Svensk Fastighetsförmedling Piteå
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till den mest anlitade fastighetsförmedlingen i Piteå!
Med erfarenhet, kvalitet och engagemang hjälper vi våra kunder tryggt och säkert genom livets kanske största affär. Vårt team på sex mäklare, två assistenter och en fotograf förmedlar ca. 60% av alla villor och bostadsrätter i Piteå och vi strävar efter att alltid ge bästa service och anpassa oss till just dina behov inför bostadsaffären.
När du väljer att sälja med oss får du tillgång till vårt stora kontaktnät då vi har koll på nästan alla som är intresserade av att byta bostad i området! Dessutom erbjuder vi marknadsföring i många olika kanaler - både digitalt, i skyltfönster hos oss och på lokala bankkontor, i Piteå Tidningen, med SMART-annonsering mm - samt hjälper dig med fotografering och vad du ska tänka på inför visning.
Boka gärna en tid för kostnadsfri värdering. Vi kommer ut och presenterar oss, gör en värdering och ger tips och råd inför ditt bostadsbyte.
Vill du köpa kan vi hjälpa dig att ansluta till vår bevakningstjänst. Då får du ett meddelande så fort något som passar dina önskemål kommer ut på marknaden.
Vi tar dig från ett läge till ett annat!
Vi tar dig från ett läge till ett annat!
Utmärkelser
1100 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sitt hus med hjälp av Joakim Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Enbart positiva erfarenheter från kontakten.
köpte sitt hus med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mycket bra och professionellt bemötande, rekommenderar!
En mäklare med fint bemötande och ett stort engagemang. Vid funderingar fanns en stor kunskap och tydlighet, vi är väldigt nöjda.
sålde sitt hus med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mycket bra bemötande och bra på att förklara allt man funderar över, lätt att få kontakt när man ringer eller skickar mall.
Tålamod med oss när vi har velat i vårt beslut. -
sålde sitt hus med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Jag är jätte nöjd över hur linn sköt denna försäljning hon har gjort ett jätte jobb och jag kommer rekommendera mina vänner att använda henne då dom ska sälja sina hus
skrev om Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Vi köpte ett hus via Lars och de kunde inte bli bättre, vi är så nöjda!! Allt sköttes på ett professionellt och engagerat sätt, förvånansvärt hur smidigt allt gick. Lars är en mycket bra mäklare då han är kontaktbar och snabb på att svara i många fall, samt väldigt trevlig, lugn och kunnig, precis som man som köpare önskar! Återigen så nöjda, Tack!!
sålde sitt hus med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Anna har med stort kunnande och lyhördhet på ett betryggande sätt hjälpt oss med vår husförsäljning! Hon ingav stort förtroende och vi kände väldigt snabbt att vi kunde överlåta alla detaljer kring husvisning och försäljning till henne. Sammantaget är vi mycket nöjda med den proffsighet hon visat och den fina service hon levererat!
köpte sitt hus med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Vi fick ett väldigt professionellt bemötande när vi köpte våran bostad. Anna är kunnig, saklig och väldigt engagerad. Snabb återkoppling om vi hade frågor och problem. Hela processen gick väldigt bra! Tusen tack för all hjälp!
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Fick vid första mötet ett stort förtroende för Anna vilket hon levde upp till under försäljningen av min bostadsrätt. Tydlig i sin kommunikation och det kändes verkligen som ett fint samarbete att med hennes hjälp sälja mitt boende. Jag kan starkt rekommendera att kontakta henne vid en försäljning av bostad!
Saklig. Lugn. God personkännare. Inte alls påflugen. Bra att lyssna. Bra tips. Kunnig. Pitbo helt enkelt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mycket trevlig och professionell! Bra bemötande! Allt gick mycket bra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Jag är mycket nöjd med servicen & bemötandet, allt gick lätt & smidigt.
Tack Anna för hjälpen med köpet av min första bostad. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Trevligt, tydligt och engagerat.
Trevligt bemötande och väl uppstyrt möte för kontraktsskrivning.
sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Blev rekommenderad att välja Lars som mäklare och han har verkligen mött upp alla förväntningar.
Kunnig, professionell och fin egenskap i hans sätt att bemöta människor. Kände mig lugn och trygg - kunde lämna över allt i hans händer. -
Jättebra bemötande, snabb och smidig försäljning
köpte sitt hus med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Trevligt och professionellt bemötande.
Lätt att kommunicera med och återkopplade regelbundet hur det gick.
Det kändes som det blev en enkel process där jag fick ett bra utfall. -
Lars är en fantastiskt duktig mäklare, lyssnande, lugn, trygg och saklig med snabba återkopplingar för uppdatering.
köpte sitt hus med hjälp av Marie Sandström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Bra vid visning, lugn, kunnig, saklig, trevlig och tillmötesgående.
Har varit uppmuntrande men tydlig vid uppföljande telefonsamtal under budgivningsprocessen.
