Joakim är väldigt lyhörd och lätt att samarbeta med. Rak och tydlig är han. Under resans gång har vi haft en mycket bra dialog om allt som rör försäljningen. Vi har känt oss trygga genom hela resan. Jag rekommenderar Joakim som fastighetsmäklare då ni funderar på att sälja er fastighet 🌟
Joakim Norberg
Joakim Norberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Joakim Norberg har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Joakim Norberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 176 omdömen med ett betyg på 4.9. Joakim Norberg har haft 20 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
176 omdömen om Joakim Norberg
Han är trevlig, tydlig , trygg och känns allmänt bra bara
En person som verkligen har rätt jobb! Öppen, lyhörd, förstående. Helt klart kommer jag rekommendera Joakim till andra och kommer jag sälja fastighet igen SKA jag ha honom!
Proffsig Ödmjuk Trevlig Sympatisk
Trygg Proffsig Ödmjuk Trevlig Kunnig
Bra bemötande, ordning o reda, enkelt inga konstigheter.
Trevligt bemötande, effektiv hantering av ärendet. Joakim var samtidigt noga med att förklara innebörden och konsekvenserna av de olika handlingarna. Också handläggaren gjorde ett bra intryck, följe upp ärendet och gav klara besked. Sammantaget ett mycket gott intryck av Sv Fastighetsförmedling.
Oerhört medgörlig och proffsig för bägge parterna, köpare och säljare. Alltid kontaktbar och medgörlig, precis som en mäklare ska jobba i våra mått mätta.
Inger stort förtroende från första stund. Kunnig, flexibel trygg trevlig glad positiv.Stor förmåga att hantera försäljningsprocessen för både säljare och spekulanter på bästa sätt. Den bästa mäklaren går inte att vara bättre.
Kunnig, sympatisk och supertrevlig