Piteå
.Amanda Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Amanda Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 134 omdömen med ett betyg på 4.8. Amanda Bergman har haft 3 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
134 omdömen om Amanda Bergman
Amanda är duktig och hjälpsam. Får alltid svar på dom frågor jag har.
Trevlig sakkunnig mäklare, lättsam att ha att göra med. Svarar när man ringer eller ringer upp inom kort. Tack för bra hjälp.
Från start till slut har Amanda varit otroligt hjälpsam, förstående och professionell. Hon har otroligt mycket kunskap och är en stjärna på att förklara. Det hon inte redan vet tar hon reda på direkt för att ge en så bra upplevelse som möjligt. Som förstagångs-köpare finns många frågor och orosmoment men Amanda får en att känna sig så trygg i bostadsköpet genom att alltid finnas tillgänglig och gör sitt yttersta för att besvara funderingar så fort och tydligt som möjligt. Kunde inte vara mer nöjd!
Väl bemött och det har känts trygt hela vägen.
Jätteduktig och professionell i sitt yrke! Lyhörd och korrekt i sitt förhållningssätt. Pedagogisk och ordning och reda är min upplevelse av Amanda. Positiv och glad som smittar av sig.
Fint bemötande, såg till att försäljningen löpte utan krångel. Fullt förtroende för henne.
Mycket duktig och proffsig mäklare. Man fick bra hjälp med frågor man hade vid försäljningen av vårat hus. Försäljningen gick snabbt och bra.
Duktig och trevlig. Kunnig i sitt arbete ochjag känner mig trygg med Amanda.
Mycket bra. Bra. Snabbt och smidigt