Återkopplat snabbt! -
Vi kan varmt rekommendera Lars! Väldigt bra bemötande, kunnig, tillgänglig och personlig.
sålde sitt hus med hjälp av Amanda Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Amanda hade ett positivt och personligt bemötande, och svarade tålmodigt på alla våra frågor och funderingar i samband med försäljningen av vår bostad. Hennes erfarenhet och kunnighet gav oss trygghet genom hela processen.
sålde sitt hus med hjälp av Marie Sandström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Super proffsig, kunnig, kan inte annat än rekommendera Marie för er framtida försäljning av er bostad
Blivit bra och trevligt bemött samt professionell.
Gick snabbt och smidigt att sälja -
Jag blev bemött bra av Anna och hon kunde besvara mina frågor bra och hjälpa mig med det som behövdes.
Vi blev varmt bemöten av en tydlig och professionell mäklare. Processen i sig gick snabbt och smidigt och slutade långt över våra förväntningar. Kunde svara på alla våra frågor vi hade. Så vi hade fullt förtroende genom hela försäljningen. Vi är mycket nöjda och kommer varmt att rekommendera Anna till andra!
Jag har fått det finaste bemötandet man kan få! Snabb på att åtkoppla vid eventuella frågor och funderingar. Jag känt mig både sedd och hörd. Anna är otroligt professionell och vill verkligen att det ska bli bra för alla inblandade. Stort tack Anna för allt!
Då jag sålde min fars dödsbo uppskattade jag att Amanda bemötte mig på ett väldigt personligt men samtidigt proffsigt sätt. Hon höll mig hela tiden uppdaterad om hur det gick och vad nästa steg var. Jag kände mig helt trygg i att hon gjorde allt för att det skulle gå så smidigt och bra som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera Amanda Karlström som mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Sandström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Hon gav ett möte positivt intryck, med glädje och värme. Hon ville verkligen kundens bästa, hon ser även möjligheter i en lägenhet.
Hon tar emot spekulanterna och ger dom en positiv syn på objektet, vilket har gett det snabba resultatet.
Anders. -
sålde sin bostad med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Snabb, krångelfri affär. Med Lars blir allt rätt på en gång.
Blev direkt varmt bemött, hon var bra på att förklara om det var nåt frågetecken och det gick sjukt smidigt med husaffären.
Rekommenderas starkt -
Trevlig och hjälpsam. Alltid tillgänglig för frågor. Förklara på ett enkelt sätt så man förstår.
Bra bemötande, kunnig och levde upp till alla förväntningar.
Anna har varit fantastiskt proffsig från första mötet. Tydlig och rak kommunikation. Bra information hela vägen. Rekommenderar varmt Anna som mäklare👍😊
sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Nyman en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Super trevlig! Skulle verkligen rekomendra Linn till andra
Lugn och förtroendeingivande. Trots vissa motgångar på marknaden så kämpade Lars verkligen hela tiden! Alltid tillgänglig och höll oss som säljare underrättade om vad som hände under hela processen! Med Lars kan du känna dig väldigt trygg.
Påläst, vänlig och professionell.
Marie är en glad och entuasiastisk mäklare.
Som höll kontinuerlig kontakt med mig.
Är nöjd med henne -
Lars är otroligt proffsig, trevlig och pålitlig! Rekommenderar starkt!
Bara positiva saker att säga om Lars. Vi hade fullt förtroende under hela försäljningsprocessen.
Trevlig, kunnig & väldig enkel. -
Tydlig och metodisk i sin roll i affärsuppgörelsen samt givetvis väldigt trevlig.
köpte sitt hus med hjälp av Amanda Karlström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Vi blev väldigt väl bemött av Amanda, hon gav ett genuint intryck och var mycket tillmötesgående.
Vi fick svar på de frågor och funderinger vi hade och hela affären fortlöpte väldigt smidigt.
Amanda kändes proffsig och kunnig och gav oss det stöd vi behövde genom hela husköpet. -
Fint bemötande, ja mäklaren levde upp till förväntningarna. lätt att ha kontakt med, tydlig, och kompetent
Andra gången Lars säljer ett hus till oss och vi känner och lika trygg denna gång. Han har håll bra kontakt med oss under hela tiden och peppat oss, kundservicen på topp!
Oerhört proffsigt och seriöst bemötande.
Rekommenderas starkt. -
sålde sitt hus med hjälp av Joakim Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Levde upp till våra höga förväntningar.
Bra bemötande och en väldigt smidig affär
köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Sandström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Hon var fantastisk, informerade jättebra om bostadsrätten, hjälpte mig med alla mina frågor och fick mig att känna mig trygg i mitt köp.
Proffsigt och bra bemötande,stort förtroende,många+++++
Bra och positivt bemötande. Lyssnade in hur vi ville ha det och jobbade för det.
Bra flexibel kunnig snabb och trevlig.