Saga Enqvist

1 år i branschen
Fastighetsbyrån Piteå
Affärer senaste året

Saga Enqvist är mäklare på Fastighetsbyrån Piteå

Saga Enqvist har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Saga Enqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.8. Saga Enqvist har haft 33 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

35 omdömen om Saga Enqvist

Leena G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Saga Enqvist en del av Fastighetsbyrån Piteå
Öjebyn

En varm och personlig, men ändå ytterst professionell mäklare med gissningsvis en lysande framtid framför sig!

Linnea H
Norrfjärden

Väldigt trevlig och kunnig. Det har känts tryggt och bra genom hela försäljningen och jag kan varmt rekommendera Saga som mäklare.

Niklas W
Köpte sitt hus med hjälp av Saga Enqvist en del av Fastighetsbyrån Piteå
Böle

Väldigt trevlig och tillmötesgående, snabb respons vid frågor och lösningsorienterad.

Karin Ingalill L
Bergsviken

Vi har känts oss nöjda med saga, alltid till gänglig och svarat på frågor vi haft. Så vi är nöjda

RASMUS P
Böle

Saga är professionell, trevlig och lyhörd. Hon har väldigt bra kommunikation under hela processen och uppdaterar en hur det går löpande. Rekommenderar starkt att välja Fastighetsbyrån och Saga vid en försäljning

Inger W
Norrfjärden

Rätt ok, varken mer eller mindre

Erii B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Saga Enqvist en del av Fastighetsbyrån Piteå
Centrala Stan

Snabbt och proffesionellt skött.

Rune Stefan F
Brännträsk

Jag är mycket nöjd med Sagas arbete med försäljningen, från första kontakten till avslutad affär har processen skötts på ett mycket engagerat och förtroendegivande sätt. Det har betytt mycket för oss att hitta rätt köpare som passar in i stugområdet, där fokus inte bara skulle vara på att genomföra en försäljning. Vi har haft en tydlig och öppen kommunikation, där jag har fått en väldigt bra återkoppling genom hela processen. Vi har känt oss trygga från början till slut och kan varmt rekommendera Saga till andra som söker en engagerad och lyhörd och professionell mäklare.

Lars T
Köpte sitt hus med hjälp av Saga Enqvist en del av Fastighetsbyrån Piteå
Trollbäcken

Helt enkelt en trevlig människa

Andreas L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Saga Enqvist en del av Fastighetsbyrån Piteå