Påläst och i allt väsentligt engagerad.
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Välkommen till den mest anlitade fastighetsförmedlingen i Piteå! Med erfarenhet, kvalitet och engagemang hjälper vi våra kunder tryggt och säkert genom livets kanske största affär. Vårt team på sex mäklare, två assistenter och en fotograf förmedlar ca. 60% av alla villor och bostadsrätter i Piteå och vi strävar efter att alltid...
1639 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket trevlig och kunnig mäklare. Hög servicenivå och inger trygghet.
Väldigt fint bemötande och supergullig tjej. Rekommenderar varmt vidare både mäklare och svensk fastighetsförmedling 😊
Ja det är lätt att sätta superlativ på Marie-hon är den typ av representant man vill möta i den situation man är när man ska sälja en fastighet.Underbart bemötande och en klarhet i beskrivning av hur försäljningen går till väga. Hon är ett proffs som jag kan rekommendera till alla som vill sälja en fastighet
Trevligt och professionellt bemötande.
Anna är snabb och väldigt kommunikativ, lätt att nå och enkel och proffsig att samarbeta med. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer!!
Trevlig, förtroendefull och allmänt bra bemötande
Blev bemötta på ett trevligt sätt, med bra information om hur försäljningen går till. Affären skötte hon mycket bra .
Lars var professionell, lätt att ha kontakt med och väldigt engagerad under hela försäljningsprocessen. Allt gick smidigt från start till mål och vi kände oss trygga genom hela affären. Rekommenderas varmt!
Vi är mycket nöjda med Marie. Upplever henne som mycket proffsig i sitt yrke som mäklare.
Bra duktigt och formell! Löste allt snabbt och smärtfritt. Dock lite besviken på värderingen/ prissättningen. Känns som att jag släppte det lite för billigt
Bra visning, snabb återkoppling löpande, smidigt kontraktsskrivande. Allt man kan önska sig av en mäklare
Proffsig, effektiv, förberedd, alltid tillgänglig och trevlg
Mycket proffesionellt bemötande. Tydlig med genomgång av vad vi kunde förvänta för pris och upplägget för försäljningen.
kompetent med ett stort kontaktnät
Mycket duktig och trevlig mäklare,rekommenderas varmt :)
Glad och positiv! Allt var helt okej.
Tar sig tid att lyssna och svara på frågor, lugn och sansad, avslappnad stämning och har inte känts stressat. Stundtals lite svår att få tag på, men var mest troligt av naturliga orsaker.
Proffsig, saklig, tydlig, vänlig och ärlig
proffesionellt bemötande och informativ
Anna har motsvarat alla våra förväntningar genom sin proffsiga och trevliga sätt bemöta oss i vår försäljningsprocess. Han har haft en konternuelig kontakt med oss. Vi kan varmt rekommendera Anna som mäklare.
Trevlig, lyhörd och professionell. Det är första gången jag har haft kontakt med en mäklare och upplevelsen har känts trygg och jag har blivit välinformerad om processen med budgivning och sedan köp.
Det var första gången jag köpte hus och Frida gjorde allt väldigt tydligt och hon var trevlig hela vägen igenom!
Anna bemötte båda parter med samma respekt och värme, alltid med ett leende på läpparna. Hon erbjuder utmärkt service och fanns tillgänglig när vi behövde henne. Vi är mycket nöjda med Annas insats under hela processen med försäljningen och köpet!
Fantastisk mäklare på alla sätt, otroligt professionell och kunnig som dessutom kunde skratta och vara glada tillsammans med oss. Rekommenderar henne till alla.
Kan varmt rekommendera Anna. Från första kontakten till avslutad affär har hon varit otroligt proffsig, lättillgänglig och engagerad. Om du letar efter en mäklare som verkligen bryr sig och gör det där lilla extra – välj henne!
Jag går alltid in i samarbeten med höga förväntningar – särskilt inte när det handlar om en franchisetagare som förväntas leverera på både resultat och varumärkesnivå. Men ibland händer det där lilla oväntade: att någon inte bara möter kraven, utan lyfter hela upplevelsen till något mer. Du gjorde just det. Professionell in i minsta detalj – påläst, snabb, affärsmässig – men också något som inte går att träna sig till: en närvaro, en skärpa och en värme som gör att man faktiskt ser fram emot nästa möte. Du hanterade varje...
Väldigt snäll, trevlig, bra tålamod.snabba återkopplingar.
Anna var mycket tillmötesgående och jag kände mig trygg med henne. Försäljningssumman nådde nästan upp till mina förväntningar. Anna var snabb med all information till oss och vi kände oss hela tiden trygga och litade på Anna. Rätt kvinna på rätt plats.
Kompetent, tillmötesgående, påläst!
Väldigt duktig och snabb på svara på frågor och leda en åt rätt håll när man har konstiga funderingar.
En grymt bra mäklare👌 trevlig o hjälpsam
Trevlig ,snabb återkoppling , kan varmt rekommendera .
Hon förklarade bra så att man förstod allt med köp och försäljning.
Anna har varit tillgänglig, alltid trevlig , tydlig och enkel att samarbeta med
Bra bemött av Anna Marklund både vid visning och på kontoret. Proffsig genomgång av alla handlingar som vi skulle skriva på. Allt var som vi förväntade oss.
Mycket trevlig, hjälpsam, kunnig och finns alltid att nå! En mycket bra erfarenhet!
Mycket kunnig med att berätta och svara på våra frågor samt glad och trevlig
Bra och proffsigt bemötande. Skötte hela försäljningen klanderfritt.
Professionellt bemötande, kunnig, trevlig, tillmötesgående. Våra förväntningar att mäklaren ska beakta även våra intressen som köpare. Vi är nöjda och kan rekommendera denna mäklare till andra.
Kunnig och med trevligt och hjälpsamt bemötande. Köpet gick mycket smidigt då det var tydligt och väl förberett.
Våra varmaste rekommendationer att välja Lars som mäklare. Kunnig, intresserad och förtroendeingivande. Han har varit engagerad, tillgänglig och ett värdefullt bollplank genom hela vår snabba försäljning.
Proffsigt bemötande! Allt gick snabbt och smidigt! Verkligen supernöjd!
Tydlig, snabb återkoppling och ordning och reda
Superbra bemötande. Tyckte att alla förväntningar uppfylldes med en guldstjärna i kanten!
Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycket bra!
Hon har varit professionell och lätt att samarbeta med tydlig och bra att förklara sin roll i säljuppdraget. Våra förväntningar om en lyckad försäljning genomfördes till belåtenhet.
Toppen bra bemötande av Lars samt Anneli som gjorde alla papper
Trevlig, proffsig och kunnig.
Utan Fridas hjälp, profession, stöttning och pepp så hade det inte gått så bra med vår försäljning.